Отговори
# 600
  • EU
Оо, Fi каква е тази ревност, че ако ти покажа някоя снимка току виж долетиш на секундата  Heart Eyes
Ъъъ мене нещо поезията не ми е тръпка  Rolling Eyes Май не съм дорасла или не съм на нужното интелектуално ниво  Thinking
Цяла  сутрин  се съмнявам в себе си  Mr. Green

# 601
Снимки са винаги добре дошли  bowuu

Колко му е да хвръкна ... с изтребител до Варна е има - няма 8 минути  Mr. Green

# 602
Еви, като се има предвид колко поезии са чиста фъшкия, не се притеснявай за интелектуалното си ниво. На мен много, много рядко поетични творения ми лягат на сърцето, ама като легнат, няма ставане.  Heart Eyes

# 603
  • EU
Фи, какъв изтребител би, нал си гугутка ще дофъркаш бързо бързо   Sunglasses
Ох, Пуци нещо стихчетат не ми лягат и това си е  Crossing Arms
Обаче други работи като ми легната и .... няма ставане  Laughing

# 604
  • срещу двата комина :)))
Плюем ли се  Joy Пуц, ще бъдеш ли моето другарче  Joy ша имаш ползи, доволна ше останеш Whistling

# 605
Аз се разсеях от дължината на Сашовите крака в тази сцена - стърчаха като клони два метра назад, поне единият, де  Laughing

Кой бе? Мярна ли нещо  smile3556 Тя затуй ли Сука не проявяваше признаци на интерес - щото интересното се моткало изодзаде  hahaha

Плюем ли се  Joy Пуц, ще бъдеш ли моето другарче  Joy ша имаш ползи, доволна ше останеш Whistling

Шшшш, алоууу, на влакче ли ще се рЕдим. Пуци ис майн, спечелена съм во веки. Ирко, ама как ги редш
Цитат
В пиршество от мутирали тъкани,
Във порой изтощени цветя,
Изпохапана, мъртва и влюбена
Във порочната моят душа
 Аххххх Умрех непорочна  Blush

# 606
Кой бе? Мярна ли нещо  smile3556 Тя затуй ли Сука не проявяваше признаци на интерес - щото интересното се моткало изодзаде  hahaha

Катерино, истински крак, не салам  Joy

# 607
  • Ænima/Albuquerque
К'ъв интерес, тя щеше да заспи!  hahaha

smile3532

# 608
 Joy Ае, що бе, може да се кръстосваме, още по-весело ше е. Собственик на една и собственост на друга, яко гот.

Муре, я кай някоя полза, да видим.  Mr. Green Ако ше е поетична полза - обичам Т.С. Елиът, мерси.  bowuu

Ше се гътна днеска!

# 609
  • срещу двата комина :)))
Joy Ае, що бе, може да се кръстосваме, още по-весело ше е. Собственик на една и собственост на друга, яко гот.

Муре, я кай някоя полза, да видим.  Mr. Green Ако ше е поетична полза - обичам Т.С. Елиът, мерси.  bowuu

Ше се гътна днеска!
и питаш  #Crazy на национални празници ще ти давам да заплиташ плитки по нечии гърди  Rolling Eyes Whistling

# 610
  • Ænima/Albuquerque
и питаш  #Crazy на национални празници ще ти давам да заплиташ плитки по нечии гърди  Rolling Eyes Whistling

Четвъртък, четвъртък е, сигурна съм!

# 611
Ох, оооооооох!

Ама национални празници и наши, и английски, и ирландски, нали?  Mr. Green

# 612
А сега, ако ще се подкупваме ще давам на Цеца да пипа Алсид /тя не че ме пита/  newsm53

Ама национални празници и наши, и английски, и ирландски, нали?  Mr. Green

Искай и мюсюлманси, инак не те пускам на Мури  Crossing Arms

Дайте ред! Дайте ред!  Crazy

# 613
Ох, искам и аз да пипам Алсид  Blush  С какво да те подкупя?

# 614
Перфекциозна идея, мойта! Начи от началото на годината по празници заплитам, после цял Рамазан разплитам. Муре, тъй стаа ли?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт