Най-нелепият подарък

• 323 567
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Аз скоро подарих дебело одеялце, което става и на "космонавт", изключително удобно за зимните месеци. Ето това също се ползва с голям успех, то е за по-нататък, но е хубав подарък, има го в различни модели, както и подобните на него. Пусни в Гугъл "активна гимнастика" и ще ги видиш 
http://www.kolko.bg/bg/chipolino-bebeshki-baseyn-za-igra-bg/p/1181218

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 14:43 от -=Деси=-

# 1 216
и аз подарих скоро такъв басейн на едно бебче  Grinning

# 1 217
  • София
сега се сещам за брата на моя мъж (няма деца и жена) единствена внучка и племенница е в техния род нашата дъщеря и тоя човек на всичките и 3 рожденни дни винаги идваше много запотен и забързан и все нямал време да купи нищо ама не извади от джоба си 10лв да и даде ами се прави на ударен. ooooh!

# 1 218
  • София
и аз подарих скоро такъв басейн на едно бебче  Grinning
И ние имахме такъв.Много добра работа ни вършеше месеци наред  Peace .

# 1 219
Темата не беше ли за нелепи, а не за сполучливи подаръци?  newsm78

# 1 220
  • София
Темата не беше ли за нелепи, а не за сполучливи подаръци?  newsm78

Помагаме да се избере подарък за погача на бебе, за да не попадне подаръкът тук  Mr. Green

# 1 221
В някои банки(да не стане реклама) предлагат инвестиционни подаръци като започнем от плочки от благороден метал ,парички, медальони та стигнем до инвестиционни диаманти.Зависи от сумата,която сте отделили.
Гарантирам,че няма да попаднета тук Peace.

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 18:09 от mamamari

# 1 222
сега се сещам за брата на моя мъж (няма деца и жена) единствена внучка и племенница е в техния род нашата дъщеря и тоя човек на всичките и 3 рожденни дни винаги идваше много запотен и забързан и все нямал време да купи нищо ама не извади от джоба си 10лв да и даде ами се прави на ударен. ooooh!

Ами по всяка вероятност нищо не разбира от деца,ако не са му се обадили роднините,че трябва да отиде на детско тържество едва ли и е щял и да дойде.Просто е отчел присъствие,което за него е достатъчно.

И аз не обичам детски тържества на роднини,които ме канят единствено с идеята да им нося нещо.Ако купиш нещо- не го харесват и те разнасят по форумите колко си стиснат,ако не купиш- пак те разнасят,ама си си спестил времето и усилията да търсиш подарък.

# 1 223
4естно казано и аз да имах твоите роднини и аз нямаше да оби4ам детски тържества!

# 1 224
а какво ще кажете за една роднина, която ще прави рожден ден годинка на бебето си съберат пари с мъжа си да си купят някаква си тяхна прищявка, дочух случайно, без да разбере друга моя роднина за това,  бях се приготвила да купя някакъв подарък и да дам пари, но май няма да давам пари, а само с подарък ще си остане детето.Направо останах потресена като разбрах, ми няма да им дам пари на тея хора Crossing Arms И аз чакам бебе, но пък и да е така не бих си позволила да го коментирам за какво ще събирам пари от рожденния ден на бебето ми, а пък било и то за моя гъз....Даже изобщо не мога да си го и помисля, че ще похарча парите за нещо друго, а не за бебето, не знам аз ли съм кривата, не знам,кажете, аз ли някъде греша  newsm78

# 1 225
  • София
а не не ме разбирайте погрешно. Никога не съм канила гостите заради подаръците, но ако отидем на неговия РД се цупи, че няма подарък, а за детето му е все тая. Е тва ми идва в повече  Crossing Arms

# 1 226
но ако отидем на неговия РД се цупи, че няма подарък,
А вие защо не му купувате подарък на човека, като му ходите на рожден ден? Wink

# 1 227
  • София
но ако отидем на неговия РД се цупи, че няма подарък,
А вие защо не му купувате подарък на човека, като му ходите на рожден ден? Wink

хаха ами връщаме му жеста, който прави на детето Simple Smile

# 1 228
а не не ме разбирайте погрешно. Никога не съм канила гостите заради подаръците, но ако отидем на неговия РД се цупи, че няма подарък, а за детето му е все тая. Е тва ми идва в повече  Crossing Arms

ааааа, не съм те разбрала погрешно, просто се сетих за тези роднини как обсъждаха и ми стана кофти, на гърба на детето да искарат някой лев, аз пък няма да им дам пари, а само подарък  Mr. Green

# 1 229

честно казано това, за което разказва desislavavenelinova е толкова грозно, че само ми разваля усещането от иначе забавната тема..

Общи условия

Активация на акаунт