Британците, британците! - Скромност всяка оставете - 25

• 20 978
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хахаххаха, как му отива само, особено с този цвят hahaha

# 691
Стига бе, човекът си пада състезател.  Laughing

# 692
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Че и с това може да се състезава, на селското надбягване с каручки Mr. Green

# 693
# 694
  • Варна
  Mr. Green, аз още се кикотя след участието му в ТопГиър
gooood...
excellent .....
 Joy
ами той толкова време кара миниТУ, че накрая е забравил колко мощни са колите, еле пъk тая  Mr. Green

# 695
Ма кво говориш, напълни ми душата, двама гиганти се срещат!  hahaha И мимиките, които направи по поръчка. Ох, я да го потърся на клипче.

Ей го, мимиките почват на 5.50 и то с Макларън.  hahaha

# 696
  • Варна
 Joy Joy
и Джони Инглиш 2 (Ри Борн -  Joy), не знаех  Mr. Green

# 697
Joy Joy
и Джони Инглиш 2 (Ри Борн -  Joy), не знаех  Mr. Green

Ма мола ти са - събитието на десетилетието.  hahaha

# 698
  • срещу двата комина :)))
Вал, на 3-та съм ама не искам да спойлирам народа  Mr. Green пък и как да те накарам да не го награбиш , освен с клетвата на Нощния страж  Joy
сори за спама, гърлз

# 699
  • КиТ
Въх тоя Мистър Бийн  Joy Joy Joy Joy Joy
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 700
  • Разпиляна във въображението

Колата хич не му тича. Но колелото много му лепна.

# 701
Добро утро, да внеса смях в темата отрано. Тия дни толкова предозирах с Джереми Кларксън, че ей ся преди да се събудя сънувах, че съм сгодена за сина му, че и бременна от него. Тъкмо ни беше идвал на гости бъдещия свекър, водихме го на индийски ресторант, много мило се сбогува с мен и тъкмо мислех да пусна статус във фейсбук от рода на "Забавно е да си снаха на такваз знаменитост" и се събудих.  Mr. Green

# 702
  • срещу двата комина :)))
Добро утро, да внеса смях в темата отрано. Тия дни толкова предозирах с Джереми Кларксън, че ей ся преди да се събудя сънувах, че съм сгодена за сина му, че и бременна от него. Тъкмо ни беше идвал на гости бъдещия свекър, водихме го на индийски ресторант, много мило се сбогува с мен и тъкмо мислех да пусна статус във фейсбук от рода на "Забавно е да си снаха на такваз знаменитост" и се събудих.  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha ех, мечтии

# 703
Ба, изтрябвал ми, даже не знам има ли син на възраст за женене. Ма инак бих си говорила с него на бира.  Mr. Green

# 704
Добрютро на всички моми британки!
Бре, вий не сте почнали нова тема, а Джото дори не е в отпуска  Mr. Green Бива ли така, очаквах поне 30-40 страници за четене, пък то някакви си мизерни 17  Whistling  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт