Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 21 083
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може да е една, ама е с универсално приложение Sunglasses

# 271
Бе я стига, една била. Показало е момичето, че може да прави физиономии.

# 272
Аз не разбирам пък какво лошо има, и една да е. Има толкова по-дървени актриси, че и грозни в добавка, тя поне е зашеметяваща с едната си физиономия Mr. Green

# 273
Ми аз поне не харесвам неподвижни физиономии, бедна мимика. Затова съм такъв фен на Пръчката.

# 274
Ееее, Пръчката не е сравнима с Кийра, онова е чисто и просто овца Sick

# 275
Джо, Слънчо, значи онагледяването е било приятно за вас  Wink Злате, Пуци, страхотен е живота, винаги има с кого да си говориш вкъщи-даже и да не искаш Mr. Green Бебе, стига го бъзика за ушичките бе, това да му е проблема... Мури, всичко е само фенски теории, подплатени с доста ровене по книгите, историята, сравняване на времевите линии и въобщее.. ooooh! Теорията най-общо се казва Регар+Лиана=Джон  Mr. Green

# 276
  • срещу двата комина :)))
Джо, Слънчо, значи онагледяването е било приятно за вас  Wink Злате, Пуци, страхотен е живота, винаги има с кого да си говориш вкъщи-даже и да не искаш Mr. Green Бебе, стига го бъзика за ушичките бе, това да му е проблема... Мури, всичко е само фенски теории, подплатени с доста ровене по книгите, историята, сравняване на времевите линии и въобщее.. ooooh! Теорията най-общо се казва Регар+Лиана=Джон  Mr. Green
знаех си, че има дракон в него  Hug още повече го либим, ей  Joy мерси , Вал, you made my day  Joy

# 277
  • Ænima/Albuquerque
Аз харесвам на Кийрето муцките, и нея харесвам пък Crossing Arms
Ма тя е една единствена...  Laughing муцуна де...

smile3532 smile3532 smile3532

Аз не разбирам пък какво лошо има, и една да е. Има толкова по-дървени актриси, че и грозни в добавка, тя поне е зашеметяваща с едната си физиономия Mr. Green

Е, как да няма, "актриса" е все пак.  hahaha
И зашеметяваща... naaah!  hahaha

# 278
  • в сърцето на един мъж...
Ох, май само аз останах дето да не съм гледала "Борджиите", ма да се похваля - първа и втора отразих снощи. Жесток е Джеръми Айрънс, жесток...

# 279
Ееее, Пръчката не е сравнима с Кийра, онова е чисто и просто овца Sick

Да, ма ако имаше по-живо лице нямаше да ми се гади от нея, колкото и да е некадърна. А тя е дърво, бе! Дърво! На фотосесии, на папарашки кадри - дър-во!  ooooh!

Ох, май само аз останах дето да не съм гледала "Борджиите", ма да се похваля - първа и втора отразих снощи. Жесток е Джеръми Айрънс, жесток...

Ау, верно ли? Да пратиш целувки на Хуан.  Heart Eyes

# 280
  • София
И аз не съм ги гледала...

# 281
Почвай ги, много е добър сериалът  Peace

# 282
И аз не съм ги гледала...

Ми хайде де!  Mr. Green

# 283
Мури, всичко е само фенски теории, подплатени с доста ровене по книгите, историята, сравняване на времевите линии и въобщее.. ooooh! Теорията най-общо се казва Регар+Лиана=Джон  Mr. Green
И аз така подразбрах. Много ще се израдвам ако той стане крал накрая. Либим го и аз  Heart Eyes

Кийрето ми е и много кокалесто, като закачалка.

Гея, Айрънс е просто велик в тоя сериал.

# 284
И аз я харесвам Кийрата. Хубава ми е, а и по-дървени и противни има от нея. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт