Отговори
# 285
  • Сливен
Бях пропаднала. Сега съм отново онлайн и ще наваксвам  Twisted Evil

# 286
  • Срещу планината:)
 hahaha Хахаха тук е станало като клуб на анонимните мохито-поклонички....нема лошо Наздраве!!!

newsm18 Серията отново си ме изкефи

Джейсън е велик -Поклон  newsm20,не очаквах толкова бързо да се оправи newsm78
spoko миличкият как се шашна като чу че идва пълнолунието.Но не разбирам той занапред  по пълнолуние ли ще се превръща,ако изобщо се стигне до този момент или само първият път ще е тогава.

Ооооо Пам дори и разпадащата се ........ухото,ухотоооо е   newsm74

Crossing Arms И си чакам Ерикосуки момента ,който май най-брутално ще бъде прекъснат от Бил Tired

Фи Браво за визата  Simple Smile

Глей ти я па - една цивилна и една лейтинантска сигурно. Рос, не се ли затъкна, мър, едно парче да беше пуснала по релсите  Laughing

Кате, не че те дразня Flutter,ама тортата на шефа беше един път. Blush изядох 2 парчета,а можех и още,но щеше да ми излезе име

# 287
  • Ænima/Albuquerque
Кате, не че те дразня Flutter,ама тортата на шефа беше един път. Blush изядох 2 парчета,а можех и още,но щеше да ми излезе име

И не ми загънахте едно парче ли? М? М?
Гадни предателки! И ти, и Слънчогледа и Цеца!!! Фръц!  Crossing Arms

# 288
Дубрутър!

И не ми загънахте едно парче ли? М? М?
Гадни предателки! И ти, и Слънчогледа и Цеца!!! Фръц!  Crossing Arms

Не са, би! Да има все за тях  Crossing Arms Казвам се МамаКати и съм пристрастена към тортите  Blush

# 289
Оп, оп! Торта пак ше напраа, няма страшно.

Сарк, в интерес на истината помислих да ти загъна, ама кога щеше да стигне до тебе не знам и се отказах. Ше ми дойдеш на крака.  Mr. Green

# 290
  • Ænima/Albuquerque
Тооо... не става само с мислене!  hahaha
Плюс т'ва щеше да намериш чудесен повод да се видя със Слънчогледа, че станахме исторически с нея.

# 291
А тъй, аз да ви намирам поводи, я да се стягате.  Crossing Arms

# 292
  • Ænima/Albuquerque
Остай съ, голема драма!  hahaha

# 293
  • КиТ
Фи браво на мамамн   bouquet  bouquet  bouquet

Ох с тия торти и мохито,което го развявате нямате милост след малко излизам да се охладя,че то влезе човек тук и  Joy Joy Joy

# 294
Леле, не подозирах колко съм популярна в тази тема  bowuu  Mr. Green

# 295
На това му се вика добра новина http://www.celebuzz.com/2011-07-27/alexander-skarsgard-kate-bosw … rth-split-report/ най-после Алекс се е отървал от тая парцалана.

# 296
На това му се вика добра новина http://www.celebuzz.com/2011-07-27/alexander-skarsgard-kate-bosw … rth-split-report/ най-после Алекс се е отървал от тая парцалана.

Урааааааааа!!!  Twisted Evil

Доколкото може да се вярва на тези източници. Тъкмо се чудех какво ли става с тях, не са ги снимали напоследък заедно. Айде, дано да е истина ... не, че някоя от нас ще я огрее, дори и да е  Laughing

Трейлър на Battleship

Не знаех, че и другаря Нийсън е в този филм. Поне имам още един повод да гледам такава чудесия.

# 297
Йе, дано да е истина този път  Thinking

Няма такова интервю hahaha Access Hollywood Live: ‘True Blood’s’ Joe Manganiello — Do Werew … s Wear Underwear?

# 298
Добро утро! Hug

Готина новина. Peace Дано само да не е поредната пързалка,че доста пъти вече се е случвало. Confused Ще си запазя танца на радостта за по-късен етап. Mr. Green

П.С Абе много е готин трейлъра на "Strow Dogs".  Дори и Парцала не успя да ме издразни. Crazy

# 299
Привет! Брей, че хубав, слънчев ден  Grinning

Straw Dogs и аз го чакам с нетърпение. Само тази сцена с изнасилването сигурно ще е доста брутална. Някъде четох режисьрът да обяснява, че я снимали два дни и в началото Кейт след всеки дубъл ревяла, а Александър я успокоявал. Накрая вече толкова били претръпнали, че им било през ...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт