Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 15

• 40 317
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • на Дъждовен остров
... каза сметка и деган, но нямаше май голям смисъл да ги пия. ...
Това СМЕКТА ли е ?  Препоръчва ли се за бременни?

# 571
  • София
Смекта може да се приема и по време на бременност и кърмене. Дава се и на бебета  Peace

# 572
  • на Дъждовен остров
Смекта може да се приема и по време на бременност и кърмене. Дава се и на бебета  Peace
Онзи ден като имах Марсианци в стомаха и мъжа ми предложи да взема Смекта, ама аз го нахоках и си останах да горя в болките Simple Smile Ама сега ще знам.

# 573
SteiN, спокойно, нормално е Wink
В последния триместър, такава апатия ме беше хванала - бях изключила всички телефони, лежах на дивата с лице към облегалката/да не гледам ТВ-то/ и тъпчех баница Mr. Green
А, и от холеричка, бях станала меланхолик и флегматик Laughing
Аууу,ето това отговаря на 1оо% и за мен и кога мина всичко?

# 574
... каза сметка и деган, но нямаше май голям смисъл да ги пия. ...
Това СМЕКТА ли е ?  Препоръчва ли се за бременни?

Да, да точно смеКта означава.  Flutter

Днес съм значително по-добре, прави бяхте, за 24 ч минава ама какви 24 самооооооо.  Crazy

# 575
  • София
SteiN, спокойно, нормално е Wink
В последния триместър, такава апатия ме беше хванала - бях изключила всички телефони, лежах на дивата с лице към облегалката/да не гледам ТВ-то/ и тъпчех баница Mr. Green
А, и от холеричка, бях станала меланхолик и флегматик Laughing
Аууу,ето това отговаря на 1оо% и за мен и кога мина всичко?
Като родиш бебчето Wink Следродилна депресия-нямах време да имам Laughing
Сега съм си пак холеричка, ама на квадрат Mr. Green

# 576
Ох, реве ми се.

Боли ме опашката, на пипане е като пъпка, но сега чета в нета че може да е киста  Shocked Ужас! Някой нещо да знае по време на бременност? (дано да е просто пъпка)

# 577
Е, е, не скачай към заключения, че е киста. Може от заседяване сда те боли, може поради разхлабването на тазовите кости (само си предполагам, разбира се). Консултирай се с лекар, ако много те притеснява. Аз съм си падала на опашката поне два пъти сериозно и ми се случва от време на време да ме поболи няколко дни.

# 578
Ох, реве ми се.

Боли ме опашката, на пипане е като пъпка, но сега чета в нета че може да е киста  Shocked Ужас! Някой нещо да знае по време на бременност? (дано да е просто пъпка)
мен ме боля така по едно време - вече не ме боли и ми беше така издуто отзад, обаче ми мина
не се шашкай излишно  Peace

# 579
Благодаря за успокоението!  Hug
На пипане е точно като голяма пъпка издуто  Confused

# 580
Благодаря за успокоението!  Hug
На пипане е точно като голяма пъпка издуто  Confused
за по-сигурно като идеш на преглед помоли ги да те видят, за да не се притесняваш  Hug

# 581
Small Sun ако имаш възможност мини през хирург да те погледне и ще каже със сигурност дали е киста.

# 582
  • София
Може ли и аз с 3 бързи проблема Simple Smile

1. Имам нещо като разстройсво вече 1-2 месеца. По - скоро като меки акита. Обаче това не ми пречи да не мога да ходя до тоалетна редовно.
2. Буденето сутрин е много болезнено. Болят ме бедрата от външна страна, в горната им част, към таза. Не знам как му се вика на тая кост.
3. Корема ми се издува и не мога да ям. Нямам място. Ама понеже съм лакома, после червата ми натискат матката и почват контракции.

По тия три неща нямам решение  Cry

# 583
  • Добрич
KiaraTiara
1.Ако пиеш магнезий-така действа. И аз съм така,което ме радва по-принцип.
2.И при мен е така,но не само сутрин,а и през ноща като се обръщам. Не мисля че може да има решение на това.
3.В следствие на т.1 би трябвало бързо да се освобождава място. И аз съм лакома,ям по малко,но често.

# 584
  • София
Мислех, че е от магнезия, но в момента не го приемам от около 10 дена, тъй като съм на друга терапия за контракциите. Промяна няма.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт