Отговори
# 450
Еви, още много години по толкова семейно щастие!

Музиката беше добре - "I wish I was the moon" и с настроението на Бил се връзваше. Обаче другото - слаба ракия беше за три сезона очакване. И много тъмно, бе ... нищо не можах да видя  Mr. Green

# 451
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честито на празнуващите  bouquet Аз идвам да попрочета за каква симфония да съм готова в сюблимния момент Crazy

# 452
  • София
Зисе, Еви, Честити ви лъвчета и други поводи!!!

Ще гледам по - късно, ама спойлерите ви са...  hahaha hahaha hahaha И аз няма да мигам барем видя нещо по-... така!

# 453
Зис, Еви - честито на мъжовете ви  bouquet

С'я, изгледах най-сетне и да кажа и аз: Джейсън е Нумеро Уно!  Simple Smile И Тери с броненосеца!  Joy

Друго май още не се обсъжда, а?  newsm78 Аа, и да, не мигайте!  Joy

# 454
  • срещу двата комина :)))
изгледАх, доволна  Mr. Green
Томи ако мога с некоя много тежка лопата ше го тресна  Crossing Arms
а за Бил само ще кажа : пада му се  Whistling

# 455
  • Срещу планината:)
 Blush И аз съм доволна

Да се хвана за думите на Мури -ама тоя Томи bash ай да му се не види и лекето.и аз го съжалявам Crossing Arms

Обаче ми стана жал за Сам,таман си намери гадже Rolling Eyesтя пък се натресе на  ooooh!
 Джейсън,ооооо Велики Джейсън Mr. Green мисля за момента достойно замества Пам,че тя горката се губи  Tired
 ThinkingВещицата ше имат ядове с нея

И  beer2 Наздраве на празнуващите

# 456
Изгледах, доволна съм пък. Само няма ли някакви индикации, че ще поправят Пам?  ooooh!

# 457
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, какво сега, на Суки не и се наложи да сведе поглед към зърната на Ерик hahaha hahaha hahaha

# 458
Изгледах, доволна съм пък. Само няма ли някакви индикации, че ще поправят Пам?  ooooh!

В следващия епизод мисля се споменаваше, че ще си получим старата Пам ... а дано, че иначе по-добре да си ходи с фереджето.  Дали не го е заела от онова куче, което пусна вчера  Laughing

# 459
Ех аз се чудя на кой ми приличаше  Joy

# 460
Веднага за кучето се сетих като гледах серията. Като някакъв пророк се явяваш, Мока  hahaha

# 461
Веднага за кучето се сетих като гледах серията. Като някакъв пророк се явяваш, Мока  hahaha

Сега ако Ерик в следващия стане като пингвина ми цена няма да имам  Joy

# 462
Ахаха, кучетоо  hahaha

Ерик да си връща паметта, че с този овчи поглед и реплики ми иде да го ударя с нещо тежко  Joy Съжалявам, отбор Ерик, но за мен в тази серия Бил беше героят Simple Smile  bowuu   Изключвам титаничния Джейсън!  Joy

А дали следващата серия няма да почне с пантеролаци, върколаци, шифтъри и шерифът Анди да нахлуят при Суки и Ерик в гората?  Laughing

# 463
  • 221B Baker Street
На мен пък лееееекинко така ми стана малко мъчно за Бил  Rolling Eyes

# 464
А дали следващата серия няма да почне с пантеролаци, върколаци, шифтъри и шерифът Анди да нахлуят при Суки и Ерик в гората?  Laughing
Цялото Луизианско войнство  hahaha hahaha hahaha Не забравяй и вещиците!

И мен Бил много ме изкефи в тая серия, след Джейсън де. Тара ми иде да я удрям с нещо тежко по главата.

Общи условия

Активация на акаунт