От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 42 494
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Греда, в бързината не промених начин на доставка и сега поръчката ми е до пункт, много, много тъпо...не намирам и имейла, на който им пишех на редутците, да помоля да коригират...мноо съм смотана... Tired
Пиши на превозвача да ти я вземе.Таксата е 2 евро.
Те всички превозвачи са отпуска и май никой не взима от пункт. Дори и смарт деливъри предупредиха, че един месец считано от 25.07 да гледаме да НЕ поръчваме до пункт, защото няма кой да вземе нещата  Confused
Първо се пробвай да пишеш на Ларедут или си анулирай поръчката напаво, за да не се затрие  Rolling Eyes

# 76
  • София
На моята пратка пише, че е доставена на Франсето, но не я виждам при тях, за курса на 29ти. Колко време след като пристигне до тях я пускат към БГ?
На коя дата е пристигнала при тях?Да не е тръгнала с курса на 23.07

Днес в колисимо излиза, че е доставена. Предполагам сутринта са я доставили....

# 77
Ronisum, не намирам имейла, на който да им пиша, писах на един и те ми издърпаха ушите...какво да анулирам, те си дръпнаха парите автоматично, после кой знае колко врътки трябва да направя, за да ги върнат. Адски тъпо от моя страна, ма то дявола няма почивка...

# 78
На моята пратка пише, че е доставена на Франсето, но не я виждам при тях, за курса на 29ти. Колко време след като пристигне до тях я пускат към БГ?
На коя дата е пристигнала при тях?Да не е тръгнала с курса на 23.07

Днес в колисимо излиза, че е доставена. Предполагам сутринта са я доставили....
Сигурно в понеделник или вторник ще се появи  в сайта защото има разминаване поне с един ден.Така ми бяха казали.

# 79
Днес и аз си взех няколкото поръчки от Пети Солей.
3 панталончета, 1 пуловерче, 1 плетено рокле, 2 жилетки, 2големи блузи, 2 пижамки, комплект 2блузки, 1 дигитален детски фотоапарат, чанта софи жираф, една "прекрасна"бяла, Всичко ми излезна 11 лв няма. Е пък доволна съм де! Grinning

# 80
  • София
zyzi2, благодаря ти, ще чакам! Не знаех дали още нещо трябва да пиша.

# 81
Да попитам  има ли получили  мейл от Пти Солейл ,че пратките ви за пуснати с Еконт? Thinking
И още нещо, когато една поръчка е раделена на две с два колис номера, трябва ли да уведомя превозвача /Смарт/ или когато му пусна колисимо номерата ще направя уточнението.
Благодаря Ви предварително!  bouquet

# 82
Да попитам  има ли получили  мейл от Пти Солейл ,че пратките ви за пуснати с Еконт? Thinking
И още нещо, когато една поръчка е раделена на две с два колис номера, трябва ли да уведомя превозвача /Смарт/ или когато му пусна колисимо номерата ще направя уточнението.
Благодаря Ви предварително!  bouquet

На мен ми бяха разделили 1 поръчка. Когато попълвах формуляра за заявка на СД, в допълнителната инфо (най-отдолу) писах, че пратката е разделена. После им пратих и колис номерата. Но май тези неща не са от задължителните и съществените. Ще си получиш пратките и без тези подробности  Grinning

# 83
Ronisum, не намирам имейла, на който да им пиша, писах на един и те ми издърпаха ушите...какво да анулирам, те си дръпнаха парите автоматично, после кой знае колко врътки трябва да направя, за да ги върнат. Адски тъпо от моя страна, ма то дявола няма почивка...
А и аз тази глупост направих на 30.06 и чакам ли чакам, Embarassed пък и сумата не е никак малка Sick, не зная сега да им пиша ли или те ще ми пратят ваучер?Помагайте Praynig

# 84
Да попитам мацките, които днес си намериха имената в списъка на Франс ту БГ за доставени на адрес пакетчета на 23.07, кога им излиза в сайта колисимо, че са доставени. Моята последна пратка според сайта колисимо пише, че е доставена на 21.07, но ме няма в списъците от следващите дати. Прочетох първи пост, че трябва да минат няколко дни, но все пак ще е добре, да знам вашите пратки, получени на 23.07 от превозвача, кога са пристигнали според колисимо.
Благодаря   bouquet!

# 85
  • София
Да попитам мацките,...
На мен вчера в колисимо ми изписа, че са доставени до Франсето.бг.  Днес ги виждам вече и в сайта на Франсето. Пише, че ще тръгнат на 29.07 от ФР.

Сега чакам мейл колко дължа за пощенски ли?

# 86
На някой случвало ли се е да има ей такъв сатус на поръчка до френски адрес:

Как така получателят не е бил на адреса? На следващия работен ден ли ще им го доставят пак?

# 87
  • Sofia
На някой случвало ли се е да има ей такъв сатус на поръчка до френски адрес:

Как така получателят не е бил на адреса? На следващия работен ден ли ще им го доставят пак?

Какъв статус?
И кой превозвач ползваш?

# 88
  • София
Тези въпросителни, за сефте ги виждам Rolling Eyes Да не би, да не е бил пълен адреса?!?

# 89
  • София
Да не би да е имало текст на кирилица?
Такива въпросителни съм виждала във френски форум, където сайта не чете кирилица.(ама и аз го обясних..)

Общи условия

Активация на акаунт