Априлки 2012, тук се съберете и радостта си споделете!

• 36 853
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Не мога да чета често, защото повечето време ми се гади и измислям всякакви неща да не повърна. Исках да ви дам един сайт, който ще е от помощ особено на майки с първа бременност. http://pri-bremennost.com/

# 646
Привет на компанията!! Много е приятно тук, не бях чела 5-6 страници ... Laughing  Радвам се, че има майки, вече раждали, че да ни успокоят, поне на мен ми действат много добре като ги чета. Мерси за линковете и весел ден на всички!!    Sunglasses

# 647
alida77, супер сайтче! Благодаря!
Ох, утре е Денят!..........

# 648
  • Бургас
Здравейте,
От няколко седмици ви чета, но сега ми идва смелост да се запиша в темата. Виждам, че доброто настроение струи тук и се надявам да е така за всички ни докрая Hug
За мен: На 27 съм от Бургас, първа бременност, в 6 г. с., с термин 19.04 Simple Smile
Общо взето притесненията ми бяха доста около забременяването, но не искам да развалям хубавото настроение тук, просто от тази гледна точка ме беше малко страх да се запиша в темата, а и лекарят, при когото си направих първия преглед, ми каза, че все още нищо не е сигурно.
Все пак за момента се чувствам сравнително добре и някак си с всеки изминал ден ми идва куражът Simple Smile
Аз съм зодия Овен, родена на 6-ти април, и си мисля, че няма как съдбата да ме разочарова за рождения ми ден Simple Smile
Виждам, че в темата има и други момичета от Бургас, което много ме радва и се надявам да си комуникираме.
Желая ви прекрасен ден днес!

# 649
  • sofia
Здравейте на всички нови бъдещи майчета!!! Hug Колко сме много само!!! Crazy
Аз днес ходих за пръв път на док; в 7 седмица съм. И както на повечето от вас и на мен ми каза, че било много рано, не можел от сега да ме запише, а чак след 12 седмица. Shocked А аз какво да правя до тогава...искам да знам как вървят нещата!!! Confused Гледа ме с коремен ехограф и каза, че му изглежда ок (т.е. не е извънматочна) Blush. И като го помолих да ми го покаже, той каза, че било трудно; било нещо като "хълмче", трудно да се дефинира още...А аз си представях съвсем друго нещо.. Sad Даде ми снимка, но аз въобще не ги разчитам тези снимки от ехото...Може и ехото да е бил стар...
А момичета, кой всъщност трябва да ми даде направление за тези първоначалните изследвания на кръв, урино , цито? Защото аз го питах, но той каза, че съм млада и едва ли не няма нужда от тях...
Вие какво мислите? Thinking

# 650
Вече съм си у дома Simple Smile
Лекарят бил в операционната и вместо в 9ч минах при него в 11.45ч  Laughing
Важното е, че имаме 2 живи ембриончета с размери 11,3 и 10,4. Много съм щастлива. Пуснах си болничен от 1.09.2011. На 1-ви, 2-ри ще ми излязат изследванията - микробиология, ПКК... Поне съм си правила Хепатит, СПИН, Васерман, кръвна група и няма да ми се налага сега.

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 13:16 от anichka.bs

# 651
  • Sydney
anichka.bs браво, чудесна новина Simple Smile все така да бъде  Hug
Silence зависи си от ехо-то, мен ме гледаха в 5 г.с. с коремен и на снимката си се вижда ясно  Simple Smile за първите изследвания АГ-то, който ще следи бременността  Peace а преди него ЛЛ направление за АГ специалист (освен ако не залагаш на платения вариант)   Hug
Persona grata добре дошла Simple Smile

# 652
  • sofia
anichka.bs браво, чудесна новина Simple Smile все така да бъде  Hug
Silence зависи си от ехо-то, мен ме гледаха в 5 г.с. с коремен и на снимката си се вижда ясно  Simple Smile за първите изследвания АГ-то, който ще следи бременността  Peace а преди него ЛЛ направление за АГ специалист (освен ако не залагаш на платения вариант)   Hug
Persona grata добре дошла Simple Smile

benitabeni, благодаря ти мила! Hug Ами аз се зачудих, понеже в момента все още не ме води този лекар, тъй като не съм в 12 г.с., но каза, че винаги ще се отзове, ако се наложи. А тъй като не ме води, аз предполагам, че няма да ми даде направление за тези изследвания... Confused Накрая ще си платя и това е, но защо трябва да е така.. Wink
anichka.bs, честито, много хубави новини! Все така! Wink

# 653
о, с това нямаш 12 седмица и аз го чувам. Не съм статистика. Ама то цялата бременност си има своите рискове. Имам 3 познати, които загубиха бебетата си. Едната в 4-тия месец, другата в 5-тия и 3-тата в 9-тия, за мен е Божа работа. Надявам се някой от горе да ни закриля, нас и нашите бебчета и всичко да е наред.

# 654
  • Sofia
anichka.bs много си права и аз приемам нещата, че каквото е писано ще се случи. Сега като иамаме за какво да се радваме не мисля да пропускам момента. Ако се стекът обстоятелствата лошо ще плача тогава Simple Smile
Аз до момента съм направила 4 прегледа, заради розово течение което беше заплашително и никой не ми е изписал някакви изследвания. Но в понеделник ми пуснаха сърчицето и записаха пулса на бебо. Казаха, че е в норми.
Момичета да ви питам напоследък има киселини и ги боря с газирано. Дали е удачно?

# 655
за киселини има 3 варианта - кисело мляко или сода, или Талцид. Ако пиеш газирани напитки и да има ефект, то ще е временен. Най-добре е с кисело мляко или хапчета. Избягвай храните, причиняващи киселини - домати най-вече.

# 656
Здравейте на всички!

bib4o81 да ти кажа и на мен ми помага много газирана водичка!

# 657
Газираното не е добре, защото надува ... поне така ми казаха и аз отказах всички газирани...

Ох,момичета, трябваше още преди два часа да влезна тук, а не да вися във фейс-а и да си тровя нервите ... всички стари мъки отново ме налазиха, и въпросите от сорта - защо при мен винаги да е трудно (и с работата, и с мъжа ми, и с бебето) - отново ме нападнаха Sad .. а трябвало само да дойда тук и да видя за близнаците на аничка.бс Simple Smile и че имаме нови попълнения .. здравей, Persona grata!

Продължавам да не изпитвам никакви симптоми - наопаки на предишните дни ?!

# 658
anichka.bs, страхотна новина! Браво!!!  bouquet
Много съм съгласна и с теорията ти, че Бог ни води. Ние хората може и да си вярваме, че след 12та или Х седмица сме застраховани, но това са някакви неща, които са променливи и индивидуални...
Аз чуя ли сърцето на бебко утре не мисля да крия повече от света, че съм бременна, защото не мисля, че има разлика дали ще съобщя на 1 септември или на 30, когато ще влизам в 4ти месец. Вяравам, че всичко е наред и Бог е с нас Praynig

s_kov, изпращам ти много положителна енергия newsm18 newsm35 #Milti

# 659
Направих си кръвен тест на 12-ти ден след трансфер, това беше 3г.с. Мъжът ми отиде на магазина, накупи напитки и храни и на другия ден отиде на работа да почерпи за здравето на бебета и мен. Той беше убеден през цялото време, че ще са 2, колкото ми върнаха/ За него това е за здраве и аз приех решението му. Негов колега скриха бременността на жена си, макар че доста години се бориха за бебе. Детето имаше проблеми. При 2-рата бременност почерпи и всичко беше наред. Затова Вярвам, Вярвам, че много неща не зависят от нас, но криенето не помага.

Общи условия

Активация на акаунт