Априлки 2012, тук се съберете и радостта си споделете!

• 36 855
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
mirenamell Аз съм от Стара Загора, казвам се Надя, на 27 години-рожден ден на 31.03, първа бременност-планувана.Според калкулатора терминът ми е около23-25. 04. Надявам се да е овне, но и телец да е няма да го върна Laughing .Само да сме живи и здрави.

Момичета, аз да ви де похваля, нашето бебе ще бъде малко планинарче.Този уикенд покори връх Мусала/почти-без 20 метра, защото прецених , че ще ми дойде прекалено/ и Седемте рилски езера.

Относно киселините, аз нямам, ноя приятелка каза, че яде кисели краставички и само те и помагали.

Много ме болят гърдите, особено сутрин.Знам , че е нормално, но аз да се оплача  Simple Smile

Поздрави на всички  Hug

# 631
Утре съм на преглед, стискайте ми палци да чуем и 2-те сърчица, много ми е притеснено ... Сякаш ще ходя на изпит.

# 632
Nnadiaa много се радвам ,че си имам компания от града.ще си общуваме засега тук ,после с бебоците може и наживо.Дано само всичко да е ок!!!Живи и здрави!!!
anichka.bs стискам ти палци,дано утре ги видите сърчицата.
Аз днес бях на преглед по ЗК,пак го видях бебчо,ама не ми пуснаха сърчицето.Каза ,че засега всичко е наред!!! Praynig Praynig Praynig

# 633
Здравейте, момичета. Чета ви от самото начало, даже и когато нямаше априлка 2012г аз пак си четях и се надявах да се запиша именно в тази тема. Днес видях моята точка. Laughing Аз съм на 30г, това ми е първа бременност, термин 29.04. Много ме е страх /това е от възрастта сигурно/ Simple Smile  и много се вълнувам. Лека бременност на всички  bouquet И да започвам да питам- много ме болят яйчниците и кръста, имам си типичните ПМС. Лекарката каза, че било нормално и не било страшно след като нямало кървене, матката растяла, но аз се притеснявам. При вас как е? И последно кой беше от Пловдив?

# 634
Благодаря ви момичета за пожеланията,  Hug Hug Hugмного сте мили,благодаря и за палчетата,доки каза,че за сега всичко е наред,видяхме сакчето,но е раничко било за ембриончето и сърчицето.Отново сме на 9.септември, дано всичко е наред.

# 635
Аз се върнах от доФтор. Взеха цитонамазка, тест урина, тест кръв. Урината казаха има бременност, но слабо се засича. Кръвният тест няма да ми кажат резултата, ами като отида при моята си док след около 2 седмици, тогава съм щяла да разбера резултата. Повториха ми пак, че до 12 г.с. не искат да ми обръщат внимание защото статистиката показва висок процент на помятания преди това поради несполучливи хромозоми. Повториха ми пак за спешното ако се наложи - направо там. И така, в общи линии молитви му е майката. Аз на този етап не се притеснявам, наблюдавам се и това е...За тези, които се чудят - аз не съм в БГ...

Палци и прегръдки за всички вас   Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 636
  • Варна

Zdravejte momicheta ! Ne sym pisala ot nqkolko dena ! Az se kazvam Irina.tova mi e parva bremenost,ot grad Varna sam....termin 18.04  zasega. !

Silence - otnosno cigareniq dim gledai naistina da go izbqgvash..... No vse pak ne si cql den na zadimeno,taka 4e nedei si misli tolkova mnogo..Mislq za polokjitelnite ne6ta,koito te chakat !

# 637
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
Sarnia в много държави (USA примерно) бременността я водят след 12 г.с. Така, че споко, всичко ще е  наред Simple Smile  Hug
gerginotko добре дошла Simple Smile нищо ти няма на възрастта, добре си си  Hug Ако много те боли пий но шпа  Peace
anichka.bs успех и от мен за двете сърчица Simple Smile
nnadiaa и аз ги имам тези болки и наистина особено сутрин... има вариант да спиш със сутиен без подплънки и банели, всякакви твърди части... пробвай  Peace
samm не си само ти така  Laughing
s_kov лесно се пуска нова тема, оформлението е по-трудоемко и изисква повече време... аз мога да се заема с тази задача, но нямам Интернет в къщи до не известно за мен време  Rolling Eyes ... ако имаш повече свободно време може да ти помогна с темата, само както си направила в онзи пост да извадиш никовете, годините, града и номер на бременност + термина... Ако някой друг е желаещ да се включи да помага  Hug (Antonelly  Rolling Eyes )
Аз днес пак съм на работа, изморявам се много, но поне така мога да спя вечер 2-3 часа без да се събудя... Лек ден на всички Simple Smile!

# 638
blood с теб сме адашки, аз съм на 30 години, родена съм на 30.04. с термин 23.04.2012 г.  Simple Smile

Супер Laughing

# 639
Добре дошли на новите мами Hug

# 640
Аз дойдох на ЖК в 9.00ч както ми дадоха час и с изненада ме погледнаха, че д-ра днес бил от 11ч. Сега съм вече час в едно кафе до клиниката и си беснея... Пия си фрешчето и се радвам, че има безплатен интернет.

# 641
  • Sofia
Здравейте априлки Simple Smile
Относно завеждането на бременността аз имам един спонтанен аборт на 2ри ден от закъснението. Благодарение на това, че клиниката в която ходех е специализирана за инвитро и техниката е много добра разбраха въобще какво става. ПО касата ходих преди това и ме сринаха с какви ли не теории включителлно извънматочна. След година опити и лечения реших да се допитам и до второ мнение за проблемите ми. И във втората клиниката където ходих се изсмяха и ми казаха това не се зачита за бременност. Трябва да съм в 12 г.с. за да се приеме за такава. А сега ме записаха в ЖК в 6г.с
anichka.bs споко момиче само още някви 28 мин. остават. Пий и един фреш за мен Simple Smile
dior.84 ние с теб сме с термин на 18..04 Simple Smile  Поне за сега.

# 642
anichka, късмет на прегледа! (Не се ядосвай, още половин час- не остана:)
Моят беше вчера - 26мм , ритмично сърцебиене, уж всичко е нормално...само дето моето зацапване отново се появява от време- на време.Доктора не вижда причина за него и недоумява от какво е...  Rolling Eyes  Още не са ме регистрирали и не съм пускала изследвания- може би следващия път- на 13.09.
Стискам палци на всички за предстоящите прегледи!

# 643
benitabeni аз също съм насреща, ако имате нужда от помощ за темите.
Честно казано на мен също ми е много притеснено, защото ходих при една докторка, която не ме и прегледа, каза че още било много рано да съм отидела между 10 и 15г.с.  Shocked А аз имам чувството, че дотогава ще взема да си изперкам от напрежение. Наоплаквах ви се, за което съжалявам!

Желая на всички усмихнат и спокоен ден!!!  Hug

# 644
Честно казано на мен също ми е много притеснено, защото ходих при една докторка, която не ме и прегледа, каза че още било много рано да съм отидела между 10 и 15г.с.  Shocked
Нормално е при първа бременност да се шашкате повече Simple Smile И аз бях така преди 6 години - с теста (2 дни преди датата на цикъла) изтърчах при АГто.. и много ми стана тъпо като ми се изсмя, че няма какво да се види Simple Smile Ама то си е така Simple Smile
Ако някой ви е записал по-рано от 12г.с. на ЖК - дали наистина ви е записал? или просто е казал - елате пак Simple Smile Още повече - като е на частен прием - естествено, че ще ви викат през 2-3 седмици.. нали има плащате Simple Smile
Аз почти вече си избрах лекар.. след 1-2 седмици ще му звънна да си запиша час за към 20ти.. (тогава ще съм към 8-9г.с.). По-рано и да ида.. само повече нерви ще изхабя..
Виж, ако има проблем - кървене, болки.. тогава съм за да се ходи по-рано..

Може би ви звуча малко "незаинтересовано" но предполагам мамите с 2 и повече бременностти ще са съгласни Simple Smile

По-споко с нервите и не им се връзвайте на докторите, че не ахкат и охкат с вас Simple Smile За тях това е ежедневие и дали биха богли да се натоварват емоционално с всяка бременна, която ходи при тях? Едва ли Simple Smile

Hug Спокоен и слънчев ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт