На море в Турция - тема 15

• 134 983
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, искам да попитам дали има някой, който е ходил в Джанде Фестивал в Кушадасъ тази година. Отзивите са доста различни, но общо взето казват, че нивото е доста паднало в последните 2 години . Вече съм го платила, но до края на седмицата мога да го заменя с Grand Efe и се чудя какво да правя Rolling Eyes

# 271
  • София
sissyyy кажи някакъв бюджет, дати и място, където искате да отидете. Набележи няколко хотела и дай ще коментираме Grinning
Татянка вие кога тръгвате към Турция. Какво стана при вас? Помня, че имаше някакви евентуални промени newsm78

# 272
Живот и здраве ще летим на 9ти септември  Sunglasses Да, имаше премеждия - мъжът ми си беше счупил крака но всичко се е развило добре и да чукна на дърво, няма да го оперират. По всяка вероятност ще трябва да ръководи огромен проект от септември, но сътрудника му каза че е важно да почива и че може и след това да почне проекта  Grinning  Та ако не ни мине котка път, летим като по план с резервацията от януари  Laughing

# 273
  • София
Живот и здраве ще летим на 9ти септември  Sunglasses Да, имаше премеждия - мъжът ми си беше счупил крака но всичко се е развило добре и да чукна на дърво, няма да го оперират. По всяка вероятност ще трябва да ръководи огромен проект от септември, но сътрудника му каза че е важно да почива и че може и след това да почне проекта  Grinning  Та ако не ни мине котка път, летим като по план с резервацията от януари  Laughing

Много се радвам, че всичко се е развило по план Hug

# 274
  • EU
Дудинка, през Чанаккале надолу към ИЗмир все покрай морето много е красиво , няма и да забележите завоите. Има такива гледки дъхът ти секва  Mr. Green
Кога пътувате? НИе сме от 19.09 в МАрмарис
Татяна, радвам се за вас, стархотна почивка ви пожелавам  Peace

# 275
Дудинка, ние сме пътували само през фериботите за Чанаккале. Вярно е, че Ечеабат има много завои, на миналата година разширяваха пътя. От Одрин до Измир имаше ремнти, които вече са приключили и пътят е много добър /почти като магистрала/. Панорамата край морето  след Чанаккале наистина е забележителна. От 2005 година до сега пътуваме само с кола и всяка година виждам толкова много нови пътища и нови населени места, а маслиновите насаждения нямат край. Малко изморително е пътуването, но когато пътувах за първи път всичко беше много интересно и различно.

# 276
Здравейте, бюджета ни е 1100Е за двама. Транспорт самолет - полет от Варна. Края на септември.Не сме били в Турция на почивка, та ако ви хрумне нещо, на горе описаното от мен, можете да драснете някой ред. Успешен ден на всички!

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 10:05 от sissyyy

# 277
  • София
Дудинка, през Чанаккале надолу към ИЗмир все покрай морето много е красиво , няма и да забележите завоите. Има такива гледки дъхът ти секва  Mr. Green

на 17.09
натоварен ли е много пътя, с колко ленти е

# 278
  • София
Дудинка, ние сме пътували само през фериботите за Чанаккале. Вярно е, че Ечеабат има много завои, на миналата година разширяваха пътя. От Одрин до Измир имаше ремнти, които вече са приключили и пътят е много добър /почти като магистрала/. Панорамата край морето  след Чанаккале наистина е забележителна. От 2005 година до сега пътуваме само с кола и всяка година виждам толкова много нови пътища и нови населени места, а маслиновите насаждения нямат край. Малко изморително е пътуването, но когато пътувах за първи път всичко беше много интересно и различно.
  bouquet

# 279
Дудинка, през Чанаккале надолу към ИЗмир все покрай морето много е красиво , няма и да забележите завоите. Има такива гледки дъхът ти секва  Mr. Green

на 17.09
натоварен ли е много пътя, с колко ленти е
Ние тръгваме на 16.09 вечерта към 7-8 часа вечерта. Вече нямам търпение.
Пожелавам ви хубава почивка и лек път.

# 280
  • София
ndimitrova в една дестинация ли сме - за Дидим ли

# 281
ndimitrova в една дестинация ли сме - за Дидим ли
Да! ще почиваме в Дидим Venosa Beach resort. Първият ни ден по резервация е 17.09. Ако искаш пиши на ми на лични.

# 282
здравейте,
първо да ви кажа, че сте страхотни!

Много съм объркана от пазара, има ужасно много оферти, а аз нямам достатъчно инфо...
Преди две години ходих в Гърция май месец и бях много разочарована от всичко и сега искам да се допитам до вас.
Гледам има оферти от 300 до 600лв. които изглеждат сносни, но моля ви помогнете ми. Трябва ми за началото на октомври, за съжаление нямах възможността да почивам лятото и на първо място питанката ми е за врмето, трябва ми възможно най-топлото място. На второ място бюджетът го виждате, колкото по- евтино толкова по- добре.. просто нямам други възможности...
Моля ви помогнете ми, ако имате информация за по-нискобюджетни оферти, които няма да ме разочароват напълно.

# 283
  • EU
Дудинка, с НАдя няма да можем да пътуваме в един ден, но с вас май ще стане Laughing
Пиша ти ЛС  Hug

# 284
Момичета, как стои въпроса с бакшишите?
Колко давате на пиколото примерно?

Общи условия

Активация на акаунт