На море в Турция - тема 15

• 135 139
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Цената е една и съща, но Канде фестивала включва много безплатни активи: сауна, голф, баскетбол, кану, сърф и т.н. и е голяма дилема  Thinking

Повечето по-големи хотели в Турция ги включват в Ол Инклузива. Голфа е само миниголф, между другото. За сърф имай предвид, че на повечето места само ти дават съоръженията ако можеш да представяш международен сертификат  Peace

Иначе и двата хотела са с нисък рейтинг, определено, аз гледам в холидейчек само 50% препоръчват Джанде Фестивал и само 38% Мерсин Бийч Клуб. Лично аз бих се оглеждала за друг хотел, честно казано.

# 361
Ами аз се оглеждам от 2 седмици. На Ауратур цените са най-ниски, макар че предлага същите почивки като другите. Раглеждах много оферти и екскурзии от порядъка на 400-480лв. и по снимките тези хотели най ни харесаха. За включените в цената неща повечето хотели искат да се плаща за - сауна, тенис на корт, кану, сърф, фитнес. А този ги предоставя към цената. Плюс това четох защо дават такив аоценки - на закуска нямола солени неща, освен яйца, кашкавал и салам. Единия басейн бил много дълбок, еди си кой бил с лоши обноски, детето му не можело 4 дни да яде едно и също и т.н.. - за мен това не е лош хотел. В форума тук има страшно много положителни мнения за Канде Фестивал, но от 2008-2010г. и затова много се притеснявам.

# 362
  • Varna
Здравейте най-после дойде и нашата почивка. Ще бъдем в Аква фентъзи от 27.о8.  Ще пътуваме няколко семейства с коли. Разбрах, че магистралата до Измир се плаща с карти. Някой може ли да ми даде повече инфо от къде се купуват картите и не може ли да си платим кеш за минем.

# 363
Здравейте момичета! Днес си получих ваучерите за почивка в турция чрез Ориент99. Пътуваме със собствен транспорт и до сега съм плащала допълнително застраховка. С тази фирма застраховката е включена в цената, което ме изненада много приятно.
Картите за магистрала се купуват в началото на магистралата на специално гише за административна помощ.

# 364
  • EU
Надя, имаш ли представа дали ще можем да разгледаме Ефес в неделен ден
Всъщност ако може някой да даде линк или точна информация ще съм много благодарна Hug
Знам, че много от вас са посещавали Ефес Simple Smile

# 365
http://www.selcuk.bel.tr/eng/selcuk.php?cat=4  това е оф. страница, най-добре се свържи с някой в общината Селчук, но според мен ще работят и в неделя.

# 366
  • Sydney
evi99
The best-preserved classical city in the eastern Mediterranean, Ephesus (892 6010; admission/parking €5.50/1.65; 8am-5pm Oct-Apr, 8am-7pm May-Sep) is the place to get a feel for what life was like in Roman times.
всеки ден  Peace

# 367
  • Beyond the Frontiers
Пуснаха програмата за Нова година - Аква тур - 40-тина хотела.
Татяна - Риксосите пропуснах.

# 368
Мерси Галактик! Още умуваме, клоним към Барут Лара заради отпления външен басейн, но пък фамилните стаи там не ни устройват....ще видим.

# 369
  • EU
Татяна, benitabeni много ви благодаря   bouquet
 Ако някой знае къде може да се отседне в района на Ефес за една нощ нека да сподели, не необходимо да е лукс, просто да е чисто  Peace

# 370
  • Sydney
evi99 виж тук (на англ. е, но винаги можеш да провериш инфото за хотелите)  Peace
http://www.turkeytravelplanner.com/go/Aegean/Ephesus/hotels/index.html

# 371
Момичета аз пак да питам, че от агенцията ме пришпорват да си избера хотела. Някой да е ходил скоро в Канде Фестивал или Мерсин в Кушадъсъ?

# 372
  • sf
Ние все пак избрахме Tusan Beach в Кушадасъ и TURAN PRINCE WORLD в Сиде.
Надявам се да няма проблеми, че ме гони параноя, вчера като капарирахме уж всичко беше ок, следобяд звъни тоя от агенцията, че Тусан е пълен, побеснях, как ги правят тия резервации, прибират пари , а после - нямало места. След 30мин пак звъни, намерили стая, нямало проблем  Rolling Eyes
за втория уж всичко е ок, ама докато не си получа ключовете няма да се успокоя  hahaha

# 373
  • EU
evi99 виж тук (на англ. е, но винаги можеш да провериш инфото за хотелите)  Peace
http://www.turkeytravelplanner.com/go/Aegean/Ephesus/hotels/index.html

Благодаря, напрвихме резервация тук http://www.hotelaltinsaray.com/en/default.asp
за една нощувка тройна стая, с закуска и вечеря 60 евро  Grinning
 После ще пиша и за него  Laughing
Вече нямаме търпение, пак да кажа ако иам пътуващи на 17.09 вечерта от БГ  да си казват  Mr. Green Ще им се натрапим  Hug

# 374
Чета безпокоителни неща за Делфин Палас в един немски форум.... Гостите пристигнали, на рецепцията казали, че имали проблем с компютрите и не могли да ги настаняват и ги пратиха в Титаник за една вечер. През следващите дни забелязвали, как приложили същата тактика при други нови гости  Shocked
Освен това имало или силен стомашен вирус, или хранително натряване и полувината гости били болни  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт