На море в Турция - тема 15

• 135 191
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • Beyond the Frontiers
Не намерих никъде ценички. Да помоля за малко инфо Cry

Ето таблиците -http://www.teztour.bg/hotel_allprices.php?id=2704 За този хотел много рядко има някакви специални оферти.

И си много права за бюджета, да вдигнахме го доста, но като за първо посещение майче искаме да сме на сигурно страна и да не сме разочаровани т.е. догодина със сигурност целият този разговор ще се състои през февруари и ще си запазим за тази пари сигурно много по-хубав хотел, но се надявам и тези да не са лоши.

Сигурно и вие сте почнали така...някога;)

BraZzO, хотелът е хубав, но определено пак подчертавам не е за всеки. ROYAL WINGS HOTEL или IC HOTELS GREEN PALACE според мен са също доста добър избор от гледна точка на трансфер, плаж и качество.

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 20:41 от Galactic Voyager

# 76
# 77
  • EU
braZzнO kaкъв е този кратък трансфер Laughing Белек, Кеамер това е в най най-добриятт  случай 2 часа трансфер !
За сравнение ще ти дам Бая Лара на 10 км от летище Анталия трансфера 1 час бяхме само ние и 3 човека за др. хотел обае нешо не им беше наред в резервацията та ги почакахме Mr. Green
Изберете Роял Уингс и няма да съжалявате Peace
Ако се решите на Бодрум по-добре Риксос или Вояж,това са кратки трансфери иначе всичко друго е над 2 часа и май е по-добре да си пътувате неорганизирано Laughing
Галактик така е нали Peace

# 78
braZzнO kaкъв е този кратък трансфер Laughing Белек, Кеамер това е в най най-добриятт  случай 2 часа трансфер !

Как пък 2 часа?  Shocked До Белек няма и час, до Кемер не съм пътувала, но не може да е 2 часа, абсурд!

# 79
Около час и половина е трансферът от района на Кемер до летището на Анталия.

# 80
  • EU
А Кемер е на 40 км западно от Анталия. Миналата година сестар ми беше  в Амара, 2 часа и нещо трансфер, приятелка в  Кемер почти 2часа трансфер  Laughing
Момичета, за мен това е много, като знам че мога да измина за това време с колата  200 км  Mr. Green

# 81
  • Beyond the Frontiers
Абе, ако са нацвъкани повече хотели с един трансфер, ще ги докара 2 и още как.
За това съм посочила хотели с кратък и мисля, че там всички ще са съгласни Peace

# 82
Някой може ли да ми каже дали в Турция по курортите е разрешено печенето по монокини и дали това е масово от жените, както е по нашето черноморие.

# 83
Не се ходи масово по монокини, даже хич. Simple Smile Но дали е забранено не съм чувала. Със сигурност не се приема добре, имайки в предвид религията и морала им.  Naughty

# 84
  • EU
И в двата хотела в които сме били е имало без горнища разни булки  Mr. Green
Ако на плажа има специална част която се води само за възрасти е приемливо, но ако няма такава е малко  Rolling Eyes

# 85
  • София
На плажа съм виждала само разни баби-англичанки по монокини.

# 86
  • София
никой не ти забранява ходенето и печенето по монокини. нито на басейните, нито на хотелските плажове. Поне в хотелите, в които сме били. Виж за градските плажове не зная. Simple Smile

# 87
  • София
По хотелите, където сме ходили, винаги е имало рускини, които се пекат по монокини. Не е забранено, но и не е масова практика. За градските плажове не знам как стои въпросът.

# 88
Още веднъж благодаря за мненията. Под кратък трансфер имах предвид общо взето, че изключваме Алания. Това обаче е и поради факта, че искаме повече природа. Иначе е ясно, че времетраенето доста зависи от много фактори.

@Galactic: Хотелите Royal Wings, IC GREEN, както и Amara Beach много ни харесват. Биха ли могли да бъдат на някаква близка до тази цена? Аз още преди това видях, че те се радват само на много добри отзиви тук.

Поздрави,

# 89
Здравейте! Много хубава и полезна темичка   bouquet
Исках да попитам, нещо и ще бъда много благодарна, ако някой се включи  Peace Направихме резервация за Айвалък - Айвалък бийч за 03.09. Исках да попитам, някой ходил ли е там и има ли впечатления? И ако сте ходили, какво ли ще бъде времето там по това време на годината?!
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт