От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 41 412
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Момичета извинявам се за въпроса предварително Simple Smile , но какво ви изписва в сайта на Colissimo когато е доставена пратката ,че с преводача се обърках ! Предваритено благодаря   bouquet

Votre colis est livré

# 451
Ох не знам, може не съм добре с математика newsm78
Но според мен 1 тон =1000 кг, занчи ако 1 кг струва 3 лева
1000кг*3 лева=3000 лева

Или аз нещо бъркам?
Не бъркаш, ама ако не е камион , а бус, както досега.... 3000 лв са само за нафта, тол такси и хонорара за шофьора... Mr. Green
викаш Евка, може и на загуба да са, а? Hug Hug Hug

# 452
  • София
Ми, не знам, честно казано.
Не съм навътре много в нещата, ама ако беше толкова сладко и печелившо, аз първа щях да се хвана с такава дейност.  Mr. Green
По-лесно е да си седя кротко У форума и да си ръфам наред...  Wink

# 453
Не ръфам нищо и никого.
Шегувам се, редактирах мнението си, но може би не си го прочела...

Ти си последния човек , с който искам да се "ръфам" защото 90 % от дрехите и обувките на детето ми съм ги купила, точно с твоя помощ   bouquet  bouquet  bouquet
Имам право да се ядосвам за неполучени и забавени пратки близо 1 месец вече. На не отговорени поне 10 писма до СД, също имам право да се ядосвам.
Та както са написали и други списващи тук, хубаво е че тръгнаха френски превозвачи, но бозата е пълна........за съжаление.

# 454
  • София
О, не! Не си ме разбрала правилно! Аз за себе си говорех. И за ръфането имах предвид себе си.  Peace

Написах това,  защото аз лично търпя много критики и упреци от близките ми.
Че толкова съм хлътнала в тия сайтове, а файда никаква...
Най-редовната реплика на мъж ми е:"Поне пари да изкарваше от толкова висене пред компа..."   Mr. Green
Но просто не съм такъв човек, не ставам...  Колкото и чудно да е на повечето, помощта и "висенето" в сайтовете и форума са за мое удоволствие, разтуха, отдушник и т.н  Peace

# 455
  • София
Който бърза има алтернатива - DHL

Тук не съм много съгласна . Peace
По време на намалението поръчката ми с ДЛЧ пристигна за 10 дни.Сега имам поръчка от 1.08. - още нямам проследяващ №.

Отношение относно кой какви пари изкарвал на един курс  няма да взема.
Присъщо на българина  е да гледа в чуждата паница.

Не защитавам превозвачите,но и тяхното не е лесно,въпреки ,че и аз леко се изнервям от това невидение,но явно съм тренирана вече от англ.превозвачи. Mr. Green

Чакам си поръчки от 12.07 и 21.07.Надявам се да са в този курс. Praynig

# 456
sunlight благодаря много за отговора   bouquet

# 457
  • София
Да пусна малко инфо, ако някой не им проверява сайта  Wink

СД  
Статус курс 01.08.2011г  - 05.08.2011г - пристигнал

Поради големия брой пратки има забавяне с обработването на всички пакети. Най-късно до утре вечер (09.08.2011г) всички клиенти с пратки на този курс ще получат имейл с подробни данни за броя на пакетите, общите килограми и дължимата сума.

Не разбирам защо е нужно да се пращат мейли  newsm78 Не е ли по-лесно за тях да направят списък с имената, номер на пакета , тежина и дължима сума  Thinking
Или трябва да е анонимно  newsm78

# 458
  • София
Имам мейл от СД . newsm44 newsm44 newsm44

Мда !Радостта ми беше кратка.ЛР не са ми изпратили прахосмукачката от 21.07. newsm45

Започват лекинко да ме нервят. Mr. Green

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 12:28 от tedichka07

# 459
И аз имам мейл от СД.Първа поръчка ми е с превозвач и малко се притеснявах

# 460
  • Бургас
Разгеле! И аз дочаках уведомление от СД за втората си поръчка от 13.07 (първата забравих вече кога дойде Whistling), платих си и ще чакам колетче Flutter

# 461
Еее, тъкмо бях тръгнала да се жалвам и като видях, че имате мейли, реших да си погледна. И аз съм хепи, но само с 1@, а чакам 2 поръчки. И на мен ми е за първи път със СД. Grinning

Еее, много съм руса! Мейла е 1, ама за 2-те поръчки. Сумата от 4,90 ме подведе явно.
Няма да пиша да не се излагам повече.
 Hug

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 12:33 от laki

# 462
  • Варна
За тези от вас, които плащат на СД чрез Пейпал - вие ли си смятате колко точно евро да изпратите? Получавате ли инвойс? Ако не на кой мейл ги пращате? И на какъв курс? Rolling Eyes

# 463
Аз имам имеили за поръчки от от 18.07 и 25.07(сета портмоне и часовник), а за поръчки от 19 и 20 нямам. Дано са в този курс от 8.08..  Confused

# 464
Извинявам се предварително ,но ако правилно съм разбрала от мейла за доставка от Еконт Пощенска услуга  може само с наложен платеж нали? А Еконт известяват ли за пристигнала в офиса пратка или трябва да се проверява на място?

Общи условия

Активация на акаунт