Априлки 2012, тук се съберете и радостта си споделете!

• 37 256
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Добре дошла Ени27  Hug
Аз имам дъщеря която декември ще прави 5 год,в на мъжо рода са повечето момчета и силно се надявам да е момче Grinning И аз изпробвах разни календари в нета на някой момче ми се пада на някой момиче.Но каквото дойде важното е да е живо и здраво Simple Smile

# 346
Eни27, здр.аз съм с утрогестан и ми действа супер гадно, вие ми се свят и прочие - преди съм писала подробно за това, та с две думи - моя доктор само ми го намали (на мен ми го изписаха, заради същото като при теб) .. сега вече почти го понасям, две вечер вагинално и едно сутрин през устата. Така бива, пробвай, ако искаш.

natali_ivanov_a, добре дошла и от мен ... пробвай с вода с лимон, на мен ми помага срещу гадене (и също това с честото хранене, явно действа на всички).

Бончил1, добре дошла в клуба при мен... на мен малко ми попремина, но мъничко. За тия две седмици се сетих за всички гадни неща, които са ми правили и казвали и са ми се случвали, заради близки хора. Изкарах на яве стари спомени и мъки, ужасно беше .. чак багажа си стегнах и бях си тръгнала... явно е нормално, сега се напъвам насила да не изпадам в такива състояния, че се оказа крайно негативно върху ТСХ-то ми. Опитай се да се разсейваш, аз мислех, че ако си поплача за тия гадости, ще ми мине и така .. но - не! Потъвах още повече в депресията, не можеш да излезеш само като си поплачеш. Просто не си давай да влизаш там... аз се забавлявам с някви филмчета леки - последно гледах сериите на HBO модерно семейство.. но свършиха... НЯКАКВИ ИДЕИ ЗА ПОДОБНО ЛЕКО СЕРИАЛЧЕ??

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 17:16 от s_kov

# 347
Здрасти Бончил1 и честито за бъдещото априлче newsm53 за този метод за определяне на пола трябват годините на двамата родители. Базира се на схващането, че мъжете си сменят кръвта на 4години от първата след раждането си, а жените сменят кръвта си на 3години отново от първата след раждането си. Съпоставят се в табличка и се гледа кога си заченала (в кой месец от календарната година) - така ако кръвта на мажа ти например е в началото на 4г. си цикъл а твоята в края на 3г. цикъл се води, че кръвта на мажа ти е по-силна и съответно плода ще е мъжки и обратното  newsm10 Това е и повярвай ме наистина го смятахме на децата на брат ми на родителите ни на приятели и братовчеди и няма погрешен резултат, при мен е на границата и силно се надявам да си е момченце както излиза. Много е интересно, а цигарите ще ги спрем  Wink

# 348
  • София
s_kov, ако не си го гледала, ти препоръчвам "Момичетата Гилмор" - много свеж и забавен. Аз съм го гледала, но мисля да повторя.

# 349
добре, ами ако мъжът е бил кръводарител?

# 350
Брук, гледала съм една - две серийки, хубав е - не бих се сетила за него - 10х 10х!!!

хих, аничка.бс зададе як въпрос за тоя календар:), ми ако аничка.бс чака близнаци и са различни ...
както и да е .. искам да попитам мартиана за календара -
...че мъжете си сменят кръвта на 4години от първата след раждането си...
, т.е. ако мъжът ми е роден 77, трябва да смятам от следващата година ли - 78+4 или от 77+4?
... btw за тези сметки и аз съм чувала, че са точни, но досега не съм разпитвала точно как се смята и не съм си смятала.

# 351
s_kov ако мъжът ти е набор 77 значи смяташ от 78 на татък и при твойта година по същия начин   smile3503 да кажеш после какъв е резултата

# 352
Съжалявам за офтопика, но не можах да се сдържа да не ви пусна този линк.
http://www.izgledai.me/%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%8 … eo_57ad96a46.html

# 353
ДидиМ, супер сладки са - смях се сглас ... представям си какво им е на родителите им по цяяяял ден Simple Smile

Мартиана, излиза, че той си е сменил на 2010 и после 2014, а аз 2009 и после 2012, така като гледам - неговата е по-скоро сменена - значи - момче.
Пробвах на мъжа ми и брат му - получават се, на мен и брат ми - ще трябва да си играя с месеците и дните на раждане на нашите (за брат ми, на границата е). .. може би да е вярно Simple Smile

# 354
s_kov честито момченце наистина така ви излиза  newsm44 маминки аз отивам да си пека коремчо на един язовир за почивните дни  newsm53 мажо ми още неможе да се освести че съм бременна и че ще става татко и гледа сега само да ме угоява и да си почивам, но ще се включвам от време на време  smile3503 и вие да си почивате мноооооого 

# 355
и мен ме угояват:)
Мартиана, внимавай със слънцето... и повечко течности там ! Приятно!

# 356
martiana,и аз пробвах този тест за пола ,ама резултата малко не ми е ясен.Той си е сменил кръвта 2006 и после 2010,а аз 2007 и 2011,моята май излиза по свежа ,а?какво мислиш?Или 2011г не се брои.

# 357
  • София
http://teostefanova.log.bg/article.php?article_id=11122- Tук пък пише, че е обратното- на 3 при мъжа и на 4 при жената.
ето и един калкулатор за забавление: http://www.babycalculator.hit.bg/

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 20:11 от Брук Дейвис

# 358
Към едно постоянно число 49 се прибавя месеца на зачеване на бебето. От сумата,която се е получила се вадят пълните години на майката ,през които тя през по-голямата част от бременността си е била - като тук принципа е когато годините са напр. 22,6месеца се броят 23,а при 22,5 се броят 22г. И след това от разликата последователно се вадят числата от 1-9 до получаване на едноцифрено число. Ако то е нечетно е момче,а четно - момиче.

Ето пример:

49+11 = 60  (За дете заченато през ноември месец)

60 - 26 = 34   (майката е на 26г. през бременността си)

34-1=33

33-2=31

31-3=28

28-4=24

24-5=19

19-6=13

13-7=6

6 - четно момиче

На мен ми се получи 3. Видеозона след 4-тия месец ще покаже момче ли ще е Wink

# 359
Аз в неделя мисля да отида на плаж, ще си взема вода и яйрян за ниското ми кръвно и ще стоя под чадъра. Във водата не смятам да влизам. Колкото съм се къпала в морето за това лято - толкова.

Общи условия

Активация на акаунт