Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 15

• 40 302
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
KiaraTiara

Мен също ме боли страшно много,дори куцам... много е неприятно наистина. А при вас и от двете страни ли ви боли така, защото мен само от дясно, от ляво много рядко усещам някаква слаба болка, но от дясно болките наистина са големи...?

Искам също да ви попитам за бялото течение....
имам го от няколко месеца, но в последните дни страшно много се увеличи,това дали има връзка че термина ми наближава и дали е някакъв предвестник за раждане????????

# 586
  • Варна
Може ли и аз с 3 бързи проблема Simple Smile

1. Имам нещо като разстройсво вече 1-2 месеца. По - скоро като меки акита. Обаче това не ми пречи да не мога да ходя до тоалетна редовно.
2. Буденето сутрин е много болезнено. Болят ме бедрата от външна страна, в горната им част, към таза. Не знам как му се вика на тая кост.
3. Корема ми се издува и не мога да ям. Нямам място. Ама понеже съм лакома, после червата ми натискат матката и почват контракции.

По тия три неща нямам решение  Cry

Като родиш, ще ти мине. Laughing Hug
Съвета да се храниш по-малко, но по-често е добър.

# 587

Искам също да ви попитам за бялото течение....
имам го от няколко месеца, но в последните дни страшно много се увеличи,това дали има връзка че термина ми наближава и дали е някакъв предвестник за раждане????????
Нормално е да имаш засилено бяло течение на този етап от бременността . Моето се увеличи 3 седмици преди да родя  Simple Smile

# 588
KiaraTiara, аз от няколко седмици имам болки в тазобедрените стави. Вероятно тазът полека лека почва да се разширява. Пък аз от преди си имам проблем със ставите, така че се очакваше.

dtodorova91 , Бялото течение, ако е променило консистеницята си, т.е. е станало по-гъсто има топченца или нещо подобно се консултирай с лекар, защото има някаква вероятност за гъбички. Но не се шашкай предварително. Това е просто една от възможностите.

# 589
she_moto   Благодаря ти за инфото, за сега течението е нормално.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ  newsm10 newsm10

# 590
и аз имам много силно бяло течение, но имам и нормална микробиология
новото при мен са зверските болки в кръста, особено нощно време
докато спя се будя от остри, пробождащи болки и после ни мога да лежа, ни мога да седя, разхождам се насам-натам из апартамента докато ме отпусне, ужас е  Shocked

# 591
  • Варна
и аз имам много силно бяло течение, но имам и нормална микробиология
новото при мен са зверските болки в кръста, особено нощно време
докато спя се будя от остри, пробождащи болки и после ни мога да лежа, ни мога да седя, разхождам се насам-натам из апартамента докато ме отпусне, ужас е  Shocked

В кой месец си? Възможно е да се касае за контракции.

# 592
В петък влизам в 36-тата седмица.
Може ли да ми обясните как става изтичането на водите и случва ли се нещо преди това?
Сега имам леко изтичане на течност, много е рядко за бяло течение според мен, но изтече малко и спря, а точно в момента нямам други болки  Thinking

# 593
  • Варна
В петък влизам в 36-тата седмица.
Може ли да ми обясните как става изтичането на водите и случва ли се нещо преди това?
Сега имам леко изтичане на течност, много е рядко за бяло течение според мен, но изтече малко и спря, а точно в момента нямам други болки  Thinking

Ами различно е. Може да си изтичат малко по малко няколко дни или да плиснат изведнъж. Може и въобще да не изтекат, а при раждането да пукнат мехура.

# 594
anbibian, май ще очакваме хубави новини след някой друг ден като те изпишат  Wink

# 595
Благодаря Хексе.
А тази т.н. тапа няма ли да падне преди това?  
anbibian, май ще очакваме хубави новини след някой друг ден като те изпишат  Wink
аааа рано ми е  Crazy секциото е планирано чак за 10-ти октомври, ще стискам  Mr. Green
но май ще си приготвя сака да седи готов до вратата за всеки случай

# 596
  • Добрич
Тя тапата може да е и по-течна,може да е част от това течение което имаш.

# 597
  • София
И аз имам много бяло течение, но ми казаха че е нормално Wink

# 598
  • Варна
Благодаря Хексе.

Тапата може да си изтича по малко с водите, може да не падне изведнъж. Много често е във вид на слузест секрет.

# 599
Благодаря Хексе.

Тапата може да си изтича по малко с водите, може да не падне изведнъж. Много често е във вид на слузест секрет.
Значи ще следя за този секрет, надявам се да е фалшива тревога и да устискаме до секциото, въпреки че винаги съм искала естествено раждане, ама няма как...

Общи условия

Активация на акаунт