Най-нелепият подарък

• 321 250
  • 3 091
  •   1
Отговори
# 2 865
Просто отбелязах, че на рожден ден би трябвало подаръкът да е по-скоро за рожденика.
Ами те всички аксесоари за домашни любимци всъщност са за стопанина. На животните не им пука от тези неща. Хората ги купуват за собствено удоволствие.

# 2 866
  • Mediterraneo
Така, де. Моето куче има само една каишка, нищо друго. Нито играчки, нито бутилки, нито легло, нищичко.

# 2 867
  • Пловдив
Аз съм човек, който се радва дори на цвете от градинката пред блока, но никога няма да забравя един подарък. За бала една съседка ( не възрастна) ми подари парче плат. Но не някаква скъпа коприна или сатен. А някакъв, който наистина е абсолютно непотребен за млад човек. Баба му казваше басма, но не съм сигурна, че това е книжовното му име. Минаха 10 години от тогава, но със сестра ми още се смеем на този подарък 😁

# 2 868
Най- нелепия подарък, който получих беше от близка приятелка по повод РД на детето, тогава 2 годишно. Подари ми ( по- скоро на детето ми) детски сребърни обеци 🙄 при условие, че много добре знае, че ушите й не са продупчени и че нямам намерение да ги пробивам. Подарявайки ги ме пита кога ще й пробия ушите 🙄

# 2 869
И на дъщеря ми, братовчеди на моя мъж, и подариха златни обеци за 1та година, но не съм го сметнала за нелеп подарък. В миналото това е било класика.

# 2 870
И на мойто дете моя приятелка и подари златни обеци, когато родих. На 10 месеца и пробих  ушите и и ги сложих. Подаръка много ми хареса и никога ни бих го сметнала за нелеп.

# 2 871
Обиците, сами по себе си, не са нелеп подарък, напротив. Просто за дете трябва да се съобразиш дали родителите биха сложили.

# 2 872
  • sofia
Здравейте  страхотна тема ! Simple Smile
Аз пия единствено и само бяло вино (зима и лято) и когато близък човек ми подари червено- буквално побеснявам Simple Smile и сe обиждам!
Нося само злато от години и когато отново близки хора, които ме познават отлично ми подарят сребърна гривна напримеp, изтъпявам направо Simple Smile дори веднъж си го казах на една приятелка .....ти подиграваш ли ми се ?!
Държа на хората около себе си, важни са ми, уважавам ги и искам същото от тях..

# 2 873
  • Sofia
И на мен като бях малка кумовете на нашите ми подариха обеци,златни и много красиви.Татко не даваше да ми пробият ушите,з-то”...някой  щял да ми ги дръпне обиците и разкъса ухото”😳🤣

Не си спомням да съм получавала нелеп подарък,радвам се на всичко,дори и да не ми донесат нищо, пак съм доволна 😁

# 2 874
  • Mediterraneo
Аз пия единствено и само бяло вино (зима и лято) и когато близък човек ми подари червено- буквално побеснявам Simple Smile и сe обиждам!
Нося само злато от години и когато отново близки хора, които ме познават отлично ми подарят сребърна гривна напримеp, изтъпявам направо Simple Smile дори веднъж си го казах на една приятелка .....ти подиграваш ли ми се ?!

Чак пък! Ако бях аз, изобщо не бих си направила труда да ти подарявам подарък след първото ти побесняване от "нелеп" подарък.

# 2 875
  • sofia

Чак пък! Ако бях аз, изобщо не бих си направила труда да ти подарявам подарък след първото ти побесняване от "нелеп" подарък.
Ядосвам се когато сме близки, знаем какво харесваме и какво не . И когато си взел нещо си, просто така -без да помислиш, буквално е обидно. Ако знам , че мразиш нещо , да ти го подаря точно него е ...тъпо 🤷‍♀️😊

# 2 876
Между другото моите уши са ги пробили като съм била на 1г. и точно това се е случило. Докато съм си играела с друго дете обецата ми се закача и ухото ми е било почти нацяло разкъсано. Едвам са ми махнали обеците, била съм на 3-4г. Сама си ги пробих отново като бях на 19-20г.
Това е и една от основните причини да не пробия ушите на моята дъщеря. Децата нямат нужда от такива драскулки(обеци, синджири, гривни) на този етап. Като порасне по- голяма и изяви желания, тогава ще я заведа.

# 2 877
Е, ползвай червеното вино за манджи.Simple Smile
Като стана дума за злато.
Нали на кръщене се подарявало злато.
Кръстницата на детето му подари златно синджирче с кръстче. Аз взех за нейното дете златна, тънка гривничка.
Скоро се посмяхме, че така си ни стоят " подаръците" по кутийките.
Нелепи подаръци и от двете страни, добре че сме си близки.

# 2 878
  • Mediterraneo
Аз пък се радвам, и двете имат златни синджирчета с висулки( кръстчета, буквички) от кръщенето. Пазя им ги, ще им ги дам да си ги имат за спомен. Аз също пазя с умиление златните неща от баба ми.

# 2 879
Да, да, мисълта ми е, че няма да им влязат в употреба, дори и след години, ако гледаме практичната страна.
Иначе и аз пазя едни златни треперушки от детството ми.

Общи условия

Активация на акаунт