Най-нелепият подарък

• 321 165
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 2 970
  • София
Всеки учител е човек и като такъв има своите индивидуални разбирания. На някои албум с учениците би харесал, на други - не.

Майка ми е пенсиониран учител. Преподаваше най-вече в горен курс, но и на 5 клас е преподавала през годините. Има си вкъщи снимки с класовете, на които е била класна. Понякога ги разглежда и й става мило. Помни имената на учудващо голяма част от децата. За някои деца помни подробности за учебни постижения, поведение, семейни проблеми и др. Тук правя уточнението, че майка ми обичаше професията си и винаги е искала да работи това.

Вкъщи още се подмята една плюшена играчка, която към момента е част от коша с играчки на дъщеря ми. Беше подарена на майка ми от нейни ученици-абитуриенти във вечерта на бала им. Тя още тогава подари играчката на мен ( бях около 10-годишна). Личното ми мнение е, че това е нелеп подарък. Но пък аз се радвах на играчката доста години.

# 2 971
  • Mediterraneo
Умиляване във ФБ, плийз...
Темата не е хейтърска. Никой не твърди, че парите в плик са подходящ подарък за всеки човек и за всеки повод.
Била съм учител, говоря от лична гл.т.

# 2 972
А бихте ли дали идеи за подарък, за 80 годишен юбилей на мъж? Blush

# 2 973
Зависи от човека. На тази възраст хората са в различно здравословно състояние и някои подаръци се обезмислят. Зависи и колко ти е близък. Например, на баща ми, до последно му подарявах книги, но той четеше. Майка ми беше зле с очите, на нея не съм й подарявала. Някаква дреха от рода на хубав пуловер - ако обича да излиза и да се събира с хора. Хубав халат, ако повече стои вкъщи и все пак ти е близък. Хубава завивка - в Юск има пухени завивки, които са подходящи за възрастни хора - ама това, може да се ползва чак есента, и пак, ако ти е близък. Освен това и цените им си ги бива, пак не за всеки би дала толкова пари. Таблет, ако си пада по такива устройства. Друго - стандартните: бутилка, някаква козметика, нещо за ядене, ако не ти е много близък. Ако знаеш за негови хобита - можеш да му подариш нещо подходящо. Няма да завършвам с идеята за албум, че ще ме обвинят в хейт, а и не мисля за подходящо.

# 2 974
В случая обаче, подареното бельо, не е било луксозно. Нито фино, нито изискано.
Мисля, че не разбрахте дамата.
Ясно каза че било пошло и евтино.

Моя мъж нищо не разбира от бельо ..та може и 50 евро да даде за прашки тип "магазин за левче".
А за пошлост..ми то е за събличане, не за носене.
В крайна сметка ако не се облека секси за мъжа си...за кого?

# 2 975
Съмнявам се бельо за 100 лв да стои пошло Wink

Луксозно...скъпо.
Не е било луксозно...било е точно тип левче..

Луксозното бельо си личи Wink

# 2 976
Не ми се връща назад да търся, но съфорумката твърдеше, че връзката с въпросният господин не е била толкова сериозна. Били са гаджета за кратко.

# 2 977
  • София
Полезна ми е темата, защото и аз съм в избиране на подарък за 70 годишен юбилей  на мъж (свекър ми). Всичко ми се струва нелепо. Нито дрехи го вълнуват, нито техника, козметика, хоби няма, нищо. Дъщеря му, ще го праща на екскурзия, аз просто съм шах и мат с пешката.

# 2 978
Дай му някакви пари за джобни на екскурзията.

# 2 979
Полезна ми е темата, защото и аз съм в избиране на подарък за 70 годишен юбилей  на мъж (свекър ми). Всичко ми се струва нелепо. Нито дрехи го вълнуват, нито техника, козметика, хоби няма, нищо. Дъщеря му, ще го праща на екскурзия, аз просто съм шах и мат с пешката.

Куфар за екскурзията?

# 2 980
  • Down south
От страници с еротично бельо, скочихте на 70 годишен свекър и подарък. За малко да помисля, че все още става дума за бельо  Close
След като ще ходи на пътуване, може да платите за нещо допълнително, което не е включено. Посещение на процедури в СПА, луксозна вечеря, допълнителна екскурзия, разходка с лодка или нещо друго, което не е включено в пътуването.

# 2 981
  • FRANCE
Може ли малко да се включа за бельото. Новата колекция на Етам. БодЕ за 140 евро https://mobile.etam.com/soutien-gorge-tous-les-bodys/body-choker … le-652862805.html Trollface
Или има едно бежавко сутиенче от колекцията Midnight за скромната сума от 90 евро (нещо не мога  да му кача картинката).  Според ММ му убиват цялата страс) Satisfied

# 2 982
Съгласна съм на 100%, че има грозни и пошли неща, които са и скъпи. Да харесваш нещо, само защото е скъпо, е изключително повърхностно.
Скрит текст:
Малко като нашата певица - питат я защо е избрала пижама, а тя отговаря, че този тип облекло било скъпо. Е, и?

# 2 983
  • Mediterraneo
Скъпото бельо не можело да е пошло?!

# 2 984
  • Fairbanks, Alaska
140 евро за 4 парчета плат? Дори и моделът на бельото е ужасен. Такова бельо е тип "страстоубиец" .

Общи условия

Активация на акаунт