Най-нелепият подарък

• 321 301
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 2 850
С парите за кучешките играчки си купи за теб нещо.
И  аз не виждам драма в подаръка

# 2 851
Аз пък разбирам PimKie. Все пак е нейният рожден ден. Като вземат кучето, тогава да и подаряват кучешки неща. Те може и да се откажат да го вземат, всичко се случва. Аз също обичам да ми подаряват лични неща - дори обикновена козметика, ползвам си я.

# 2 852
  • WonderLand
Абе аз разбирам защо мрънкаш, ама не разбирам кое му е нелепото.

# 2 853
  • Пловдив
Ами и според мен е нелепо за рожденния си ден да получиш подарък за куче, което дори все още нямаш.
Както и бих сметнала за нелепо да ми дадат подарък за някое от децата ми (вече родени или все още не) на моя рожден ден.

# 2 854
Това е излишна дребнавост. Хората са проявили искрено желание да зарадват рожденичката. Нима това не е най-важното?

# 2 855
Аз го приемам за хубав подарък, но е нелепо, защото е неподходящ за случая.

# 2 856
Ами не си черпила, може да се каже, че подаръчето не е за случая "рожден ден", а просто така...по повод кучето.

# 2 857
Ами не си черпила, може да се каже, че подаръчето не е за случая "рожден ден", а просто така...по повод кучето.

Това е друго, да. И такива подаръци получихме. Не се оплаках от подаръците, а точно за конкретния, че не пасва на случая.

# 2 858
И на мен ми се струва доста тъпичко да се съберат няколко приятелки и да ти подарят дрънкулка за кучето точно на рождения ти ден.

# 2 859
Кажи поне какво подариха?Simple Smile
ЧРД!

# 2 860
Кажи поне какво подариха?Simple Smile
ЧРД!

Бутилка за вода, от която кучето директно може да пие без купичка.

# 2 861
Че тая бутилка аз я купих за четири лева от китайският.
Егати подаръка тогава.

# 2 862
Абе изглежда стабилна и не мисля, че е китайска. Качествен продукт изглежда. Може би е около 15 - 20 евро. Просто няма да пия аз от нея Grinning

# 2 863
  • Най-красивата страна
И за мен изглежда нелепо да подариш подарък на кучето ,вместо на рожденичката.

# 2 864
Нали си давате сметка, че и кучешките, и бебешките работи са в помощ на родителя? Нито кучето, нито бебето ще ги оцени, та да са за него. Всички аксесоари и джинджифлюшки, които се продават, са за да се кефят хората. В случая явно не е било най-добрата идея, но подаръка си е планиран точно за рожденичката. Не е като да са й подарили кучешка бисквитка в крайна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт