Отговори
# 45
Мернах набързо мненията, но сега ще се върна да дочета. Инак да си кажа, Алекс няма как да настигне Джо по дувар освен ако не почне да ходи на фитнес. Джо тренира всеки ден по 2 пъти на ден в фитнеса 7 дни в седмица, а Алекс едва 3 пъти седмично. Но по дипломите може да поспорим малко. Алекс скоро ще получи докторска титла от следващата тема (Трайки надявам се да си разбрала), но е факт, че всички имат висше или акьорско висше образование. Или както в случая на Кристин (Пам) и изобразително изкуство в списъка. Но е безспорен факта, че Алекс е учил най-много от всички. Той се е отказал от актьорството заради ученето, за да стане по умен, да не забравяме, че е учил и в военно училище ако не ме бъркат спомените. А да не говорим, че Джо трябва да го сравняваме с Раян (Джейсън) защото е по -правилно все пак Раян тренира колкото Джо, а и е спортист и е участвал в много състезания и е печелил и все още участва. Връщам се да дочета, надявам се, че не ви отегчих с моят пост. И ще отговоря на някой интересен въпрос около ИК-то по-горе и ще пиша в бяло ако има спойлер.

АМИН!!!

# 46
  • София
Реших да уточня за Брухо: Да Пуци правилно го е казала, че са мъжки вещици, но има и женски от същия род. Наричат се брухерия. Общо взето произлизат от Аржетина мъжките вещици, но има смеска от Испания, защото на испански брухо е вещица. И брухо се разделят на няколко вида: шамани, лечители, езически вещици и т.н.
И уточнявам:  Брухо създават кукли, в които те поставят коса, изрезки от ноктите на жертвата, или парчета от дрехи и да се съсредоточат своите зли намерения върху миниатюрен представител на лицето и да бъде проклето лицето(тук може да се помисли за магията върху Джес и Хойт с куклата вероятно е дело на брухо може и да е жена не е задължително да е мъж). Освен това могат да се трансформират в сови, койоти и котки. Няма да се отклонявам как се маха магия от брухо или заклинание.

Инак Лафи и Хесус са брухо. Но Уиканите (вещиците) не всички притежават силата си, някой я получават в последствие. Някой ден може и да напиша статия за вещиците с подробности

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 13:00 от Джес

# 47
Ох, стига с образователния въпрос, че ще ме засърби да споря. Между другото докторската титла на Сашо за какво е, в коя дисциплина? И да напомня - не съм казала, че е тъп, моля!

# 48
Въх, ако знаех, че такава дискусия ще повлека с коментара за акъла, щях да си трая  Laughing

Докторската титла според мен, Пуц, му я дават, защото е известна личност. Един вид да се похвалят, че при тях е учил, не толкова по заслуги.

Друг е въпросът, че според мен, ако си с IQ 80 например и десет години да учиш, няма да стане 150. Обогатяваш култура, познания, умения, но чудеса не стават. Умен и образован не е едно и също, мисля, но е най-добре като се припокриват, разбира се.

# 49
Ааа, баш, Фи, ти го рече! Аз просто говоря за собствените си впечатления от двамата Големи.  Mr. Green Танчик, не го взимай толкова навътре, моля те.

Щом е за известност титлата, не е редно да я дават като аргумент за голяма мозъчност. Аз реших, че седнал и написал докторат.

# 50
Аз затова и не я възприех сериозно изобщо тази титла. За мен ще е просто повод да изгледам един-два нови клипа със Сашо от връчването и туй то  Mr. Green

# 51
 Laughing Laughing Laughing Това ми напомня за това как Аштън Къчър си беше направил майтап с Мечо, че каквито и награди да се раздават, той ги получава само заради Здрач. Абсолютно вярно, за жалост.

# 52
Има време, млад е Мечо, ще се докаже със сериозни роли. А и наградите с гласуване от фенове винаги са си малко несериозни - то е ясно, че фен-масата си гласува за техните си идоли без много обективност  Laughing

# 53
Знам, знам, че ще се докаже, но ми е криво, че доста време ще стои в сянката на тъпия Здрач. Само като се сетя за МТВ наградите миналите - за целувка... Бе боже, бе!  ooooh! ooooh! ooooh! Няма толкова тъпа фенска маса, ей! Къвто филма, такава и масата, де.  hahaha

# 54
  • София
Алекс с степен доктор защото: Congratulations to Honorary Dr. Skarsgard, holder of an honorary Ph.D in Naked Vampire Butt Studies (or arts, or something)!

# 55
Naked Vampire Butt Studies  Joy

Няма толкова тъпа фенска маса, ей! Къвто филма, такава и масата, де.  hahaha

Тийнове са, простено им е  Laughing

# 56
Ми извинявайте!  smile3532 smile3532 smile3532

Не са, не са само тийнове, не ги оправдавай. Ми майките-здрачки, дето си правели сбирки? Остаи съ.  hahaha

# 57
Оффффффффффф..................нещо тъмно и зло и започва да се надига в мен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 58
Недей, недей, млъквам. Но титлата си е смешна.

# 59
  • EU
Кви са тея майки- здрачки? Имам нещо за тях, къде да ги търся, ако знаеш Пуци казвай Praynig
А като спомена Джака, нали знаеш как придобива славата на лошо момче, Ако Сашо последва примера му от Пощальонът звъни винаги  два пъти", ще се изкефя много Mr. Green
Обаче няма как да стане заради съпругът който се мота из снимачната площадка
Fi нищо шведско, не видях Thinking само чух  Laughing, обаче в петък пак съм в Каварана на Timo Mass  dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance

Общи условия

Активация на акаунт