Отговори
# 270
Са шти кажа, ама бавно, щот люлея демона да заспива. Като се организираха гугутките да ми правят официална визита, Слънчо ме запита кви китки предпочитам - букетни или живи. Рекох живи и даже за улеснение споменах, че си нямам бегония. Тя сподели за своя позната, която пък хич никви китки не обичала, а предпочитала колбаси, а аз изкоментирах, че и аз ги уважавам. Та последва въпрос "Добре, сега последно бегония ли да носим или салам?" И те така, много ми хареса.
Донесоха и бегония, и салам.  Mr. Green  bouquet

# 271
 smile3532 Луди! Сарк присъства ли на визитата? Питам, щото сигурно и бира е имало  Wink

# 272
Мне, тя спеше по тва време. Да, бира и кифтета.  hahaha И торта. Две торти, заради ДюCrossing Arms

Простете за спама. Embarassed

# 273
И аз малко спам, но почерпете се виртуално, девойки. Маман взе виза днес да ми дойде на гости и съм много щастлива!

Много забавна тази дилема с бегонията и салама  hahaha  Ама така де, всички потребности трябва да бъдат задоволени  Laughing

# 274
О, браво за маман!   bouquet

Ми така де, като има човек досетливи другарчета е хубаво.  Mr. Green

# 275
Фи, да си изкарате чудесно с Мама и да не я пускаш скоро да се прибира   bouquet

Две торти, заради ДюCrossing Arms

Глей ти я па - една цивилна и една лейтинантска сигурно. Рос, не се ли затъкна, мър, едно парче да беше пуснала по релсите  Laughing

# 276
  • Ænima/Albuquerque
Ко за Сарказъма, ко, ко?  Flutter hahaha
Мда, не можах да ида.  Sad

Фи, честито мамче.  Mr. Green

# 277
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Фи, честита виза на мама, награбвам поне две мохито, че тези дни ми е ббръмнала главата от работа Rolling Eyes

# 278
Мерси, момичета!

Граби, Джойева, чашите са бездънни в моя бар  Mr. Green  Ти нямаше ли да излизаш в отпуска?

# 279
Още две седмици smile3511

# 280
Мерси, момичета!

Граби, Джойева, чашите са бездънни в моя бар  Mr. Green  Ти нямаше ли да излизаш в отпуска?

Аз ще излизам от понеделник Party Мани я Джой,тя само си търси повод да се хване за мохитото... Mr. Green

# 281
  • Ænima/Albuquerque
Мани я Джой,тя само си търси повод да се хване за мохитото... Mr. Green

Самата истина!  hahaha

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 23:36 от Sarcasm™

# 282
хихи, така си е, аз съм мохито-адиктед Laughing

# 283
Добър вечер. Казвам се Фиама и съм пристрастена към мохитото  bowuu

Сарк, какъв цитат отпра - вкарваш Трайкините думи в моята уста ... и после иди доказвай, че нямаш сестра   Laughing

# 284
  • Ænima/Albuquerque
Въъъх!  hahaha
Поправям се!  hahaha hahaha hahaha

И аз в АА : Казвам се СарказЪма и съм пристрастена към Мохито.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт