На море в Турция - тема 15

• 134 938
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • Beyond the Frontiers
Препоръчвам х-л WOW Bodrum Resort 5* за младоженци. Ние празнувахме годишнина от сватбата там, имаше много мило отношение и разни комплименти от хотела.
Комплексът е много добър, с висок рейтинг, но не знам доколко удачен избор е Бодрум в края на септември. До сега съм била най-късно до 20.09.
Аз бих се ориентирала към района на Анталия, защото на север приключват по-рано и в края на сезона е рисковано откъм качество.

Да и моята мисъл беше това, че може част ото съоръженията на открито да не работят.

# 31
Миналата година в края на септември в Кушадасъ времето беше много хубаво. Температурите 28-30 градуса и вечер не се налага да се слага връхна дреха. Бодрум е по на юг и мисля, че няма да има проблем с времето. Аз съм била там в края на юни и температурите вечер стигаха до 37 градуса. До колкото знам в добрите хотели има открити басейни със затопляне на водата. Поне в Палома Ясмин беше така.

# 32
  • София
Температурите надали да са проблем, а качеството на услугата. Хотелите затварят и последните 1-2 седмици не си дават особено зор. Отделно, че поради малкото на брой гости, е възможно съоражения, ресторанти да не работят и т.н.

# 33
  • София
Марги, браво за темичката   bouquet.

На 1-ва страничка, може да добавите хотел "Веноса" в Дидим, http://www.venosa.com.tr/sayfa.php?Otel=Hakkimizda

На всички с предстояща почивка, много слънце и усмивки

# 34
Мисля, че добавих всички отзиви от предишната тема, но ако видите, че съм пропуснала някой, свиркайте.

# 35
  • София
Мисля, че добавих всички отзиви от предишната тема, но ако видите, че съм пропуснала някой, свиркайте.
Сега вече го има  Hug. Благодаря   bouquet.

# 36
Здравейте мами и евентуално татковци под прикритие!
От дълго време само Ви четях, сега реших и аз да се включа.
Ходим в Турция вече 8 поредни години, през м. Септември.
Забравих нашето черноморие покрай тая Турция. Не , че не си обичам България, но много от Вас ще ме разберат.
Тази година ще сме  Granada Luxury Resort в Алания.
Някой да има мнения за хотела?
Четох отэивите в чужддите форуми, противоречиви!
Мами, помогнете!

# 37
Марги   bouquet
За новата тема....

# 38
  • София
Аз оплаквания от хотела нямам, просто покрай многото писания за това колко добри са турците в алл инклузива останах силно разочарована както от предлаганата храна, така и от обслужването и отношението .
А най голямото разочарование ми поднесоха от туристическата агенция.
Следващия път ще питам първо тук

# 39
Привет! Записвам се в новата тема от... Созопол Simple Smile
За голямо мое съжаление тази година за първи път от 5 г. насам не успяхме да почиваме и в Турция. То вярно, че лятото още не е и свършило, но май почвам да събирам надежди за следващото поне...   Mr. Green

# 40
  • София
Аз оплаквания от хотела нямам, просто покрай многото писания за това колко добри са турците в алл инклузива останах силно разочарована както от предлаганата храна, така и от обслужването и отношението...
Да, но в скъпите хотели, лично за мен в Турция или трябва да дадеш сума над 2000 лева за 2 човека, та и повече, или изобщо да не ходиш, за да не останеш разочарован.

# 41
Здравейте,

включвам се и тук с питане за почивка в Турция, но в къща за гости в района на Бодрум. Немога да намеря агенция, която да предлага тази услуга. Идеята ми е да сме в къща е, че ще сме с бебе на 1 година и храната от ол инклузив-а не мисля че ще е подходяща за него. Имате ли впечатления и как е темпертаурата на водата в средата на септември?

Силно се надявам някой да е ходил на такъв вид почивка и да има впечатления.
Благодаря ви!

# 42
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,

включвам се и тук с питане за почивка в Турция, но в къща за гости в района на Бодрум. Немога да намеря агенция, която да предлага тази услуга. Идеята ми е да сме в къща е, че ще сме с бебе на 1 година и храната от ол инклузив-а не мисля че ще е подходяща за него. Имате ли впечатления и как е темпертаурата на водата в средата на септември?

Силно се надявам някой да е ходил на такъв вид почивка и да има впечатления.
Благодаря ви!

Българска агенция - трудно. Не съм чувала някой да предлага такова настаняване. В предната тема бяха дали линкове към сайтове за наем на къщи Peace

# 43
  • София
Нямам дете, та не знам доколко адекватно се изказвам, но обикновено в ресторантите на хотелите има секции, предназначени за бебета и малки деца.
Навсякъде из Турция, където сме били до момента, винаги е имало и малчугани.

# 44
  • София
Моята щерка я заведох на 1,3 г. в Турция, имаше детска секция, както и диетична при храните. Лично за мен диетичната беше по-подходяща за нея, детската не ми изглеждаше особено здравословна за деца: пържени картофи, спагети с доматен сос и кюфтета, пица... Но за закуска имаше 2-3 вида каши за бебета, също и твърдо сварени яйца. На диетичния щанд имаше сварено пиле, варени картофи и задушени зеленчуци, всичко без подправки и сол. Тя тогава беше още основно на кърма, само похапваше малко твърда храна, и с удоволствие си спомням, че именно там се разяде, и то с нормалната храна, даже я нахранихме с люта леща /без да знам, че е люта/, а баща й много отговорно й даде рохко яйце, преди да го видя. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт