Априлки 2012, тук се съберете и радостта си споделете!

• 36 848
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
s_kov, не на всички живота ни е бил песен. И аз също съм имала своите ужасни моменти, но не мисля за тях, защото само ме натъжават, а аз искам да съм щастлива, радвам се, че коремчето ми расте, че мога да се радвам на слънчевите лъчи навън, че дишам... В много неща можеш да намериш хубавото, стига да поискаш. Не изпадай в депресия, това само би ти навредило на здравето.

# 661
благодаря ви samm и аничка ... знам, че сега особено не бива да се поддавам, защото ми се отразява на тъпата жлеза ... сега ще си изтрия очите, ще си взема душ и ще се направя, че не съм прочела тия неща, които ме върнаха назад .. към пролетта, когато беше толкова гадно ... просто всичко ми е още много прясно, затова ... но вие няма да ми позволявате да мрънкам, нали Simple Smile

# 662
не, човечето в теб не те иска тъжна.
Сега като сме бременни сме особено чувствителни, аз преди се разтройвах лесно, а сега още повече. Разревах се край една пешеходна пътека в града вчера като я подминахме. Това е почернената пешеходна пътека в Бургас, където дъщерята на шефа на соковете Куинс прегази и уби на място едно 12 годишно дете.

# 663
  • Sydney
s_kov а, без такива  Naughty не даваме .... бързо да се усмихнеш  Mr. Green
anichka.bs ти поне се разстройваш за нещо наистина неприятно...а не като мен да реве на Хари Потър (срам)  Mr. Green Laughing btw, в Девата ли ходи днес?

# 664
на Хари Потър ...  Laughing Много ме развесели  Joy

# 665
Знам за какво говориш, Аничка - емоционални сме, но това за пешеходната пътека - и не бременна ще се разплаче... аз, честно, последната седмица се опитвам съзнателно да не връщам назад .. даже нарочно като излизахме оная вечер си сложих бременна блузка и се кефих на погледа на мъжа ми като крачеше гордо до мен .. и после днес, тая новина ... но ще се опитам да подминавам.

хих, бенита-бени - на Хари Потър ли Simple Smile когато умря ли? аз не съм гледала още последната част, щото още я няма качена в нет-а  Embarassed

Въпрос за разсейване - намерих си тестер в шкафа на ANEW CLINICAL LASER SHAPE CELLULITE REATMENT на Avon cosmetics  .. това дали става за нас ? Да мажа ли, или да изчакам след 7,5м ?

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 15:37 от s_kov

# 666
Не му знам съставките, но обикновено козметиката за стрии и целулит за бременност е серия именно за това. Т.е. продуктите са опоменати, че са годни при бременност.

# 667
Бабата на моя мъж ми беше казала, че бременност не е хубаво да се крие, ако те питат "Бременна ли си? НЕ отричай, все едно от детето си да отречеш, но недей да говориш на ляво и дясно, но в крайна сметка според мен това, няма нищо общо с другото, човек предполагам Господ разполага.
Да сме живи и здрави, децата , които растат в нас също.
Аничка, много се радвам за теб и твоите две чудеса!
Каква хубава група се заформяме, benitabeni с тебе се знаем, ще помагаме за темите , но и Hope трябва да дръпнем нещо ми се крие все още !!!!!!!!!
s_kov остави миналото и мисли за днес, колко много щастие изживяваш в момента
ЗА кого да стискам палци днес и утре, че изтъвах, толкова съм разсеяна напоследък  Blush

# 668
Аз виждам няколко бъдещи майки от Русе. Момичета, някой ден ми се иска да се срещнем с вас. Аз сега няма да мога да ходя до Русе, че прохода не е с перфектния асвалт и не искам изслишно друсане  Laughing
Иначе поне веднъж годишно съм там Wink

# 669
Момичета, имайте предвид, че малките бебчета всичко усещат, всяко настроение им се отразява и на тях. На мен напоследък ми е малко гузно, че все викам подир малкия, все ме ядосва с нещо и съм сигурна, че и бебето го усеща. Старая се да се въздържам повече, ама ми е трудно. И сега с тези хормони съвсем....

s_kov, аз също съм с проблем на щитов.жлеза, имам Хашимото, но си пия хапчето и изобщо не мисля за него. Все едно го няма. Така че, усмивка на лицето, погалване на коремчето и всичко ще е наред  Hug   

# 670
Мерси, Дион, аз за щитовидната много се тревожа, но не тя ме натъжава, все пак Хашимото си го знам от 6г - пия си хапчетАта (щото не само Л-Тироксин) .. както и да е.. исках да те питам, колко пиеш? Колко често ходиш на ендокринолог по време на бременността?

# 671
Привет момичета! Здравей и на новото ни полълнение Persona Grata! С теб ще се виждаме по градинките  Peace Прочетох, че едното майче носи дрехи за бременни  - вие имате ли вече коремчета?Аз честно да си кажа, колкото и да ми е странно - мога да си нося само широките летни роклички  newsm78 в панталон - не влизам! Thinking Наддала съм само 2 кила, но корема ми си личи - щръкнал е и се вижда, ако съм с нещо прилепнало. Предните пъти чак след 4 месец ми пролича. Някъде прочетох, че това се случвало при вече раждали жени, които имали отслабени коремни мускули, но аз съм си слаба, даже клечава, спортувам редовно и дори си имам/имах преса. Това сладко коремче много рано се появи и понеже спрях спорта засега, се улавям, че избягвам огледалата. hahaha Как е при вас?

# 672
s_kov, в момента съм на 100мг тироксин, като всеки месец пускам изследване на хормона (по време на бременността задължително се следи всеки месец). От няколко месеца варираха стойностите и точно през юли, когато е станало бебето, беше около 1, след това малко се повиши, сега да го видим този месец колко ще е. На ендокринолог ходя рядко сега  Embarassed  по време на предната бременност не бях в БГ, но поддържахме връзка по мейла и редовно се изследвах.

И моят корем се вижда, не знам от бременността ли или от килограмите, но е факт. И на мен някои панталони не ми стават вече (а тъкмо бях започнала да влизам пак в старите дрехи  ooooh!

# 673
Благодаря на всички за чудесните пожелания,приемам ги лично защото се очертава  да съм априлска мама,разбрах го преди две седмици.Изпитвам огромна радост и вълнение,съпроводено със страх от неизвестното и раждането.Моля дайте съвет как да надвия страха и да остане само радостта от бременността?Благодаря Ви предварително.

# 674
pulidka, здравей .. кажи повече инфо за термин и за тебе, че да те сложим в списъка на 38 страниц Simple Smile

Аз разглеждам например този календар
http://www.pregnology.com/due-date.php?cycle=28&month=1& … 06&oyear=2011

понеже след два дни ще съм в десета (живот и здраве) - вече гледам картинките за десета седмица и там са качили клипче от видеозон в десета - че то си е истинско бебче, и подскача Simple Smile

и си смъквам разни филмчета и инфо ... и седя тук Simple Smile помага!

ЗА ПРОТОКОЛА 47,4 кг -  +3,4 кг за 9с.5 дни (като първия месец бях паднала до 42кг, значи всичко е от средата на август до сега Sad !!! Rolling Eyes )

Общи условия

Активация на акаунт