Най-нелепият подарък

• 321 117
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 2 985
   Оставете го това бельо. Много рискован подарък.

Сетих се за един подарък, който исках и не получих. Когато се местихме в ново жилище, започнаха да ми се обаждат роднините и приятелите да ме питат какъв подарък искам за новата къща. Ние покъщнина си имахме предостатъчно от старото жилище. Имаше повече необходимост от изхвърляне на стари вещи, отколкото от придобиване на нови. Трябваха основно фаянс, паркет, смесителни кранове и т. н. - все неща, които не можеш да си поискаш. Бях си харесала една четка за тоалетна, по-луксозна Simple Smile, струваше почти 100 лв. Но ми беше съвестно на фона на всички разходи за ремонта да пръскам пари за гевезелъци и реших да си я изкрънкам за подарък. Първо на майка ми предложих идеята. Отхвърли я с голямо възмущение.
- Като ме питат приятелките ми какво съм подарила на детето си за новия дом, какво да им кажа? Четка за тоалетна!
Май някаква ютия ми подари, дето нямах нужда, ама явно ютия е по-представителен подарък за пред приятелките...
После с леля ми пробвах. Не се нави. Сервиз получих. Да се чудя и него къде да слагам.
Накрая на две приятелки предложих.
- Как ще ти подаряваме четка за тоалетна? Ти нормална ли си?
- Подарете ми бе! Ще се зарадвам! Освен това ви уверявам, че поне веднъж дневно ще се сещам за вас и с добро ще ви споменавам.
Не се вързаха и те.
Още си нямам такава четка, карам си с обикновените, за няма и десет лева. Май накрая ще трябва аз да извадя стоте лева Simple Smile

# 2 986
Clotilde продаваш всички ненужни подаръци и си купуваш с парите каквото си искаш.
Аз така напоследък продавам всякакви застояли вкъщи ненужни, неносени вещи и такива добри приходи си докарах че чак не можах да повярвам. А и разчистих освен всичко останало Simple Smile

# 2 987
И моя приятелка да поиска четка за тоалетна за 100 лв. и аз бих я отрязала.
Подобен род неща предпочитам сама да си ги купувам, а класическите подаръци да са за желаещите от близките.

# 2 988
  • here and now
Аз пък бих ѝ купила. Обичам да купувам неща, които знам, че искат, но не им се дават пари точно за това.

# 2 989
   Алис, то не е късно Simple Smile Може с времето да се сприятелим Simple Smile
( А чувството за хумор никога не е излишно.)

# 2 990
  • София
Ох, прочетох темата от началото до края. Много се смях на някои от нелепиците. Фаворит са ми "бъбречните камъни". Малко в страни, но как бихте се чувствали ако това което сте подарили /в случая дреха/е точният размер и стил, но човекът/в случая баща ми/ не го носи, пък иначе си го харесва, къта си го в гардероба и си влачи старите. 🤨 Една мъжка чантичка влачи изпокъсана, а абсолютно същата нова е прибрана в гардероба. За съжаление не живеем заедно, иначе такава чистка щях да съм заформила до сега...

# 2 991
Бих ти казала да оставиш човека на мира. Подаряваш му, пък той каквото знае да си прави с подаръка. Няма оправия с такъв тип хора.

# 2 992
Аз пък бих подарила желаната четка,ама моите приятелки не искат такива неща 😁.Винаги питам и се съобразявам,последно някакъв комлект италиански тигани издирвах.
Моят баща е същия,държи си новите дрехи като ходи в града,разбирайте живее на село и един два пъти седмично се стъкмя и ходи до близкия град за разни неща.Иначе си кара с анцузите и тениските,а панталоните и ризите са само по повод.Има си и две чантички-една за село и една по нова и представителна 😁.
Купил на дребния за първи юни кола.Вярно детска и с мотор,ама като го знае какво е диване и каква скорост развива това чудо и е без колани,как въобще ги произвеждат такива не знам.Дават ги пет плюс,ама него кво го бърка че малкия е на три.Не съм майка орлица,просто си знам диването.Ще се повози,ще му писне и ще иска да слиза без да е спрял и да скача отгоре.Ся се чудя как да скрием подаръка поне още една година.

# 2 993
Също бих подарила четката и то с радост.
Важно ми е да зарадвам и направя щастлив човека, а не какво лелките и шуринайките ще си помислят..смятам че проблемът е техен, не мой и на човека с повода Wink

Доста елементарно ми е да съобразявам поведението си с настройките на чужди хора. Не им влиза това в работата.

# 2 994
Съгласна съм с Teta75. Бих подарила каквото искат от мен, а ако ме питат ще отговоря дипломатично: "Подарих й нещо което си беше харесала за вкъщи". Ако настояват да знаят какво е, ще намеря начин да не давам обяснение. Ако хората са интелигентни още на първият отговор няма да задават последващи въпроси.

# 2 995
  • WonderLand
Ох, и аз бих ти подарила четка за тоалетна щом това искаш. На мен след някой месец живот и здраве ще ми предстои обзавеждане и стягане на ново жилище и прекрасно те разбирам...

# 2 996
Сега ми стана интересно каква ще да е тази четка. Може ли да я споделиш?

# 2 997
Е, нямам снимка. В някакъв магазин я бях видяла. Все пак, моля писанието ми да се приема изцяло на шега. Не съм си лягала и ставала с тази мисъл. Всъщност, приятелките ми ми подариха много хубава графика на любим автор и много ме зарадваха. Очевидно ме познават добре и знаят какво харесвам.

# 2 998
Моя бивша шефка си изпроси за подарък от семейството кошче за боклук за 350 лева, което май се затваряше херметически или нещо подобно и толкова беше щастлива като го получи, че само за него говореше и очите й светеха.
Еми щом я прави щастлива, защо не.
Жената намираше някакъв смисъл в това кошче, вършеше си й работа и всичко значи е окей.
А това че цената е over the top, е съвсем друга тема.

# 2 999
На мен не ми е много странно това с кошчето. Понякога си струва да се дадат повечко пари за нещо такова. Човек трябва да си цени комфорта и удобството. Аз купих дъска за гладене за 280 лв., с което удивих дори собствения ми мъж, на когото пък аз бях мърморила, че купи ютия за 500. Сега обаче е доволен, той глади доста повече от мен, обича да носи ризи и затова му е важна ютията. Дъската е много здрава и удобна. Освен това е и красива Simple Smile, с един футуристичен дизайн, което ме нави да я взема, защото често стои разпъната в хола. Поне да не ми дразни погледа. Част от интериора е, един вид. Накрая може и изгодна да излезе, защото изглежда вечна, а от грозните евтини сме счупили няколко.

Общи условия

Активация на акаунт