Априлки 2012, тук се съберете и радостта си споделете!

• 36 860
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
s_kov голям труд си положила, браво, за което   bouquet - иначе 27г., първа бременност, София, Бени съм (терминът за сега на 15.04., след док. може и да се смени)  Hug
Eni27 успех днес  Praynig Hug
Sarnia както вече ти писах и в другата тема, аз имах такова още преди да знам, че съм бременна... след 1 седмица прием на дуфастон и но шпа спря... задължително на лекар и почивка + спокойствие  Hug
за седмиците - възможно е различните ехографи да отчитат различни данни, така че не се тревожете за мм и тнт... а лекарите обикновено 5 седмица и 1 ден го броят за 6 г.с.  Peace
аз днес съм учудващо добре, въпреки, че пак се събуждах, защото ми се повръщаше - да му се не види  Mr. Green
лек ден и успех на всички с прегледите  Hug

# 601
s_kov, smile3525 smile3525 smile3525 - нямам думи!

# 602
  • София
Добро утро, момичета! От ден на ден ставаме все повече, което е супер Simple Smile
s_kov, ти си невероятна! Благодаря за положения труд! newsm51
За себе си мога да допълня , че съм на 30, първа бременност ми е тази  Mr. Green
За мой огромен късмет не я чаках дълго- получи се от първия месец опити. И така...Simple Smile
Надявам се предстоящите месеци да се опознаем и сприятелим !
Хубав ден на всички!  bouquet

# 603
  • Sofia
Здравейте сладурки, идвам на отчет. Днес бях най-накрая при доки, който ми прави 2рата инсеминация. Аз също имах розово течение 5г.с., но се оказа че е заради 2те бебчета едно от които не се е развило и организма се е опитал да изхвърли каквото може. Слава богу "инатчо" както вече е кръстен от една приятелка се е закрепил и днес видяхме сърчице ...Направо нямам думи да опиша радостта си   bouquet Термина ми е определен за 18.04.2011г. това ми е 2ра бременност, но дано 1ва успешна. Правя 30г. на 07.10.2011. Приемам утрогестан и инжекции пролутон за задържане. Относно лекар в София аз съм по касата при д-р Щърбанова МЦ Полимед.

# 604
  • Sydney
bib4o81 браво Simple Smile Инатчо голям да порасне  Hug

# 605
  • София
Здравейте и от мен, лека, приятна и успешна бременност на всички!
Аз съм на 31г., това ми е първа бременност и очакваният термин засега е 3-4 Април.
Благодаря на s_kov за хубавото обобщение   bouquet и на Априлки 2011 за приятната тема Simple Smile

# 606
Привет и от мен в този хубав ден! Видях си малкото сладко бобче, с биещо сърчице, макар и да не ми го пусна докторицата да го чуя. Каза, че всичко е наред. Много съм щастлива  Heart Eyes

Иначе, аз се казвам Даниела, на 30г. от Варна, втора бременност.  (има ли и други мами от Варна?)

Хубав ден на всички  Hug

# 607
здравейте мамчета,днес сме на преглед,стискайте палчета всичко да е ок с бебчо.Много съм разжълнувана,защото имам чрд и това е най-хубавия ми подарък от както се помня. Иначе аз съм Яна на 25 опс 26г вече първа бременност.Много ми е приятно сред всички вас. Hug Hug Hug s_kov,благодаря ти,че не си ме пропуснала,за мен е голяма чест

# 608
Здравей dion! Аз както съм написала съм от Варна!Ако мога с нещо да съм полезна, ще се радвам!

Лек, успешен и спокоен ден на всички Априлки и Априлчета!

# 609
yani290885 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! 
Имаш палчета от мен!

# 610
Благодаря tsvetti  Hug

# 611
  • Sofia
yani290885 ЧРД само радост в живота ти д аима

# 612
  • София
здравейте мамчета,днес сме на преглед,стискайте палчета всичко да е ок с бебчо.Много съм разжълнувана,защото имам чрд и това е най-хубавия ми подарък от както се помня. Иначе аз съм Яна на 25 опс 26г вече първа бременност.Много ми е приятно сред всички вас. Hug Hug Hug s_kov,благодаря ти,че не си ме пропуснала,за мен е голяма чест
Честит Рожден Ден , Яни!  newsm59
Стискам палци за днес!
bib4o81, честито сърчице!
Добре дошла на Кika555!

# 613
  • Sydney
yani290885 Честит Рожден Ден Simple Smile! да си жива и здрава и през април да имаш най-хубавия подарък Simple Smile  Hug успех на прегледа днес  Hug

# 614
  • sofia
s_kov, страхотна табличка си направила!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Да допълня, че и аз съм с първа бременност и много желана!!! Heart Eyes

Аз пък да споделя.. ConfusedНапоследък се притеснявам от едно нещо - на работа по принцип мнозинството пуши. За щастие съм в стая, където не се пуши. НО се случва покрай мен да дойде някой с цигара или аз да отскоча до другата стая и там да е задимено и ми е много притеснено от това. А е твърде рано да има каьа, че съм бременна и да се съобразяват малко или много...Наистина, моментите, в които вдишвам цигарен дим са кратки и редки, но това супер много ме депресира... Confused

Общи условия

Активация на акаунт