Априлки 2012, тук се съберете и радостта си споделете!

• 36 862
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ти много за отговора!Ще го имам в предвид това,но тя дано не се отбие,че ми се иска да кърмя повечко,тъй като и без това е родена по-рано,кърмата си е важна за нея.

# 586
pala_vniza наистина голямо съвпадение!Не стига, че родени на една и съща дата, ами и бебчовци на един термин Praynig!

# 587
Наистина много странно съвпадение между другото се казвам Мая приятно ми е да се запознаем Black Fire

# 588
Аз съм Антония!И на мен! Grinning

# 589
  • София
Здравейте!   bouquet

Аз съм нова тук и ще нахълтам в темата с един въпрос:

случвало ли ви се е да получите зацапване, леко прокървяване в първите седмици? Аз съм в 5г.с. и получих зацапване.
Sarnia, аз прокървих в 5-та седмица и зацапването продължи повече от две седмици. В началото попаднах на лекарка, която нищо не ми предписа и аз се побърках от притеснение, понеже течението не спираше. После попаднах при един, който ме надупчи от инжекции. Накрая една мама от форума ми писа на лични и ми препоръча нейния лекар, от който съм адски доволна. През цялото време бебо си беше много добре и си растеше.
Стоях две седмици в къщи и тръгнах на работа. Искам да ти кажа, че е МНОГО важно да не се психясваш. Почивай си, не се пресилвай. Слагай си ежедневна превръзка и следи консистенцията, както и дали се засилва или променя цвета. Ако се засили - веднага в спешното - във всяка една АГ болница ще те приемат. Ще стискам всички палци да си ОК и бебо също. Знам какъв ужас е... Hug

# 590
  • София
s_kov, ти си страхотна Simple Smile!
Вярно е, че аз не ви се представих както трябва. Казвам се Ирен, на 31 години съм от София. Това ми е първа бременност. Терминът ми е 06.04. На последния преглед (7-ма седмица и 2-ри ден) бебо беше 13 мм, което отговаряло на 8-ма седмица и някой си ден. Но пък аз не знам кога съм забременяла, нито колко ми е лутеалната фаза, така че може и по-рано да сме направили бебчо Simple Smile. Може и да се окаже накрая, че съм за мартенската тема Wink, но тук при вас си ми харесва и си оставам  Hug

# 591
Здравейте всички бъдещи априлски мами 2012г.  Simple Smile Много ще се радвам да си споделяме през останалите няколко месеца всичко което ни вълнува  Hug

# 592
Ирене Кара МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА КОМЕНТАРА!!!! Аз също съм на 31 и ми е 1во бебче и съм от София. Живея обаче в Канада. Обадих се преди час-два на спешен номер на клиниката (днес е неделя) иии ми отговориха, че нищо не могат да направят и нищо не се предприема в такива случаи. Ако съм получила кървене да отивам в болницата...Иначе утре ще отида в клиниката да ми направят тестове - кръвен и т.н. Може да им искам болничен за тази седмица - зависи как ще съм утре...Много те прегръщам и поздрави от моето бебче на твоето  Hug

S_Kov мерси, че ме включи в списъчето, много мило ми стана, пък аз как нахлух в темата с моите грижи и без да ви се представя Simple Smile   bouquet

# 593
Всички нови попълнения са добре дошли Simple Smile Колкото повече станем, толкова по-весело ще е Wink

# 594
Аз също още кърмя малкия. Но ми се иска да го отбия (или по-добре ще е, ако сам се отбие) докато се роди бебето. Че да кърмя двама предполагам ще ми е доста трудно. Лошото е, че доста е пристрастен, особено нощем. От няколко нощи има известна надежда да ги спре тези сукания, та да видим....

s_kov, браво за положения труд! Супер си се справила. После инфото ти директно ще иде на първа страничка на темите Simple Smile

# 595
  • Плевен
s_kov, благодаря ти за страхотната работа и отделеното време!
Казвам се Мария, на 31 години съм, от Плевен, втора бременност ми е. Имаме си син на година и половина, много палав и прекрасен, тръгва на ясла от 07.09 - стискайте ми палци да се справим. Терминът ми е 27.04.

# 596
И аз съм родена април месец на 18.04  Laughing на 28 год съм казвам се Бисерка Simple Smile

# 597
Ей, s_kov, ти си страхотна newsm74

За мен можеш да допълниш - на 26 г., от София и тук живея, първа бременност.

# 598
Здравейте! И аз да допълня информацията за себе си. Казвам се Цветелина от Силистра! На 26 години и съм с първа бременност.

# 599
s_kov, благодаря за отделеното време и старание.Ще стане страхотна първа страничка в новата тема:)
Аз само да допълня за себе си- втора бременност, син - 5г.
Днес съм на преглед в 12ч. Нямам търпение вече.Дано всичко е ок!
Добре дошли на новите мами!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт