Отговори
# 210
Къде българка?  Shocked

Бе каква е тая музичка, само аз ли не съм обърнала внимание?

# 211
  • Ænima/Albuquerque
Музиката, там където Сука и Ерик се награбиха беше е-пи-чна, все едно 4 сезона това чакаме.  hahaha
На мен лично ми направи впечатление.  Mr. Green

# 212
Аааа, да! Аз очаквах, че нещо някъде е била извънредно яка, ич не се сетих, че може друго да имаш предвид.  hahaha Навя ми мисли за "Отнесени от вихъра".

все едно 4 сезона това чакаме.  hahaha

Ти се смееш, ма найш колко хора баш тва чакат!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 213
  • Ænima/Albuquerque
Т'ва, т'ва имах предвид! Joy
Остай съ!  hahaha

# 214
  • срещу двата комина :)))
хмм, аз чак сега разбирам, че българка участва в сериала. Сигурно вече сте го обсъдили, де  newsm78
да не се бъркаш с Дневниците , тука не знам да има българка  newsm78

# 215
Ма кааак!  Joy

А! А! Ся се сетих, че един кадър извънредно ме убоде - едно от най-тъпите клишета на света. Ама като изгледате.

# 216
нямах време да се разровя, ама то е някво мини участие на Стела Ангелова, съвсем случайно се натъкнах
http://stellaangelova.blogspot.com/2010/08/true-blood-tv-show-st … ts-by-stella.html

# 217
  • вятър в маслините, вятър над хребета

все едно 4 сезона това чакаме.  hahaha

Ти се смееш, ма найш колко хора баш тва чакат!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз не чаках това, никак даже Mr. Green

# 218
нямах време да се разровя, ама то е някво мини участие на Стела Ангелова, съвсем случайно се натъкнах
http://stellaangelova.blogspot.com/2010/08/true-blood-tv-show-st … ts-by-stella.html

А, аха, дубльорка на Деби. Бравос на момичето.

# 219
Изгледах. След миналоседмичната комедийка, този епизод ми беше леко скучноват  Tired

Аз съм баш от тея, дето 4 сезона чакат ... guilty  Laughing  Дано не ме разочароват другата седмица с нещо твърде романтично, че аз по-мръснишки работи очаквам  Mr. Green

# 220
Фи, и аз с нетърпение чаках Ерик в действие, само че не с онова фейче просто  Rolling Eyes. Ако го залюбят с Джесика например, ще съм първа кокона пред монитора за всяка нова страстна сценка Mr. Green

# 221
Май засега само на мен ми е харесал епизодът - на няколко места искрено се смях.  Mr. Green

# 222
Аз ще го гледам след малко и ще се изкажа Whistling

# 223
Оу, и аз се смях на Дж&Дж&Х  конкретно  Joy  Но имаше и доста досадни моменти за мен.

Джой, аз и с фейчето нямам против принципно, но да се получи химията, както ѝ се получава с Бил (който май ще го играе голям задник в следващата серия). Обаче забелязах, че Алекс има много хубави ръце  Blush

# 224
И аз в гледалите - мудно, на моменти много захаросано, не се изкефих.

Май засега само на мен ми е харесал епизодът - на няколко места искрено се смях.  Mr. Green
Аз пък се смях на нелепи сладки сценки ББ като както се смях на Здрач.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт