Отговори
# 615
  • срещу двата комина :)))
ей, нагли бе  Mr. Green едни косми да не предложи човек Mr. Green ша ми трябва малко време да обмисля , ама ако обещаеш че ще го връщаш непокътнат ше се съглася  Joy

# 616
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Браво бе, мен още никой не ме е заплюл, а съм така хубаво рецитираща Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Де ги видяхте Сашовите крака, то в онова тъмного само дупката между зъбите на Суки се чернееше Rolling Eyes?

# 617
Ох, искам и аз да пипам Алсид  Blush  С какво да те подкупя?

Сутрин ще ми пееш Fade to Black и ... ама чЕкай малко, чЕкай. Те подкупите бяха за друго, би Crossing Arms Глей я как ме омота Фиту  Crossing Arms

Джой, аз бих те плювнала с удоволствие   bouquet Зимаш ли мЪ за твоя фенка  Blush

# 618
ей, нагли бе  Mr. Green едни косми да не предложи човек Mr. Green ша ми трябва малко време да обмисля , ама ако обещаеш че ще го връщаш непокътнат ше се съглася  Joy

Разбира се, моята ласка е нежна като гугуткено крилценце.  newsm03

# 619
  • срещу двата комина :)))
Значи си моя вече, а, а, а ?  Joy

# 620
Знаех си, знаех си, че някой ще ме поиска  Flutter Flutter Flutter
Ще дойдеш и дрехите си
ще хвърлиш на стола
и пред мен ще застанеш
неподвижна и гола
във свойта невиждана
до днес красота,
ослепително бяла,
с червени уста,
по-червени от чушките
на стената отсреща,
и ръка аз към тебе
ще протегна гореща,
и двама ще легнем,
аз до теб, ти до мен ...
И туй само го мисля,
но знам, един ден
във тази моя -
не моя стая,
днес или утре,
ти ще дойдеш накрая!

Кате, вземам те от раз, и няма да те пускам, само отвреме на време по пълнулуние Hug

# 621
Де ги видяхте Сашовите крака, то в онова тъмного само дупката между зъбите на Суки се чернееше Rolling Eyes?

Е, как, виж какви дълги крайници има ... особено единият  hahaha

Сутрин ще ми пееш Fade to Black и ... ама чЕкай малко, чЕкай. Те подкупите бяха за друго, би Crossing Arms Глей я как ме омота Фиту  Crossing Arms

Ай, сега, не се отмятай ... шти пея кот кажеш. Ей, тъй веднъж в месеца да го погаля по теракота  Laughing

# 622
  • гр.София-Красна поляна
 Shocked Бе,аз от снощи се чудя,правилно ли улучвам темата,баси.... newsm78

Ау, заплюваме се една друга ли?
О, Зисо, Зисо, майне либе, ще ли бъдеш моя? М? М?  Flutter
Ай... 4470 Твоя съм форевър би принцесо,таи.а. hahaha

Път беееее,пъъъъъъъъъъъъъът.... Crossing Arms не мога да пубилкувам ваща такова...

# 623
Кате, вземам те от раз, и няма да те пускам, само отвреме на време по пълнулуние Hug

Нищо не вземаш, тя теб взема. Ей, значи, кога я заплюх, кога ми я налази!  Twisted Evil hahaha

# 624
Малии, повлекох крак  Joy Joy Joy

# 625
  • Ænima/Albuquerque
Аз обаче няма да те давам така, Зисо, тия тука се разлюбиха седемдесет и шест пъти от сабале!

Чек ти изровя и аз некое стихче.
Седи ся така.

# 626

Нищо не вземаш, тя теб взема. Ей, значи, кога я заплюх, кога ми я налази!  Twisted Evil hahaha
Това е защото и пускам по-еротични стихчета от твоите hahaha. И защото от неустоимия ми чар и вълците даже вият Flutter Flutter Flutter

# 627
  • гр.София-Красна поляна
Аз обаче няма да те давам така, Зисо, тия тука се разлюбиха седемдесет и шест пъти от сабале!

Чек ти изровя и аз некое стихче.
Седи ся така.
hahaha hahaha hahaha СедЪ. pletka

# 628

ослепително бяла,
с червени уста,
по-червени от чушките
на стената отсреща,

Въх, майкоу, цялата стАнах червена от срам. Почувствувах се кат ощипана мома, мър, Джой  Blush
Нищо не вземаш, тя теб взема.

Да бе, верно! Аз трябва да римувам  hahaha

Зисе, аз таковата и тебе искам  Blush Ще ти бъда Придворна дама.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. - туй не е било  hahaha hahaha

# 629
Малии, повлекох крак  Joy Joy Joy

И то какъв крак!  hahaha

Забрави, Джой, шта разжалвам и шта нашибам с букови шибалки, а си протегнала пръстенце към Ката newsm66. Виж, тя с тебе мое да прави квото си иска.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт