Отговори
# 480
аз пък не мисля, че сезона е на Бил, въпреки че Ерик хич не го любя така  Rolling Eyesне му отива на Билитъ да е крал ( поне според мен, де ) Joy
А, за Бил съм напълно съгласна! Има много положителни черти, но не става за крал! (Да ме прощава кралицата!) Както вече съм споделяла не му достига прозорливост и хитрост за вампирски крал. то и сега реагира пресилено със ситуацията: полудя като видя Ерик между краката на Суки и веднага го набеди за заплаха, че и поиска смъртта му от властите. Когато властите му дадоха каквото искаше, той тепърва оцени, че Ерик не е заплаха и наистина е влюбен в Суки! Според мен с това трябваше да почне. В следващия момент постъпва правилно пускайки Ерик, а сглупява пускайки Пам, която е явна заплаха за хората. Според мен в едно промо видях, че Пам май убива приятелката на Тара и мисля, че властите няма да са доволни от отрочето си... Което пак потвърждава мнението ми, че не става за крал!

# 481
Той пък Джейсън в книгите е една пантера, ум да ти зайде  Laughing  По-добре си е така, иначе щяхме да ревем що на нищо не прилича Титанът.

Мдам, като се сетя, че го загледах този сериал заради извратения вампирски секс и то преди да има каквито, и да е Ериковци на хоризонта. Чисто визуално ми харесваха тези сцени как са заснети.

# 482

Дано да влезнат сценаристите в час по-нататък, защото това си е тяхно творение....то сънищата им в предишните сезони, бяха класи над тази "реалност"!

Много класи! Rolling Eyes Сигурно се пазят за сцената под душа Whistling На мен лично ще ми е по-интересно да видя такава сцена между "нормалния" Ерик и Суки! Mr. Green

П.С Добро утро! Hug

# 483
  • Ænima/Albuquerque
Е, аз това чукане ли чаках толкова време?

# 484
Аз сигурно съм от малкото хора, които се молят сцената под душа да не е филмирана ... толкова ми е тъпа тая сцена както е описана.  Sick

Ей, сега като дойде "стария" Ерик и ще я оправи качествено  Laughing

# 485
  • Ænima/Albuquerque
Ъм, да.
Тя ще стои права пред него и ще поглежда надолу към зърната му.
Хора, слагайте ме да спя - изпростявам страшно!  smile3532

# 486
Аз сигурно съм от малкото хора, които се молят сцената под душа да не е филмирана ... толкова ми е тъпа тая сцена както е описана.  Sick

Аз не чета книгите и си спестявам "остроумията" на кака Шарлейн,но все още се надявам чичко Алън да не ни разочарова Confused

# 487

Ай с! И ти ли чакала?  hahaha

Вижте какво, Ерикоцентристки, ясно, че за вас Ерик трябва да е крал, бог и собствен пророк, ма не стаа!  newsm08

Бе знаете ли кво, аз името на бай Алън вече го срещам само като "създател", та не е изключено да е отпуснал юздата на екипа, щом се стига до подобни недоразумения. Thinking

# 488
  • Ænima/Albuquerque
Ай с! И ти ли чакала?  hahaha

След това, което четохме с Цеца и Дю, у 12:30 нощеска, чаках, да, ама онуй у банята.  Mr. Green
Па то к'во се оказа - у горътъ! Скука! hahaha

# 489

Вижте какво, Ерикоцентристки, ясно, че за вас Ерик трябва да е крал, бог и собствен пророк, ма не стаа!  newsm08

Що? newsm78 Знайш ли к'во ще е яко... Mr. Green

# 490
За вас да, ама аз не съм от тоя отбор, както знаеш, аз обичам всички. Mr. Green Иначе ще ме хване дамянския синдром.  Crossing Arms

# 491
За вас да, ама аз не съм от тоя отбор, както знаеш, аз обичам всички. Mr. Green Иначе ще ме хване дамянския синдром.  Crossing Arms

hahaha Пази Боже! Laughing

А пък сцената,че беше претупана,беше. Confused

# 492

Бе знаете ли кво, аз името на бай Алън вече го срещам само като "създател", та не е изключено да е отпуснал юздата на екипа, щом се стига до подобни недоразумения. Thinking

Отпуснал е сигурно, да. Някакво старо интервю гледах онзи ден и Сам казваше, че не им се бъркал особено, разчитал, че е наел правилния екип на снимачната площадка и ги оставял да се оправят, без да им виси на главите.

# 493
Ха така.  Crossing Arms

Ау, забравих да похваля Сам Трамел - страхотно се превъплъти в Томи, страхотно!  hahaha

# 494
  • срещу двата комина :)))
Ха така.  Crossing Arms

Ау, забравих да похваля Сам Трамел - страхотно се превъплъти в Томи, страхотно!  hahaha
абе, Пуце, Томи нали беше твой ? или се лъжа  newsm78
nevermind, чийто и да е МОЛЯ, набийте го това момче, да влезе в час, че не се търпи вече  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт