SportsDirect-29

• 47 322
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
А някой друг път имало ли е пак безплатна доставка?
Тайната ми мисъл е дали има шанс пак да я повторят  Mr. Green
не не е имало от поне 2 години, доколкото се сещам, ако не и повече

# 721
Извинете за глупавия въпрос, но досега съм ползвала фирма за превоз, а сега тази БД до България  Shocked . Та въпроса е DHL я доставя до врата или пощата и оттам си я взима  newsm78
До вратата ще ти я доставят DHL  Peace

# 722
  • София
Извинете за глупавия въпрос, но досега съм ползвала фирма за превоз, а сега тази БД до България  Shocked . Та въпроса е DHL я доставя до врата или пощата и оттам си я взима  newsm78
До вратата ще ти я доставят DHL  Peace
  bouquet
  bouquet
А има ли значение дали ще е на мое име или на баща ми например, че другата седмица от края няма да ме има няколко дни ?

# 723
Sweety_lady мисля,че не е проблем.Може да смениш в името в адреса на доставка,за да нямаш проблем,въпреки,че адреса си е адрес,те до него доставят  Peace

# 724
Отзиви за това яке http://www.sportsdirect.com/lazy-town-bomber-jacket-infant-girls … ?colcode=29903306 или товаhttp://www.sportsdirect.com/dora-the-explorer-the-explorer-padde … ?colcode=29903103
За дете 102 см какъв размер да поръчам 3-4 или 4-5 години?

# 725
# 726
И аз се записах с една не малка поръчка  Embarassed като невидели БД.... Ужасни сме хаха
Сърбят ме ръцете за още обаче  Crazy

# 727
  • Хасково
Над 60 паунда ли трябва да е за БД?

# 728
  • Варна

Над 60 паунда е за Англия, иначе е 3,95лири за Англия.
БД има до България само за уикенда  Peace

# 729
  • Хасково

Над 60 паунда е за Англия, иначе е 3,95лири за Англия.
БД има до България само за уикенда  Peace
БЛАГОДАРЯ!

# 730
  • София
А някой друг път имало ли е пак безплатна доставка?
Тайната ми мисъл е дали има шанс пак да я повторят  Mr. Green
не не е имало от поне 2 години, доколкото се сещам, ако не и повече

Последната БД беше мин.година м.февруари или март,но не беше официално обявена като тази.Май беше бъг тогава. Peace

# 731
  • София
Аз направих поръчка за 50 паунда до тук и имам безплатна доставка дали ще ми даде да поръчам пак, че мъжа ми спи и е в блаженно неведение, а и значи и утре още важи безплатната доставка доволно итивам да спя и платих през пейпал

# 732
  • София
 Laughing Laughing Laughing Можеш да поръчваш колкото иска / или докато не свършат парите в картата/. Не виждам да има минимум - и на 4 паунда ме пуска/ не съм я финализирала, но не виждам проблем/.

А последното си беше бъг в тяхната система, разпознаваше страната ни като някаква провинция или град.

# 733
  • София
на мен вече ми потвърдиха поръчката и ми пратиха тракинг за проследяване, обаче не е в DHL, а тук http://tracking.yodel.co.uk/wrd/run/wt_xhistory_pw.execute?PCL_N … ATE=&CNTRY=BG - някой получавал ли е чрез това нещо и как се получават нещата - по пощата, с куриер  newsm78

# 734
да направя една справка, долу-горе как върви курса. На кой на колко му е сметнат курса и как е платил? Так ще видим има ли кой знае каква разлика с картите на разл банки или с ПП. Сега е ясно , че всеки пуска, така , че ще има голям избор от курсове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт