На море в Турция - тема 15

• 135 008
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Beyond the Frontiers
monii и аз благодаря за хубавото описание, което си направила и с нетърпение ще чакам снимки да разглеждам Grinning

Аз пък да ви се оплача - в един друг форум, в който никога не съм писала изведнъж виждам цитирано дословно мнението, което съм писала тук за хотела, в който почивахме и то с ник мама Мони Mr. Green Много неприятно ми стана от цялата ситуация.

Я дай линк - стана ми интересно....

# 166
# 167
Ооо, влизала съм в този форум!
Ужасен е.
Всъщност, може и да се научи нещо, но там модератори няма. Допуска се една тема да се пълни с обиди, простотии.
Избягвам го.
Аз разчитам на вярна информация само от бг-мама.

# 168
  • ВАРНА
Момичета искам да ви попитам Сиде на колко км. разтояние е от Алания,и в Сиде имали магазини  с водещи марки като ADIDAS, WAIKIKI, PUMA, NIKE и др.Предварително ви благодаря  Grinning

# 169
  • Beyond the Frontiers
Тук някой питаше за VOGUE AVANTGARDE HOTEL 5* - Онтравел пуснаха ласт минити за август за него. Не че е евтин, но пак е по-добре от стандартната цена. Peace

# 170
Здравйте момичета Simple Smile Бях искала мнение за Бодрум, но се оказа че за там полети от Варна няма, и се преориентирах към Анталия. Молбата ми е, можете ли да ми препоръчате хубав хотел в някой от курортите ( без значение), за двойка без деца, защото от толкова четене на оферти по агенциите и какво ли още не, много се обърках. Предпочитам 5* хотели, но все пак зависи от цените. Оглеждах се повече за типа ресорти, но повечето са толкова хубави та не мога да реша. И най важното да работят октомври, защото тогава са отпуските Sad Много ще съм ви благодарна ако ме посъветвате Simple Smile

# 171
За Анталия имам много добри впечатления от хотел MIRACLE RESORT HOTEL 5* www.miracle-hotel.com . Сравнително нов хотел построен 2005 год. има 5 ресторанта, 6 бара, 3 открити и 1 закрит басейн, 80% от стайте на хотела са с изглед към морето и към басейните. храненето е на база ултра алл инклузив, което ще рече: Закуска, късна закуска, обяд, вечеря, следобедни закуски с чай или кафе, снаксове, късни закуски, безалкохолни и алкохолни местни и вносни напитки. Има безплатно: сауна, турска баня, парна баня, джакузи, фитнес, аеробика, баскетбол, тенис на маса, дартс, мини футбол, мини голф, 4 тенис корта, волейбол на плажа, анимационна програма, музика на живо (в определени дни), дискотека с напитки до 02:00 ч. Плажа е собствен пясъчен, с душове и кабини за преобличане. Чадъри, шезлонги и матраци- безплатно. Цената за началото на октомври е около 620 Евро на човек.  Sunglasses Дано да съм била полезна  Rolling Eyes

# 172
  • София
Благодаря ти Галактик аз питах за Vogue Avantgard но ще изчакам нещо за септември че август с две малки деца там...не знам !!!! Peace

# 173
  • Beyond the Frontiers
Здравйте момичета Simple Smile Бях искала мнение за Бодрум, но се оказа че за там полети от Варна няма, и се преориентирах към Анталия. Молбата ми е, можете ли да ми препоръчате хубав хотел в някой от курортите ( без значение), за двойка без деца, защото от толкова четене на оферти по агенциите и какво ли още не, много се обърках. Предпочитам 5* хотели, но все пак зависи от цените. Оглеждах се повече за типа ресорти, но повечето са толкова хубави та не мога да реша. И най важното да работят октомври, защото тогава са отпуските Sad Много ще съм ви благодарна ако ме посъветвате Simple Smile

Хубави 5 звездни можем да препоръчаме за 600 и за 1600 евро  Mr. Green Посочете бюджет  Peace

# 174
Да, разбира се Simple Smile пропуснала съм да уточня до каква цена. Ами честно казано не ми се иска за една седмица да прежаля 2500-3000 лв. Мисля си за нещо по надоло Simple Smile  1600-1700 ако има

# 175
  • Beyond the Frontiers
Да, разбира се Simple Smile пропуснала съм да уточня до каква цена. Ами честно казано не ми се иска за една седмица да прежаля 2500-3000 лв. Мисля си за нещо по надоло Simple Smile  1600-1700 ако има

За двама?

# 176
Да, бях написала за двойка, без деца Simple Smile Simple Smile ако е възможно естествено да се вместим в такъв лимит и да е хубаво местото. 

# 177
Какво означава добавката RESORT  към наименованието на хотела?

# 178
  • Sydney
Какво означава добавката RESORT  към наименованието на хотела?
че е комплекс от затворен тип (предполагам)  Peace

# 179
От много ровене по сайтове и агенции, май се спрях на тези хотели ценово и удобство:

Royal Palm Resort 5*
Majesty Mirage Park Resort 5*
Hedef Resort & SPA 5*
Arancia Resort 5*
Pemar Beach Resort 5*

Моля за мнения ако сте почивали в тях. Позитивни и негативни Simple Smile
Благодаря ви Wink

Общи условия

Активация на акаунт