Априлки 2012, тук се съберете и радостта си споделете!

• 37 256
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Днес ми мина прегледа, 2 плодни сака Simple Smile Следващият преглед е на 10.09 и тогава ще видим сърдечната дейност.

# 376
  • Плевен
Честито!!! Дано имаш лека бременност и да си ги износиш безпроблемно...
Боже, през 2009 като търсех инфо за феталната морфология сякаш само за София излизаше нещо...

# 377
  • София
Днес ми мина прегледа, 2 плодни сака Simple Smile Следващият преглед е на 10.09 и тогава ще видим сърдечната дейност.
Честита двойна радост!  bouquet

# 378

ЧЕСТИТО!!!

# 379

Честито!

# 380
А здравейте и от мен. И аз да се отчета.... с термин към 21 април.....5а седмица....май е време за втората линийка Simple Smile

Сутрин гадене - като по часовник от 9-10ч..... и толкова.... и вечер, ако цял ден не съм яла....но иначе, уголемяването на гърдите, по-силни изблици на гняв задържането на течности,  си започнаха с пълна сила....и нещо трябва да направя по въпроса.. Crossing Arms

Лека вечер на всички..

# 381
Благодаря ви, момичета, много искахме да са близнаци Simple Smile
На мен в началото ми правеше впечатление увеличението на гърдите, но от няколко дни корема ми започна да расте. И то със всеки изминал ден ми се струва по-голям. Не очаквах толкова рано да ми проличи. В събота влязох в 6-та седмица.

# 382
  • София
anichka, наистина е рано, но все пак са близнаци Laughing Laughing Laughing, за което много се радвам заедно с теб!!! Ако си много слаба, може да ти проличи от задържането на течностите или променената форма на матката, според мен.

# 383
След трансфера тежах 43,5кг, а сега съм 44,1кг.

# 384
На мен днес ми е много лошо Rolling Eyes Това е сигурно, защото цяла събота и неделя говорих, че изобщо не ми става лошо и всичко е супер Laughing

Моят корем също ми се струва по-голям Laughing Ама изглеждам като преяла просто.

anichka.bs, ЧЕСТИТО!  bouquet И брава за куража да желаете така силно близнаци!

# 385
  • София
След трансфера тежах 43,5кг, а сега съм 44,1кг.
В такъв случай е ясно защо ти личи.  Laughing Laughing Laughing

# 386
Привет момичета! За феталната морфология може да се прочете доста  -  пълно разнообразие на мнения.....моят личен опит е доц. Снежинка Томова от София. Чудесен специалист и ЧОВЕК, много достъпно, спокойно и обстойно ни обясни какво вижда на монитора си и какво значение имат данните. Най-много значение отдаде на движението на кръвните потоци и размера на различни кости. С Дара бях в 18г.с. и тя беше категорична, че бебето е момиче ( разбира се, това не бе най-важната част от прегледа:)). Докторът обясни, че за нас последващ преглед не се налага и ние решихме да оставим така нещата. Този път ще се обадя по-рано за да реши, кой от двата прегледа е по-важен......
Приятен ден!!!!

п.с. за протокола - единственият признак за бременност е напрежението в гърдите ми. Нямам гадене и увеличен апетит, дано да се задържи все така:)

# 387
Здравейте момичета,
добре дошли на новите майчета!

Както писах преди  - чета ви, но не ми се пише, доста лошо ми беше последните 5-6дни - ужас - гадене, задух.
Това, което някои от вас споделят за честото хранене на малки количества действа и при мен - бисквити, сухари и фрешове, обаче съм си отпаднала, продължавам да свалям кг.
Чета, че обсъждате темата за пола на децата. С предишната ми бременност, още много преди въобще да заговорим за дете, бях абсолютно сигурна, че ще е момче първото ми дете. Оженихме се, напътувахме се, планирано бебе, и когато в 19г.с. седмица бях при доц. Томова, тя казва: "Момче!", а аз супер убедена отговорих:"Знам!".
Обаче сега да стената да ме изправите и да ме питате дали имам усещане какъв ще е пола - НЕ! ама никакво!!!!
Та и аз като Вас се зарових в сметки и излиза момиче, пък да видим!

Пожелавам на всички спокойни дни и само хубави мисли!
До скоро!

# 388
здравейте мами:))

промених си името, че от два дена не ми даваше достъп до сайта
anichka.bs Hugмного се радвам за бебчетата, това си е цяло щастие  bouquet

# 389
anichka.bs Честито и от мен  Grinning за близнаците  Grinning само да са ти живи и здрави

Общи условия

Активация на акаунт