Най-нелепият подарък

• 321 168
  • 3 091
  •   2
Отговори
# 2 955
  • Mediterraneo
Изобщо не се умилявам аз от чужди деца, ама хич. Нося снимки на моите и на двамата ми племенници, на другите двама просто нямам подходящ размер снимки. На бабите подарявах по едно календарче, докато бяха малки децата, докъм 5-6 годишни. Но не като коледен подарък или за 8 март, а просто така.
Най- нелепи са ми разни колажи, албуми, големи снимки на класове или групи в ДГ, които се подаряват на учител при завършването! Представете си един учител с изпратени 10 випуска... Мне! Чужди деца, след 5 години нито ще ги помни, нито ще ги гледа с умиление. Разхищение на средства и усилия за едното нищо.

# 2 956
Че кое му е лошото на луксозно бельо под формата на подарък, още повече пък от половинката?
Грешния размер.
Не само. Ако моят мъж ми подари сутиен с леопардов десен например или с пера, дори правилния размер и аз ще гледам като теле в железница. Какво да го правя такъв сутиен? Къде да го нося?

# 2 957
  • София
Дени, този сутиен не се носи, само се сваля 😆.  Ако твоят ти подри такъв, на зор е човекът.

# 2 958
Аз пък, като човек с афинитет към луксозното бельо, се моля моят мъж да се сети да ми подари нещо в тази връзка. Толкова главоболия и време ще си спести всеки път като тръгне да ми избира сам подарък, ама мъже.... не се сещат. За размера ми (по принцип) изобщо не очаквам да го знае, еле на бельото. Нищо че периодично казвам, точно с цел да се подготви подобаващо😁
Колкото до вкуса - за толкова време все ще знае какво харесвам (респективно избягвам)
Затова казах, че за мен хубаво бельо е добър подарък - и на приятелки съм вземала и на мъж на приятелка също съм давала съвет това да купи Simple Smile

# 2 959
В случая обаче, подареното бельо, не е било луксозно. Нито фино, нито изискано.
Мисля, че не разбрахте дамата.
Ясно каза че било пошло и евтино.

# 2 960
В случая обаче, подареното бельо, не е било луксозно. Нито фино, нито изискано.
Мисля, че не разбрахте дамата.
Ясно каза че било пошло и евтино.
И аз така разбрах потребителката, затова дадох примера с принта и перата.Joy

# 2 961
   И аз разбрах, че бельото е било нискокачествено и пошло, при това с неправилен размер. "Неуцелен" подарък, според мен. Не че е задължително лошо да подариш бельо.

В началото на връзката ни мъжът ми ми подари за рождения ми ден един златен накит, който много ме разочарова. Представляваше дебел златен синджир (жълто злато), с едно кичозно златно търкало Версаче. Направо се потресох. Аз съм нежна, деликатна, женствена жена, а такова бижу подхожда на черен рапър или възрастна съпруга на ром-златар. Но не прибързах. Не изхвърлих нито мъжа - (още си ми най-любимият на света:)), нито бижуто. Обясних му какво харесвам и разбра човека, не е идиот. Много хубави бижута ми е подарявал през годините.
   Онова бижу още си го имам. На висулката не и намерих приложение, но синджира съм го носила няколко пъти. Не на врата, а го усуквам и намотавам като гривна. Спомените са си спомени. Когато са с любим човек, даже и лошите са хубави:)

# 2 962
О и аз имам подарък от мъжа ми дебел златен синджир (направо цигански модел),никак не може да се носи.Като отишъл в златарницата и казал,че иска най-хубавото и модерното и те му пробутали най-скъпото.Да не съм помислела,че е стиснат.Ама тогава бяхме 20 годишни,толкова ни бил акъла.Стои си в кутията вече над 25 години.Ама му казах,докато не ме пита,да не купува нищо.За тия пари щях да купя няколко хубави неща.

# 2 963
bubolina73, същото е, просто ти си го изразила по- ясно. (Аналогичен случай и у наше село.) Ама като е готин мъжа, прощаваш му циганските подаръци!

# 2 964
Моя не се осмелява да ми купува такива подаръци. По- скоро ще ми даде парите да си купя сама подарък. А аз му купувам ДВД-та и вино Joy.

# 2 965
Най-добре, няма неприятни изненади.

# 2 966
  • До сърцето...
Аз пък, като човек с афинитет към луксозното бельо, се моля моят мъж да се сети да ми подари нещо в тази връзка...

Ох, Мира, внимавай какво си пожелаваш Grinning 
Разказвала съм за моя/моите случаи, да не се повтарям.

# 2 967
Хич и не искам да ми подарява бельо, тъй като сигурно ще ме издокара като някоя магистрална труженичка Joy.

# 2 968
Изобщо не се умилявам аз от чужди деца, ама хич. Нося снимки на моите и на двамата ми племенници, на другите двама просто нямам подходящ размер снимки. На бабите подарявах по едно календарче, докато бяха малки децата, докъм 5-6 годишни. Но не като коледен подарък или за 8 март, а просто така.
Най- нелепи са ми разни колажи, албуми, големи снимки на класове или групи в ДГ, които се подаряват на учител при завършването! Представете си един учител с изпратени 10 випуска... Мне! Чужди деца, след 5 години нито ще ги помни, нито ще ги гледа с умиление. Разхищение на средства и усилия за едното нищо.

Това си зависи от човека! Имам много училителки във фейсбук и постоянно се умиляват като някой пусне някоя снимка със семейство, всестранни успехи или стари снимки.

Познавам също и много учителки, които си спомнят всичките си випуски и се сещат.

Възпитателите са едни и от най-важните хора в живота на едно дете, прекарват повече време с тях отколкото родителите. Индивидуален подарък като албум е най-малкото, което може да се подари. Спомените са най-хубавото.

Тази тема е хейтърска де, май само пари е приемлив подарък.

# 2 969
Аз имам познати учителки, както и роднини с тази професия и не мисля, че биха го възприели като личен подарък, по-скоро биха се учудили на избора. Те си имат деца и внуци и техните деца са им важни, а не чуждите. Това, че си мил илюбезен с някого на работното си място или във Фейсбук, е просто любезност.
Между другото, жените за които пиша, работят точно с малки деца, не с големи ученици.

Общи условия

Активация на акаунт