Най-нелепият подарък

• 321 198
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 2 925
Лорд Сняг , за бабата -  подари емоция и спомен, заведете я някъде, където е била, и пази хубави спомени, сега покрай короната не е добре да събираш роднини, но може да спретнеш кратко клипче с поздрави към нея от тях...

desenchantee , в моя случаи, ами просто човека си е такъв, емоционално дърво, тип пън. Вече и аз нищо не му купувам, защото не виждам смисъл.

мисля, че го написах, но тя никъде не излиза (така бе още преди 30 години, а сега съвсем). Ако я заведем някъде дори у познати й е притеснено. на море през живота си не е ходила, и не че няма възмоност -нали трябва да се съблече? Винаги съм се чудил как е направила деца на дядо ми, че и две! Dizzy FaceТя през лятото маха юргана и  дебелия пуловер и кара само на сива жилетка, през зимата е два тона дрехи, коя от коя по-консервативни и на яката се е закопчала. Всичките й познати съседки измряха (логично тя все пак е на 90). С техниката не я бива, когато въвеждаха компютрите тя чукаше седемдесетака. Клипче да пуснем - то хубаво, ама тя трябва да го види. Тя с едното око въобще не не вижда, а с другото само силуети. А родните ми са пръснати по целия свят ние сме голяма рода. Няма как да й докарам хора ни от Плевен (не съм се чувал с другия джинс от 35 години), ни от САЩ, само нашия  джинс сме край нея, но ние сме там кажи-реч всеки ден.

Какво е джинс?

Майка ми винаги подаряваше на баба ми букет от колбаси и зеленчуци, а на дядо ми - стек бири. Много се радваха.

# 2 926
# 2 927
По повод подаръци дрехи - синът на ММ е роден през октомври. За РД обикновено му подарявахме пуловер. После за Коледа - пак някой пуловер, именният му ден е през януари. По едно време каза на баща си да му даваме парите, защото се е заринала с пуловери.

# 2 928
  • София /Абсурдистан
Подаряването на рокля според мен е нещо много рисковано.

# 2 929
Подаряването на рокля според мен е нещо много рисковано.
Както и подаряването на парфюм, освем ако получателя излишно не е заявил желание за конкретен.

# 2 930
     Моята майка преди години ни подаряваше за коледа пуловери. Дебелички, да топлят:)) Ние с моя мъж пуловери почти никога не носим, особено дебели. Така си стояха. Казвала съм - тя до следващата Коледа е забравила и пак. На мен ми е подарявала разни ризи и блузи, уж в мой стил, но пречупен през нейната призма. Обикновено не ми харесваха много или не ми стояха добре, най-често и двете. Не можах да изляза наглава. Веднъж дойде за Коледа с кошничка с винце, сирена, ядки и мезета. Спогледахме се с мъжа ми и се разбрахме без думи. Това беше моментът! Че като почна да я хвали той - колко му е харесал подаръка, колко елегантно и изискано било да се подаряват такива неща, колко му станало приятно - майка ми се изчерви като ученичка от удоволствие. Оттогава получаваме такива подаръци и сме много доволни. Дори и да е някакъв алкохол, който не пием, няма значение. Все ще дойдат гости и ще влезе в употреба. Оползотворяват се подаръците безостатъчно:)

# 2 931
  • Sofia
На майка ми подарявам само хран.продукти и някое кремче за ръце или лице,парфюмче,витамини...
Има си всичко.Ако има нужда от нещо си казва.
Скрит текст:

# 2 932
Доли, това на снимката е перфектният подарък! Нищо няма да остане от него и да му се търси място из къщата после:)

# 2 933
  • Sofia
Да,само кошницата ми я връща да я понапълня отново за следващият повод😁

# 2 934
Бих сложила и някоя луканка.

# 2 935
  • here and now
Получих за рождения си ден кутия с рози във формата на сърце от човек с когото бяхме близки сравнитено кратко и не поддържам вече отношения. Изпратена е по куриер,  от фирма, без картичка.
Той няма как да знае има ли някой до мен или не.
Доста луксозно изпълнение е, но все пак...

# 2 936
Явно, че човекът иска продължение на отношенията. За мен кутията във форма на сърце говори за доста лош вкус в този случай. Бих я харесала от човек, с когото съм обвързана или имам перспективи да се обвържа, но не и от бивш, с когото не поддържам отношения.

# 2 937
Джинс е разклонение на рода. Нека кажем - коляно.

примерно ако един човек има дъщеря и син или двама сина, то от един син тръгва единия джинс , а от другия син - друг джинс

# 2 938
Може да се сметне за нелеп подарък, обаче аз за Коледа на моята баба и на бабата на мъжа ми бях подготвила албуми със снимки на дъщеря ни. Много се зарадваха и двете. Казаха, че често ги гледат и се хвалят на другите баби.

Моите си ги чакат всяка година, един път пропуснах то беше голямо цупене, та се реванширах за 8 ми март. Децата големи вече хич не им е до такива неща, обаче бабите си чакат календарите и подпитват. Така че колкото и да мрънкат ги организирам всяка година за по една снимка да доставят радост на бабите.

# 2 939
  • FRANCE
Моята свеки изрично моли да не и подаряваме албумчета и снимки Joy можело ама не като подарък.

Общи условия

Активация на акаунт