Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 15

• 40 319
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, какво е ЦИТО изследване на урината?

# 556
Днес влизам в 5.г.с.  От сутринта имам тежка диария, след което се започна постоянно повръщане, парцал съм. Дали е от бременността или съм лепнала летния вирус? Нямам температура.

# 557
  • Варна
Днес влизам в 5.г.с.  От сутринта имам тежка диария, след което се започна постоянно повръщане, парцал съм. Дали е от бременността или съм лепнала летния вирус? Нямам температура.

Вирус е.

# 558

Вирус е.

Благодаря за бързия отговор.
Значи да ходя на лекар или да се лекувам с диетата и чайчетата?

# 559
  • на Дъждовен остров

Аз това го получих мин седмица, когаот ядох една шкембе чорба (домашно приготвена и знам, че не трябваше да я ям).  После взимах сода с вода заради киселините и на следващия ден ходих 3 пъти до тоалетна.
То и да е вирус какво би направила след като си бремнна?

# 560
Според мен трябва да отидеш да те видят. Ако ти се е обезводнил организма да ти сложат системи (безвредни за бременни).

# 561
Аз също минах през това вирусно положение! Пих само течности, капки Вомитусхил/против повръщане/, капки Иберогаст /за нормализиране на червата/ и нош-па. Мина ми за 24часа, след което диетка - разбира се!

# 562
Трябва обаче да ми ги изпише някой тези капки нали ?  Rolling Eyes Много ви благодаря момичета.

# 563
Цитат
Докато си бях вкъщи с доста силни вече контракции, влязох във ваната - е, друго нещо беше.
Да Алексче,вчера точно говорих с една жена която е родила на сухо,но в болницата(тук всички болници имат вана за раждане) е влизала и излизала няколко пъти във ваната.Същото каза ,водата е отнемала много голяма част от болката.

За да съм в темата ,да питам: Нещо съм депресирана без никаква причина.Тъжно ми е ,отчаяно,отпуснато....Нормално ли е ?Някоя от вас чувствала си се е така?
Надявам се това да е предродилна депресия и следродилната да ме пропусне.
 Sad

# 564
Трябва обаче да ми ги изпише някой тези капки нали ?  Rolling Eyes Много ви благодаря момичета.

Не, аз се консултирах по телефона и си ги купих от аптеката. Те са билкови.

# 565
  • София
Благодаря ви за успокоението, че наистина се бях притеснила с тази коластра.  newsm10
Аз пък имах коластра от 7-ми месец, а успях да кърмя само 10 дни...  Cry

SteiN, и аз така се бях поскапала по едно време - хормони са! Ще ти мине, не го взимай толкова насериозно!  Peace

# 566
Момичета, какво е ЦИТО изследване на урината?

Цитос от гръцки значи съдържание или съдържащ. Предполагам подробно изследване или просто изследване.

# 567

И аз миналата седмица го пипнах това, с малка температура - 37,4, но много зле се чувствах. По телефона се консултирах, че не можех да мръдна...нищо не съм пила, 24 часа само много вода и фрешове. А, и един чай против повръщане - от пресен джоджен и лимон. Лекарката ми каза, че и да пия нещо, и да не пия, пак за 24 часа минава и наистина ми мина за толкова. Внимавай с храната после, че след повече от 24 часа глад ми стана тежко от едно кисело мляко Simple Smile

# 568
  • София
SteiN, спокойно, нормално е Wink
В последния триместър, такава апатия ме беше хванала - бях изключила всички телефони, лежах на дивата с лице към облегалката/да не гледам ТВ-то/ и тъпчех баница Mr. Green
А, и от холеричка, бях станала меланхолик и флегматик Laughing

# 569

И аз миналата седмица го пипнах това, с малка температура - 37,4, но много зле се чувствах. По телефона се консултирах, че не можех да мръдна...нищо не съм пила, 24 часа само много вода и фрешове. А, и един чай против повръщане - от пресен джоджен и лимон. Лекарката ми каза, че и да пия нещо, и да не пия, пак за 24 часа минава и наистина ми мина за толкова. Внимавай с храната после, че след повече от 24 часа глад ми стана тежко от едно кисело мляко Simple Smile
Много благодаря и на теб. Моята лекарка ми каза сметка и деган, но нямаше май голям смисъл да ги пия. Днес ще видим как ще съм. Засега май по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт