Най-нелепият подарък

• 323 780
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 660
То наистина може би е полезна вещ, ама се вижда аз колко съм го ползвала. Не помня и от къде го имам, но четейки темата веднага се сетих, че го имам в шкафа си и мога да се похваля. Simple Smile

# 661
  • Mediterraneo
Ами така е свекървите изобщо ако благоволят да се сетят да направят подарък, то винаги е така"хубав" като вашите! Mr. Green Joy Не се оплаквайте някой свекърви не се и сещат изобщо, пък и предпочитат да те оберат:)
Ми, не е съвсем така, защото на другата си снаха е подарила златна гривна и тя няколкократно го е казвала, а когато е имала поводи - ѝ е подарявала мн сребро. Аз за РД си получих тенекиена гривна, имититация на сребро.  Sick

Поне си получила нещо. Мен дори не ме поздрави за РД, а живеем в една къща и съм родена почти на датата на дъщеря й, така че няма как да е забравила.

# 662

тази година на рождения ден на дъщеря ми, свекърва ми ми донесе букет цветя, който ми "поднесе" по следния начин - без да ме поглежда, без да каже и дума, го остави на масата пред мен и каза на детето "това е за майка ти!", и после до края на празника не ми проговори изобщо.. наистина - по-добре да не беше си правила труда да ме поздравява!
 #2gunfire

# 663

по темата с пържолника, между другото, вижте на какво попаднах днес:  hahaha

# 664
  • Варна
А освен това, ако прибираш животно от улицата, на това място трябва също да хвърлиш монетка  Peace
Ъ? Всичките ми котки са прибирани от улицата, за такова поверие чувам за първи път.
Джени,
и аз имам солничка прасенце, ама много си я харесвам Simple Smile

# 665
  • UK
Моето куче беше намерено на улицата от колежка на баща ми и подарено на нас без никакви монети и живя 17 години. Simple Smile

# 666
  • Там, където ме обичат
foxysilver, тя женицата практична, дет` се казва по-добре такова, отколкото блуза, която няма да можеш да носиш Wink
Аре, моля ви се, само аз ли се сещам за едни такива подаръчета дето са в малки, кадифени кутийки и винаги можеш да носиш.Wink
Дори да не ми харесва, не просто мога, а определено ще да запазя и никога няма да изхвърля.

# 667
Чакайте и аз да разкажа, може би не за най нелепия подарък, а за най нелепото изказване към подарък.  #Crazy След като се постарах да направя оригинален подарък на моята свекърва- чаша с наша снимка на нея и надпис "Честит осми март!" , също така и синът и , който и подари цветя (преди това никога не се е случвало). Тя се обърна към мен и каза подавайки ми един крем за ръце, ей тука бях поръчала нещо, да има ако се наложи.   Crazy fight

# 668

тази година на рождения ден на дъщеря ми, свекърва ми ми донесе букет цветя, който ми "поднесе" по следния начин - без да ме поглежда, без да каже и дума, го остави на масата пред мен и каза на детето "това е за майка ти!", и после до края на празника не ми проговори изобщо.. наистина - по-добре да не беше си правила труда да ме поздравява!
 #2gunfire
ужас,винаги ми е било чудно как има такива хора.

# 669
Aми аз познавам много роднини,които изобщо нито се харесват,нито се обичат,но се налага да общуват по семейни събирания.

Вероятно свекървата не е имала желание да дойде на празника или за нещо е била сърдита.
Или не е имала нищо против да види внучето, но по възможност без да се среща с майка му.

И аз не съм влюбена в мойта свекърва и за да не се налага да седя и да гледам сърдито в очакване да свърщи срещата й с детето,просто си седя у дома.За мен времето там е изгубено,можем да го прекараме много по-хубаво само тримата с мъжа ми и детето,понеже през седмицата програмата ни е натоварена.

П.С.Никого не обвинявам и не защитавам,просто от опит съм установила,че за да има добри отношения срещите трябва да са рядкост,а роднините да спазват прилична дистанция.Все пак, на някой,дето не ти е много близък няма д аму подариш гащи,престилка,точилка и куп подобни,дето предимно майките подаряват на дъщерите си.

# 670
Странно, чета темата и се опитвам да си спомня за нелеп подарък, но не мога. Дори и най-нелепите на пръв поглед са скъпи за мен, но това може би зависи от това кой ми го е подарил Simple Smile

# 671
  • София
Ей, случката с букета ми напомни едно мое бившо гадже, което за Коледа ми подари кафяв пуловер с думите: "Знам, че не обичаш кафяво и няма да ти хареса, но трябваше да ти взема нещо все пак". Няма нужда да казвам, че ми стана доста обидно, тъй като аз дълго и напоително обикалях, за да намеря нещо, което да го зарадва и да му хареса. Здраве да е, а младежът около месец - два след тази случка премина в категорията  "бивш".

# 672
Първият подарък от вече мъжа ми беше по повод 14 фев.,но излизахме от 2 седмици,и даже нямаше да празнуваме заедно....

Подари ми бижута от Сваровски,пръстен  и колие,супер кичозни,аз бях на 18 тогава и изобщо не бяха за мен.Направих се ,че пръстена не ми става,за да има причина да ги върна,но даже не ги взех от колата...

Последваха няколко ужасни подаръка,за една от блузите го питах дали може да я подаря на някои...

Тогава ми се струваше забавно да го режа така,но от години не съм получавала подаръци изненада,само пари и нещата ,които купуваме заедно.

Никакви изненади...   Cry

# 673
След като се постарах да направя оригинален подарък на моята свекърва- чаша с наша снимка на нея и надпис "Честит осми март!" ,

Ето това за мен е най-нелепия подарък в темата  Joy  с внуче да, но аз да се изтипосам на чаша и да я дам на свекърва ми  Shocked

# 674
Аз пък най-много се дразня, когато бабите подарят на малкото дете дрешка, която му е страшно голяма и ще му стане евентуално след година, ако изобщо се сетя да я облека като й дойде времето. А на каката обикновено подаряват дрехи, които са й малки.  Rolling Eyes Бе толкова ли е сложно да звъннеш един телефон и да питаш за размера?!

Общи условия

Активация на акаунт