Априлки 2012, тук се съберете и радостта си споделете!

• 36 859
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
ЧРД, yani290885 newsm51 !Желая ти само положителни емоции и много усмивки!Успех днес!Имаш палчета и от мен!

# 616
Яна, честит рожден ден! Най - хубавият подарък се развива в теб Simple Smile

Аз цигари не мога да понасям, сега като съм бременна са ми още по - противни. Колкото можеш повече избягвай задимената стая.

# 617
  • Плевен
Честит рожден ден, Яна!!! Стискам ти палци всичко да е наред. Весело изкарване на празника!

# 618
Добре дошли на новите мами Simple Smile
 Аз се извинявам на тези, които съм пропуснала или съм била неточна, докато страницата позволява - ще променям и актуализирам данните... ест. ако нямате нищо против, ако за някой съм написала нещо повече от това, което искате - махам го и сори Simple Smile

Свикнала съм много да работя, а сега - почти нищо не върша и ми беше голямо удоволствие. Само дето не обмслих, че ще сме толкова много и наистина щях да го оформя по-добре...

ЧРД на yani290885 и от мен.

За цигарите - тялото ми само ги намрази, преди да разбера, че съм бременна - въобще не ми се пушеше, чак насила палех (пред да знам, де) ... на колегите казах, докато ходех на работа, че ми става лошо от цигарите, заради проблема със щитовидната ми жлеза и лечението ми с кортикостероиди... Мисълта ми е, че можеш да си измислиш няква настинка или нещо друго, заради, което да не пушат около теб !

# 619
Не мога да пропусна и аз специално да поздравя s kov за положения труд и внимание към всяка от нас!!!
Допълвам само, че съм на 37г. и скоро(на 01.10) ще ставам на 38, а терминът ми е за 05.04
Днес си взех резултатите от първите задължителни изследвания, които ми назначиха(между другото ми се видяха много 56лв, ама здраве да е Simple Smile) Занесох ги за коментар на гинеколога - всичко е добре, само дето ще слагам пак глобули за гадните гъбички... Имам плануван преглед за 13.09, но лекарката сама предложи ако искам да ме види и аз разбира се приех: в момента бебчо е 22мм, което точно отговаряло на седмиците - друго не ми каза.
Хубава седмица и късмет на всички!!! Hug Hug Hug
А, и ЧРД на Яна!!!  bouquet

# 620
s_kov благодаря и за моето вписване! Hug Аз съм Крис от Бургас с термин 14.04.12, на 31г.от вчера  Wink

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 09:40 от Blue sky

# 621
  • Sydney
s_kov ако имаш нужда от помощ свиркай  Whistling въпреки, че аз днес съм на работа, но то в къщи не се издържа цял ден сама с телевидението Laughing

# 622
s-kov, благодаря за вниманието и за това че си ме включила в табличката

ох, момичета още ми се гади от време на време, но по гадното е че започнаха и зверски киселини, едвам издържам, в сряда съм при доки та ще я питам за някакви лекарства, че не се живее...

а от цигарения дим ми става зверски гадно, а бях такава заклета пушачка...сега гоня мъжът ми от стаята само да го подуша...

# 623
  • Sydney
nellson за гаденето на мен ми помага само кисело мляко (айрян, таратор...), иначе може да пробваш фреш от портокал, лимон, грейпфрут, вода с лимон  Rolling Eyes... за киселините вероятно Талцид, но за всеки случай питай, сряда не е далеко  Peace

# 624
Аз за киселини вземах няколко пъти Талцид. Няма проблем за бременност, но не трябва да се прекалява. Друг, изпитан вече и от мен метод е кофичка с кисело мляко. Вземаш си една лажица и го почваш Wink До 15 мин киселините отшумяват и при 2-та варианта.

# 625
Бончил1 ,с еднакъв термин сме!!!Супер!!!
Има ли момичета от Стара Загора?Май не видях.
Честит празник и на рожденничката!!!!

# 626
Аз пък намразих айряна, таратора и киселото мляко, не знам, но като си представя за тях и ми става лошо, обаче как ми се ядат краставички със солчица и оцетец ммммммм  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Simple Smile
Аз за себе си няма да дам още информация , не се чувствам готова, иначе s_kov браво за труда , ти ли ще правиш темите, с радост ще помагам, като benitabeni.
Може да се пие Degan, aКо много ви се гади или повръщате.
 Hug  bouquet

# 627
ами незнам дали ще правя темите Simple Smile незнам как се поддържа форум ..., бенита-бени ще покаже Simple Smile

аз пък се тревожа, че спрях да изпитвам всякакви симптоми (освен надутите и чувствителни гърди) ... притеснявам се с тия кортикостероиди, да не съм направила нещо на бебето (а чак на 12,09 ще знам) .. иначе този петък ще знам за ТСХ дали съм успяла да понижа, стискайте палци.

# 628
blood с теб сме адашки, аз съм на 30 години, родена съм на 30.04. с термин 23.04.2012 г.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 15:39 от Biberon_81

# 629
s_kov, всичко е наред с бебчо Hug
Иначе и аз съм като теб. Вече едва чакам сряда, постоянно мисля дали всичко ще е наред и се моля да е така Praynig Аз освен гърдите и гадене, ако остана дълго гладна, а и умората, нямам никакви други симптоми Rolling Eyes Нито ми става лошо, нито киселини, нито кой знае какви болки. Само от време на време ме опъне леко ниско долу коремчето. И естествено веднага си мисля дали всичко е наред...Е, ще разберем в сряда, а съм и чак от 18 часа на лекар. Нямам никакво търпение. Това го пиша за 18ти път и според мен майчетата с втора и трета бременност им се струвам лудичка Laughing

Общи условия

Активация на акаунт