desenchantee , в моя случаи, ами просто човека си е такъв, емоционално дърво, тип пън. Вече и аз нищо не му купувам, защото не виждам смисъл.
мисля, че го написах, но тя никъде не излиза (така бе още преди 30 години, а сега съвсем). Ако я заведем някъде дори у познати й е притеснено. на море през живота си не е ходила, и не че няма възмоност -нали трябва да се съблече? Винаги съм се чудил как е направила деца на дядо ми, че и две!
Тя през лятото маха юргана и дебелия пуловер и кара само на сива жилетка, през зимата е два тона дрехи, коя от коя по-консервативни и на яката се е закопчала. Всичките й познати съседки измряха (логично тя все пак е на 90). С техниката не я бива, когато въвеждаха компютрите тя чукаше седемдесетака. Клипче да пуснем - то хубаво, ама тя трябва да го види. Тя с едното око въобще не не вижда, а с другото само силуети. А родните ми са пръснати по целия свят ние сме голяма рода. Няма как да й докарам хора ни от Плевен (не съм се чувал с другия джинс от 35 години), ни от САЩ, само нашия джинс сме край нея, но ние сме там кажи-реч всеки ден.Какво е джинс?
Майка ми винаги подаряваше на баба ми букет от колбаси и зеленчуци, а на дядо ми - стек бири. Много се радваха.

можело ама не като подарък.