SportsDirect-29

• 47 729
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
ЛЪВИЦА, колко см е крачето на сина ти, много се чуда дали да заложа на ц9 от филата, ама притеснява да не са много голями, знам ли, а ц8 няма вече

kika, не съм ЛЪВИЦА, но благодарение на нея   bouquet и моята дъщеря вече има такива фили ... момичешките, лаченките  Wink - стелката на С8 е 16.2 см.

охххх и аз така им се зарибих,но ако стават и за зимата,и аз ще поръчам едни,момичешки/много ли са лачени kika?,на моето момиче крачето е 14,5 см,мисля за ц7..?!

благодаря и на лъвица за известието за филата,както и долници ,екипчета и блузки...

# 316
Трябва да купя хубаво колело на синът ми 10г. Не държа да е евтино, важното е да е качествено.
Можете ли да ми препоръчате нещо от сайта, но само в случай, че лично сте го видяли и сте се убедили в качеството му!?

# 317
malkataaz, аз сега ги поръчах, крачето на малката е 15 см и поръчах ц8 , незнам навас ц7 да не е съвсем точно. а ninnann, писа че ги е получила вече именно ц8, нека тя да каже дали са прекалено лачени

# 318
malkataaz, аз сега ги поръчах, крачето на малката е 15 см и поръчах ц8 , незнам навас ц7 да не е съвсем точно. а ninnann, писа че ги е получила вече именно ц8, нека тя да каже дали са прекалено лачени

Нина не ги е взела още,по-късно ще пише дали й харесват и са им станали,но на мен лично не ми се видяха много лачени вчера,като й ги пращах.Само част от тях са лак,не са целите.

# 319

Нина не ги е взела още,по-късно ще пише дали й харесват и са им станали,но на мен лично не ми се видяха много лачени вчера,като й ги пращах.Само част от тях са лак,не са целите.

мерси много момичета,  bouquet щом не са мн лачени...ще го преглътнем някакси,само ще преценя за номерчето

# 320
Ами лаченки са момичешките, но не стоят много лъскави, не се притеснявайте, страхотни са и много ефектни Wink

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 19:46 от Мрън

# 321
Малко дави развеселя  Sunglasses

Получавали ли сте 1 обувка (само лява) и то грешен номер Simple Smile  Laughing  Mr. Green
... и при все, че струват 35 лири.. казаха - ще се задоволите ли да ви върнем 5 Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ейййййййййййййй много обичам инглиш мамунки Simple Smile

А в една поръчка 2 объркани номера Simple Smile  Laughing  Mr. Green
Тез вторите поне са си чифт.. макар и 3 номера по-малки... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Кво да се прави.. мойта колежка голям карък излезе  Joy

Та заменям тез мамунки http://www.sportsdirect.com/spot-on-sandals-ladies-231171 номер 36 (3 UK) за 39 (6 UK).

Кой каза, че онлайн пазаруването не е забавно  Twisted Evil

# 322
Някакви отзиви за това яке? Дали е много късо, отговаря ли си на размера?
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-padded-jacket-ladies-669200?colcode=66920003

Благодаря предварително!

# 323
  • Пловдив
Хах, Анелка, честито.... При мен най-редовно е имало чифтове от 2 различни номера...

При мен по едно време нон стоп имаше такива грешки и до един момент като пратех снимки се разбирахме, от от едно 5-6 месеца явно си казаха - а, тая поръчва много и много грешки при нея /какво съм виновна аз, че не гледат.../ Та оттогава като им пиша за грешка - ведага отговарят - върнете го, нито снимки, нищо не щат да гледат мамицата им - ама връщам си им боклучетата и те ми покриват пощенските, само дето е голяма хамалогия така и доста бавно....

# 324
Знам бе Simple Smile Simple Smile Ама ми е забавно Simple Smile
Само дето го видяхме след почти месец.. тя колежката беше в отпуска, а аз хич не отворих кутията да видя какво има в нея  Laughing
Сега си пиша любезно с един господин и от време на време с една дама (даже с дамата на поименен мейл, не на cs@.. ) Simple Smile
Та вече си пишем 2 седмици.. и направо почнах да си я смятам като служебна поща (всеки ден си разменяме мейли)  Laughing

Ако не беше една грамаданска палатка как щях да им засиля всичко наобратно  Crossing Arms

Май предпочитам варианта шопинг на място.. и обратно с пълна кола "боклученца"  Mr. Green

# 325
  • София

Взех ги  Peace, страхотни са  Heart Eyes, много ефектни и на дъщеря ми вече са любими ... не иска да ги свали  Grinning, лачени са, но не са много лъскави, стоят добре на крачето, страхотни са  Peace
С8 са нашите, стелката е 16,2 см - дъщеря ми е с краче 15 см и са й малко голями, но не много ... ще си ги носи есента с голямо удоволствие при това  Hug

Илияна  Hug  bouquet Heart Eyes

# 326
На риск да питам /сигурно е коментирано/ , но нямам време да чета -поръчката е на stand-by за пускане...
Donnay марката поносимо качествена ли е за маратонки
http://www.sportsdirect.com/donnay-ace-v-trainers-junior-092388?colcode=09238836

# 327
На риск да питам /сигурно е коментирано/ , но нямам време да чета -поръчката е на stand-by за пускане...
Donnay марката поносимо качествена ли е за маратонки
http://www.sportsdirect.com/donnay-ace-v-trainers-junior-092388?colcode=09238836

Като за тия пари бива  Laughing

# 328
Колкото изкарат - толкова.
Традиционния Адидас за 50 лв. си остава резервен вариант като всяка година - просто сега ще опитаме тези колко ритане ще понесат  Joy
Мерси.

# 329
Аз пък да оплюя Donnay  Mr. Green
След като и аз търсих да купя нещо евтинджос еа така м/у другото, разбрах, че идеята хич не е била сполучлива.

Специално едни, които взех на мъжо за работа!! едва ги изтрая месец, каза, че се чувства ужасно с тях, изпотяват, вмирисват и т н така че може да нямам достатъчно пари някой път, ама ще отложа покупката и ще взема по-нататък нещо по-свЕстно....че те примерно едни Фила са сума пъти по-хубави, а също имат евтини модели.

Общи условия

Активация на акаунт