На море в Турция - тема 15

• 134 938
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Olive Наистина звучи добре това което сподели, но аз не съм попадала на такъв хотел в чужбина където съм ходила, та се съмнявах че в Турция ще има такава "опция". Ако не ви затруднявам, за имена на хотели с храна за бебета, ще е супер. Цената не е определяща.

# 46
  • София
jovana http://www.elaresort.com/en-US/ има пюрета хип АМ и тн за бебета плюс гледане на малки бебоци Heart Eyes един вид ясла

# 47
  • София
Ние бяхме тук, с удоволствие пак бих отишла:
http://www.papillon.com.tr/hotels.asp?hotelID=2&hotel=PAPILLON-AYSCHA---Belek

# 48
  • София
Ето в този хотел със сигурност имаше и бебешки, и диетичен сектор:Бодрум

# 49
Много ви благодаря момичета, предложенията са страхотни. Hug

# 50
Здравейте , някой има ли впечатление тази година за хотел  Cande Festival Кушадасъ , прочетох няколко поста за него във форума и както на едни е харесало , така други са адски недоволни, моля ви споделете , найстина ли е толкова зле там , докато още не сме заплатили почивката. Или ако имате впечатления и за хотел MERSIN BEACH Кушадасъ   Simple Smile

# 51
Има ли ранобудни? Последни приготовления по багажа правя и след два часа ще летим за Анталия...
Имам едно питане обаче. Дали има нужда да си взема затворени обувки, нещо като маратонки...  Rolling Eyes

# 52
Има ли ранобудни? Последни приготовления по багажа правя и след два часа ще летим за Анталия...
Имам едно питане обаче. Дали има нужда да си взема затворени обувки, нещо като маратонки...  Rolling Eyes

Приятна почивка,и после чакаме разказ и снимки.
За маратонки както си прецениш.Аз мойте си ги нося на всякъде.
Иначе не мисля,че ще ти трябва затворени обувки.

# 53
еими,  Hug, благодаря за отговора. Имам още 40 минути да помисля.  Mr. Green
Брей, че сложна работа това с багажа. От вчера сутринта го приготвям.
Хем искам да не усетя липсата на нещо, хем не искам да взимам нищо излишно.  ooooh!

А цигари дали да си взема оттук или от летищата? Има ли безмитни магазичета още и дали има ограничение някакво?

# 54
  • София
Сега би трябвало да е доста топло в Анталия, поне 35. Маратонки винаги си вземам, пътувам с тях, за да не заемат място в багажа. Аз ги вземам заради удобство, а не заради студ.
Цигари си носим от България.

# 55
За цигарите продават и на летището.За страни извън ЕС са по ефтини.
Но нека да кажат тези,който скоро са пътували със самолет.Ние последните 2 години пътуваме с колата и взимаме от магазина след митницата.
Незнам дали е в сила още изискването,последното ти пребиваване в Турция да е било над 3 дни  newsm78

# 56
Охх, ще мина да взема две кутии за всеки случай. И без това не пуша много Simple Smile   bouquet

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 10:58 от Мишелин

# 57
  • на кой му пука, майна
...
Незнам дали е в сила още изискването,последното ти пребиваване в Турция да е било над 3 дни  newsm78

В сила е, да. Ние пътувахме с кола и понеже последното ни влизане в Турция беше за 1 ден, само, не можахме да пазаруваме от безмитна. Пазарихме си на връщане, след като имахме вече необходимите 3 дни  Simple Smile . Условието не е само за цигари, а за всичко, което се продава в безмитна.

# 58
  • EU
Това за 3те дена не го знаех.  Много бих искала да науча как стои въпросът с детските седалки за кола - задължителни ли са?

# 59

Общи условия

Активация на акаунт