Отговори
# 465
На мен Антонийка ми допада ... много гореща вещица и какъв поглед вади! Няма да е зле да я поразхвърлят нея вместо Луна Големияносмуцуна, ама ме съмнява - тя си има мисия жената, която не включва въргаляне из храсталака както майка я е родила   Mr. Green

# 466
Ах, хубаво ми напомнихте - Анди, Анди, пиле шарено, как успя баш вещичка да решиш да сваляш?  hahaha

Бедният, милият Бил. Тоя сезон уж трябваше да е Ерик-сезон, пък в моите лични очи е доста повече Бил-сезон - властен, авторитарен, подъл, мил Бил.

А на Алсид в последните две севрии имам чувството, че му пишат  ролята ей тъй, да  се появява. Могст повече да се постараят. И съм разочарована, че Джейсън не се превърна в пантеролак. Crossing Arms

# 467
Бедният, милият Бил. Тоя сезон уж трябваше да е Ерик-сезон, пък в моите лични очи е доста повече Бил-сезон - властен, авторитарен, подъл, мил Бил.

А на Алсид в последните две севрии имам чувството, че му пишат  ролята ей тъй, да  се появява. Могст повече да се постараят. И съм разочарована, че Джейсън не се превърна в пантеролак. Crossing Arms

Присъединявам се, аз също така смятам. Джейсън-пантерчо щеше да е върха! Стана ми много мъчно за Бьиел. Confused Макар че си заслужаваше, като лъже и маже толкова много. Ама въпреки това Sad

Ох, Пам и кучето Joy Joy Че и цвета на одеялцето почти същия Joy Дано я оправят скоро, искам си старата Барби-килър.
Сехът междъ Снукито и Ерик - нищо впечатляващо. Не че съм очаквала повече де, ама все пак... В предишните сезони сех сцените с Бил бяха много по-вълнуващи Crossing Arms

# 468
Здравейте, момичета!

Чета темата от известно време, но не съм се включвала до сега....... Голям фен съм на сериала, та от там и на книгите. Сега в паузата ги прочетох всичките и да си призная последния сезон адски ме разочарова. 4-та книга е една от най - добрите а те направо са я разбили!!!
Меджу Суки и Ерик има голямо сексуално привличане и в книгата сексът им не е въобще толкова вял, а сцената която гледах вчера си беще направо скука.
Да не говорим, че са променили цяла сюжетна линия като не направих Джейсън warepanter. Пфу!! #2gunfire
Дано другите серии са по - добри.

# 469
Сонче, ма нали? Точно това си мислех - с Бил имаше страст, имаше химия, а хич не ми се иска да мисля, е единствената причина е, че са заедно и в живота, това би говорило зле за актьорското им майсторство. Според мен просто зле измислиха сцената с Ерик, даже сцените, даже целия Ерик без памет.  Crossing Arms Ще ме прощават, обаче колкото и да е амнезен, не би трябвало характерът му да се промени чаааак толкова, че да замяза на по-Едьо и от самия Едьо, егати.

petence5, привет. Тук, да ти кажа, предимно подиграваме книгите, дано не го приемеш лично.  Mr. Green

# 470
Много си права, Пуци, и аз си го помислих това за Стивън и Ана, дано не е тази причината.

Ерик да му връщат паметта, че такъв тъпо влюбен хич не ми се връзва.

Още едно доказателство, че липсва страст между Суки и Ерик - не му изскочиха зъбките по време на сеха hahaha Сухота и вялост откъдето и да го погледнеш Joy

# 471
[да замяза на по-Едьо и от самия Едьо, егати.

Олииии не не, пу пу пу, вампирска пепел и змийска отрова на кръстопът, тва да не се случва  Joy

Мен много ме кефи, само за гушкане  е, сладур  Mr. Green Heart Eyes

# 472
Дубро утро!

Не можах да гледам снощи  smile3516 Така се бях натокала, дори си позволих да си купя сладолед за горещата сцена, така де, викам си "Ще имам полова нощ", па то - дойдоха ни гости и в края на вечерта бях толкова гроги, че и милуту не го огря  smile3515 Ай да му се не види, както казва Дю  hahaha

Ир, Алсид ще се развихри на края, мър. Хубавите работи стават бавно.  Wink

Викате нямало зъби - хм, гаси секса  Crossing Arms И като казвате 5 секунди - от началото до края или само толкова показват, за да има фантазия? Всъщност като се сетя Ерик с каква скорост тропосваше оная танцьорка от 3-ти сезон смятам, че и 5 секунди са си много  Mr. Green

# 473
  • Ænima/Albuquerque
Абеее, нова серия!  ooooh!  hahaha

# 474
Добрутро, Сарки!  Laughing

Да не говорим, че са променили цяла сюжетна линия като не направих Джейсън warepanter.
Аз понеже не съм чела книгите, та не знаех, че става пантерчо, ма и спойлери за по-нататък в сериала какво ще става не съм. Тя пълнолунната нощ така и не свърши в тая серия, да не вземат наистина да го пантеросат накрая.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 10:00 от Злата с метлата

# 475
  • Ænima/Albuquerque
За мен е лека нощ.  hahaha

# 476
Е ай лека нощ тогаз!  Grinning

# 477
  • срещу двата комина :)))
аз пък не мисля, че сезона е на Бил, въпреки че Ерик хич не го любя така  Rolling Eyesне му отива на Билитъ да е крал ( поне според мен, де ) Joy

# 478
# 479
Здравейте! Бях на море две седмици без интернет и сега изгледах 3-те серии почти накуп. Успях да ви изчета и сега е време да споделя, че ако тези възвратно - настъпателни движения са вижданията им за романтичен секс.........разбирам защо не съм романтичка...!
Някак си като цяло образът на Ерик до момента не ме дразни, въпреки че го предпочитам много повече като лошо момче, но с тоя "секс" се оляха....
То, че Ерик е влюбен си го пише и в книгата, но там страстта помежду им е огромна...какво беше това изпълнение....!!!!!
Като се целуват са по-добре, изключвам първата целувка през къщата, където Анка ме изуми с тоя поглед като муха, пърхаща с мигли.......сякаш чакаше някой да й даде сладолед! Тя ги умее тия погледи тип "гледам умно", ама с тях да подканя някой да я целуне......
Дано да влезнат сценаристите в час по-нататък, защото това си е тяхно творение....то сънищата им в предишните сезони, бяха класи над тази "реалност"!

Общи условия

Активация на акаунт