Отговори
# 255
Чичко ни Бил сега ще ги секне баш в сюблимния момент  Laughing

Ей тази сцена с огромно нетърпение чакам да го видя Sunglasses Иначе романтиката между Суки и Ерик никак не ми повлия. Знам си аз, че покрай неромантичния ми мъж ще стана безчувствена и аз към романтичните сценки... Новият Ерик ми е мааалко по-симпатичен. Ама и новия Бил много ми харесва как се държи.

Като цяло серията ми хареса, искам по-скоро да регенерират Пам!

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 11:18 от Red Sonja

# 256
Той нали си я опрашва доволно два сезона, айде малко гювеч да им пусне гадината  Twisted Evil

# 257
Чичко ни Бил сега ще ги секне баш в сюблимния момент  Laughing

Нека им.  hahaha

Танчик, коя Барби, бе?

Е,що сега така с лошо Whistling Тя 3 сезона се кандърдисва,тъкмо се нави и ....... ooooh!

Нашето си Барби бе,гуруто на клубЪт Mr. Green

# 258
Аз пък много се изкефих на финалното парче  Blush НапрАвО си се представих на разходка в пустинята с вълк до мен  Wink

За сексуалния момент очаквам фейски арфи и ангелски камбани, след което започва яко друсане на фона на SEEK and DESTROY  Mr. Green   superuu

# 259
# 260
С кво те нервира? Явно почвам да забравям епизода...

# 261

Ами изпорти на Бил къде е Ерик Twisted Evil

# 262
# 263
Чшш, г-жо Манганиелова, не си ли малко нагла ... замерям я аз със секси снимки на мъжа ѝ, тя забележки ми прави  Mr. Green

# 264
На мен много ми хареса и епизода, и сзона до тук. Тепърва предстоят кървави сцени, насилие и секс, както се видя и от промото на втората половина от сезона. Ерик ми харесва много с амнезия, тоя образ ще ми липсва после. А Билито е много хубав с новия имидж. Нямам търпение за другия епизод. Но безпорен фаворит ми е Джейсънчо, горкичкия още колко има да пати. А Тара вече много взе да ме дразни да хваща пътя ...

# 265

Такъв е животът - като ти окипазят лицето, забравяш да си дискретен.  hahaha Ама не й се ядосвай, тя горката така се сдуха, че се изпусна.

# 266

Такъв е животът - като ти окипазят лицето, забравяш да си дискретен.  hahaha Ама не й се ядосвай, тя горката така се сдуха, че се изпусна.

Оф,абе не мога да й се сърдя сериозно на нея. Пък и в крайна сметка си има оправдание мацката-процеса на разлагане явно вече е стигнал до мозъчната кора ooooh!

"Съжалявам Ерик!" - Ох,мила....тепърва ще започнеш да съжаляваш Mr. Green

# 267
  • EU
Е, то не може цял сезон да се крие под полата на Сука Mr. Green
Рано или късно с Пам или не щеше да се разбере, по-интерсено ми как ще ги хване на кълъп Билиту Joy
Обаче ако продължават с тези музички ще го гледам май без звук  Mr. Green

# 268
  • КиТ
Ох аз съм много доволна от Томи,взе малко да му иде акъл в главата от време на време,най-после се отърва от своето "семейство",друг начин нямаше Tired

Джейсънчо нямам търпение като започне сексенето с Джес,но Хойт дали по същия начин ще им свети,туй е въпроса Crazy Crazy

Иначе на мен не ми направи особено впечатление музиката на сюблимния момент Thinking

Уууу,хареса ми! Crazy

Умрях от смях когато Пам отиде при Бил с булото а той:
-''Хубаво.Светът се нуждае от още пчелари.'' hahaha hahaha hahaha
Умрех от смех. Joy

Тази сцена наистина беше адски смешна Joy Joy Joy,но Пам от предния епизод горкичката още повече се е разпаднала Confused

То ще е сексене, то ще е навеждане към настръхнали мъжки зърна - гуру не, ами Бог трябва да ангажират да им свири!  hahaha

Ох не тръпна за тази сцена hahaha hahaha hahaha

# 269
Извинете за спама, но, Ир, що е туй Бегония или салам, би  newsm78 Салама разбира се  Laughing Ама все пак я светни ква е тая дилема  Wink

Общи условия

Активация на акаунт