Отговори
# 135
Е, те пък обърнаха Годрик на фурнаджийска лопата.  Crossing Arms

# 136
Абе не ми се вярва това да е реално с Годрик  Thinking По ми се ще да мисля, че е някаква извратена подсъзнателна фантазия на Ерик, която предизвиква спомен за гуруто му. Или пък и на Годри му е писнало от сНукито и навива Ерик да я изяжда вече  Wink
А Сссууууки дали как изглежда като истинска фея? Ако е като кръстницата си преди умирачка - оле майкоууу  Laughing

# 137
Може и сън да е - нали като им се прище да върнат някой, на сънища и спомени го избиват  Laughing

# 138
А Сссууууки дали как изглежда като истинска фея? Ако е като кръстницата си преди умирачка - оле майкоууу  Laughing

Ми то... виж й зъбите, ще кажат хейтърките.  hahaha

Може и сън да е - нали като им се прище да върнат някой, на сънища и спомени го избиват  Laughing

Ъхъ, ма мене взе да ми става еднообразно тва с Годрик. Някак пределно ясно е, че го показват само заради фенската маса на момъка Хайд.

ПП Като, мър, видях те в ролята на Бела у фейса, щех да падна, защо гусин Илски ти е причинил товаhahaha

# 139
  • София
Оляяяяяя!!!! Я да питам аз - сега се сетих (след ен-на брой сезона) Алсид да не се превръща в Хъски - блондинка от онези редките видове?!?!?!  newsm78 Ако е така - да знаЙтИ вече има един върколак в света (БХ не го броя, той е от друг свят), който харесвам (Кате, не Мангело не го харесвам ич, но беше важно да го отбележа заради общата ми неприязън към върколаците) 

# 140
Ване, "хъскито" Алсид си е чист натурален вран вълк от горЪтЪ  Mr. Green Предишния сезон спойлерирахме ситуацията по заснемане на кадрите с вълците и как Джо отбягвал да яде месце преди снимките, та затова е работата с марулите  Whistling За хубуст ми е най-хубав , но верно, че предвид мургавостта на бонбона му барнали бледолик вълчан - може би символ на непорочността и добротата  Mr. Green

ПП Като, мър, видях те в ролята на Бела у фейса, щех да падна, защо гусин Илски ти е причинил това?  hahaha

Ма остъй се, би  Tired И кво високо чело ми избарал...и до сър Мечо...ама като не му признавам кой ми е на сърце да ме лепне до него  Rolling Eyes А иначе и с браточките ми правише страшни колажи  Blush Глей къв мъж имам, а  newsm53

# 141
  • Ænima/Albuquerque
Ми то... виж й зъбите, ще кажат хейтърките.  hahaha

Ама, то това е самата истина!  hahaha

# 142
  • КиТ

Е определено е сън или халюцинации,няма кво друго дет вика Пуци,зарад фенската маса всичко се прави Crazy

Снуки,според мен при бастисване няма да стане като кръстницата си понеже не яде от ония плодове Thinking

# 143
Ване, "хъскито" Алсид си е чист натурален вран вълк от горЪтЪ  Mr. Green Предишния сезон спойлерирахме ситуацията по заснемане на кадрите с вълците и как Джо отбягвал да яде месце преди снимките, та затова е работата с марулите  Whistling За хубуст ми е най-хубав , но верно, че предвид мургавостта на бонбона му барнали бледолик вълчан - може би символ на непорочността и добротата  Mr. Green

Сигурация.  hahaha

# 144
Ей, ги младежите на КК. Райън е много джиджан тука, приятен зубърски вид  Sunglasses

# 145
Тъй, тъй, от една партия сме с него по отношение на рамките за очила. На последната снимка са особено сладки.  Mr. Green

# 146
На последната снимка са особено сладки.  Mr. Green

Yo, bromance  Joy

# 147
Баш, баш.  Mr. Green

# 148
Тенкю,за разясненията (значи, според както ме нарекоха навремето едни кокошки, аз съм ... Evil Forest Witch  Joy ).

Сукито едва ли прилича на кръстницата си преди умиралка, в първия епизод, когато Суки освети муцуната на Маб, само 100 процентовите феи станаха страшилища, хората си останаха същите.
Годрик не го ща вече, нещо ми е анти сякаш.

Сега други мисли ми се въртят из главата: за вампири се говори от стотици години (ако не и повече), за върколаци също; за шифтъри също съм чувала от преди този филм... само пантерите са ми малко Х... Всъщност върколаците и пантерите са нещо като демо версия на шифтър  Mr. Green

Кога излиза 5 епизод?

# 149
  • срещу двата комина :)))
Сашо  пак е зачервил бузки май   Joy

Общи условия

Активация на акаунт