На море в Турция - тема 15

• 134 983
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
didka.z ние ще сме в TUSAN. ходили ли сте в ADALAND на сийпарка.
ние плануваме да отидем на адаланд-живот и здраве ако стане ще пиша и ще покажа снимки

# 256
Благодаря за отговорите.ndimitrova,миналата година бяхме в Кушадасъ и предпочитам да разнообразя,а Дидим определено не е това,което търся.Вече се настроих за Анталия и не ми се иска да я сменям.Елан-така е ,няма смисъл да ги питам,защото предлагат само със самолет и излиза доста по-скъпо.А за автобуса,знам че е далеч,но мога да издържа,а и предпочитам по-хубав хотел отколкото 300 лв летищни такси за двамата.Galactic Voyager,благодаря ти,дано да стане нещо,ако не за тези двата хотела,поне за някой друг,който да отговаря на изискванията и парите.

# 257
  • Русе
някой ходил ли е на дайвинг в Кушадасъ, моля споделете цени. в дайвинг центъра в хотела ли се записвате или някъде в града???

# 258
Здравейте! Искам да ви помоля за мнение за веригата Rixos.Колебаем се между Текирова и Sungate. Виждам,че почти не се коментират тези хотели,затова ще ми е интересно мнението на някой,който е почивал там. Благодаря ви предварително

# 259
  • Paradise
Според коментарите и рейтингите в холидейчек аз, лично, бих избрала Rixos Sungate в Белдиби.

# 260
  • София
ЗА сънгейт съм с две ръце.
Темата е много хубава,напълно подкрепям Мама Мони.

# 261
  • София
На гугъл ърч гледахме пътищата за Дидим - има две възможности за ферибот през Гелиболу- Лапсеки или през Ечеабат- Чанаккале и от там като се тръгне за Измир, кой вариант е по-бодър т.е. има по-малко завои, по-малко дупки, защото след Измир гледаме на картата на гугала че е магистрала.

# 262
  • Beyond the Frontiers
Здравейте! Искам да ви помоля за мнение за веригата Rixos.Колебаем се между Текирова и Sungate. Виждам,че почти не се коментират тези хотели,затова ще ми е интересно мнението на някой,който е почивал там. Благодаря ви предварително

Mr. Green Mr. Green RIXOS HOTEL PREMIUM BELEK 5*   

Риксосите са си доста добри хотели, само RIXOS LARES HOTEL 5* не бих казала, че е нещо "страхотно". Не че е лош, просто не ме впечатли.

# 263
  • София
ЕЕЕЕ Галактик,спор няма.Момичето май от Кемер-ските иска да избере.За сънгейта има едни ефтини стай който мисля че трябва да се избягват!

# 264
Здравейте.искам да споделя опита си от почивките в Турция. През 2009 бях в Тусан в Кушадасъ и останах много доволна. Храната, обслужване, анимация всичко беше на ниво. Хотела не е от най-новите,но очакванията ми баха надминати. Бях от 1 октомври и времето беше топло, но след 17ч ставаше хладно и вечерите без връхна дрешка не става и имаше много комари. Ами това е за Тусан ако някой се интересува да пита. През 2010 септември бях в Green Nature в Мармарис. Също останах доволна. Имахме проблем с вратата на терасата не се заключваше и веднага ни настаниха в друга. Не ми хареса това че не беше на брега на морето и около хотела беше доста застроено, а не както е на снимките, анимацията беше слаба. Хотела беше препълнен и трябваше да се става кам 7 за да си оставиш кърпата на шезлонга, иначе място много трудно се намира и най-отзад. Има само два бара които се пръскаха по шевовете както и само 1 ресторант. Понякога се налагаше да се чака да се освободи маса. Това е в общи линии. И в двата хотела имаше анимация за деца, но все пак не съм семейна и нямам деца, затова не съм обръщала голямо внимание за децата. Като искам до уточня че най-важно е компанията с която сте тръгнали на почивка.
Сега искам да ви попитам за съвети и мнения. Тази година съм се насочила към няколко хотела те са Palm Wings Beach Resort ,   Didim Beach Resort Elegance  , Lykia Botanika Beach Fun Club.

# 265
  • София
.....
Сега искам да ви попитам за съвети и мнения. Тази година съм се насочила към няколко хотела те са Palm Wings Beach Resort ,   Didim Beach Resort Elegance  , Lykia Botanika Beach Fun Club.
аз ще споделя мнението си но края на септември, резервирахме за  Palm Wings, та затова питам и за пътя
На гугъл ърч гледахме пътищата за Дидим - има две възможности за ферибот през Гелиболу- Лапсеки или през Ечеабат- Чанаккале и от там като се тръгне за Измир, кой вариант е по-добър т.е. има по-малко завои, по-малко дупки, защото след Измир гледаме на картата на гугала че е магистрала.

става въпрос за пътя между Чанаккале към Измир или пътя Лапсеки към Измир да изберем
на картата гледам, че от Чанаккале се върви по край морето, но ми струва че са повече завоите,
но дали е така нека сподели някой с пресни впечатления - от тази година, докато през Лапсеки има път през вътрешността и пак се излиза на Измир и ми се струва че няма токлова завои, но може да е само илюзия на картата на гугъла

# 266
  • Русе
намерих това http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=61289 може да е полезно на накого

# 267
Здравейте отново и благодаря за отговорите. Значи Кралица Елизабет отпада,въпреки че за нея бяхме най-навити. Както и да е. До края на тази седмица трябва да платя капаро, моля дайте съвет къде да отидем , с голям комплекс да се разхождаме и почиваме, водни пързалки и собствен плаж. Други претенции нямаме. Благодаря Ви.

# 268
Благодаря на отзовалите се.Sungate ще бъде тогава.Приятен ден на всички!

# 269
Здравейте отново и благодаря за отговорите. Значи Кралица Елизабет отпада,въпреки че за нея бяхме най-навити. Както и да е. До края на тази седмица трябва да платя капаро, моля дайте съвет къде да отидем , с голям комплекс да се разхождаме и почиваме, водни пързалки и собствен плаж. Други претенции нямаме. Благодаря Ви.

Избери нещо според бюджета ви и пиши кои влизат в него и покриват представите ви, ние ще можем да ги коментираме.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт