Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря Радио Нет?
Как мога да намеря Nnnnina, за да й предам парите за коледното парти?
Какво да правя, ако не искам да се занимавам с проблем с детето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря Радио Нет?
-
Как мога да намеря Nnnnina, за да й предам парите за коледното парти?
-
Какво да правя, ако не искам да се занимавам с проблем с детето?
-
Каква е символиката зад аватара на Firebird и защо го избра?
-
Какво да направя, ако детето ми има проблеми с ушите?
Още от вчера ми е депресивно, ама днес съвсем. И аз се чувствам виновна, че не можех да ида в радиото и оставихме Нина в небрано лозе, по простата причина, че няма кой да ми гледа Яни. При две баби в София! Свекърва ми се пенсионира в началото на декември (иначе е млада на 45-46), от тогава си стои в къщи и веднъж не е дошла да види детето, уж болна
, ама ме е яд и нещо предпразнично ми действа депресиращо...
, искрено се смях на потайния шепот на Калоян " тук не ми е удобно....", "ама не ми е удобно", ама шепнеше детето, да не се чуе
Не мога да ти дам съвет, мога само да ти кажа, че напълно те разбирам. И повярвай ми, тези отношения, както ти е казала и firebird си имат и добри страни
И пусни мъжо на купона да ходи сам. И татковците имат нужда да разпуснат, пък той ще ти се отплати по същия начин за следващия купон, на който ти се ходи на теб!
, а на малкият Пепи целувчици
и сподавен кикот на колегите "не лъжи детето"
, наистина дечицата са толкова откровени, че понякога ни поставят в неудобни ситуации.