От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 41 409
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • София
За тези от вас, които плащат на СД чрез Пейпал - вие ли си смятате колко точно евро да изпратите? Получавате ли инвойс? Ако не на кой мейл ги пращате? И на какъв курс? Rolling Eyes
не плащам през пейпал, но в сметката, която са ми представили има цена за транспортната услуга в евро и в лева Peace

# 466
  • Варна
За тези от вас, които плащат на СД чрез Пейпал - вие ли си смятате колко точно евро да изпратите? Получавате ли инвойс? Ако не на кой мейл ги пращате? И на какъв курс? Rolling Eyes
не плащам през пейпал, но в сметката, която са ми представили има цена за транспортната услуга в евро и в лева Peace

Да, но само за стойността до София, след това пощенската услуга е в лева. Благодаря , че ми обърна внимание не бях забелязала  Laughing Но нямат и Пейпал адрес или аз пак нещо пропускам. Crazy

# 467
Има ли някой с неполучени пратки от 19ти и 20ти от последния курса на СД ?

# 468
и аз съм с 1 поръчка от СД, а чаках две...офффффф, нямам думи. Мнооооого са бързи. НЕма що #Cussing outкато знам че е доставена и ме е яд че не са я качили........Ще поръчвам с франсето. това е

# 469
и аз съм с 1 поръчка от СД, а чаках две...офффффф, нямам думи. Мнооооого са бързи. НЕма що #Cussing outкато знам че е доставена и ме е яд че не са я качили........Ще поръчвам с франсето. това е
То и моите от 19 и 20 по тракинга са пристигнали съответно на 27 и 28юли...
Имам две поръчки и от 3suisses, които са пристигнали на 6.08...дано са в този курс, който пътува...ама не ми се вярва много..

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 13:04 от fire lady

# 470
  • София
То и моите от 19 и 20 по тракинга са пристигнали съответно на 27 и 28юли...

Едва ли ще има пристигнали пратки при тях и няма да ги натоварят.Смешно звучи .

Аз също нямам в този курс поръчка от 21.07.,но си мисля,че причината е в ЛР. Peace

fire lady,много бързо ми се вижда  в срок от 7 ,8 дни да са обработени и  доставени във фр.пощи.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 13:11 от tedichka07

# 471
Е, айде малко помощ, моля, че нещо се объркАх  Praynig Praynig
И аз имам мейл от СД, имам 2 поръчки  newsm78 newsm78 мислих, че е една, ще почна след малко яко ровене по акаунтите да видя кО аджеба съм поръчвала толкова  Rolling Eyes

Въпросът ми е в това сега какво правя???
1 вариант - Отивам да си платя в Еконт, за да ми пуснат СД пратката или ще дойде с наложен платеж, то така съм и посочила Начин на плащане - 6. с пощенски паричен превод в Еконт по сметката ни
2 вариант- Трябва да им пиша, за да ми пуснат пакетите.
Кажете, моля!

# 472
Моите поръчки на са от Ларедут, за два дни пристигнаха в пощата им. По колисимото си ги следя. За три, 4 дни най много 5 трябваше да са в склада, доставени от фр пощи.Чак пък 2 седмици да ги държат в пощата.....може де да знам, както и да е ...........

# 473
Моите поръчки на са от Ларедут, за два дни пристигнаха в пощата им. По колисимото си ги следя. За три, 4 дни най много 5 трябваше да са в склада, доставени от фр пощи.Чак пък 2 седмици да ги държат в пощата.....може де да знам, както и да е ...........
Аз имах случка с франсето /пазарувах от него преди да разбера за смарт/ в началото на месец май, една поръчка седеше точно 1 месец в пощата. Накрая ги поткарах да отидат да я потърсят, че след цял месец престой- не знам можеше и да я върнат на 3suisses..

# 474
fire lady,много бързо ми се вижда  в срок от 7 ,8 дни да са обработени и  доставени във фр.пощи.
[/quote]
Интересно, как поръчка направена на 25.07 е в курса на СД от 1.08 и то пак с 2-3 едноеврови и със сета часовник и портмоне..

# 475
Е, айде малко помощ, моля, че нещо се объркАх  Praynig Praynig
И аз имам мейл от СД, имам 2 поръчки  newsm78 newsm78 мислих, че е една, ще почна след малко яко ровене по акаунтите да видя кО аджеба съм поръчвала толкова  Rolling Eyes

Въпросът ми е в това сега какво правя???
1 вариант - Отивам да си платя в Еконт, за да ми пуснат СД пратката или ще дойде с наложен платеж, то така съм и посочила Начин на плащане - 6. с пощенски паричен превод в Еконт по сметката ни
2 вариант- Трябва да им пиша, за да ми пуснат пакетите.
Кажете, моля!

Пращаш им паричен превод по Еконт (това си посочила като начин, за наложен платеж начинът на плащане си е "наложен платеж"), снимаш стикерчето, което ще ни дадат, пишеш мейл на Смарт, в който прикачаш сниманото стикерче и после чакаш да си получиш!

# 476
Здравейте, да се включа и аз в коментарите, досега само ви четох. Аз имам направени две поръчки в La Redoute - на 11.07. и 22.07. днес и аз получих потвърждение от СД, пише ми само номера на пакета от втората ми поръчка ( от 22.07. ), а като гледам килограмите ми се струва, че ще са двете поръчки,дали е възможно да са ми ги комплектували от СД и да ми пишат номера само на единия пакет  newsm78. За първи път пускам с превозвач.

# 477
els, много ти благодаря!  Hug
Ама честно казано хич не ми харесА този вариант, то значи, че сега 2 пъти ще ходя до Еконта  ooooh! Май не съм схванала първоначално както трябва.

# 478
  • София
И аз имам меил от СД и при мен пише че пакетът ми пътува с пратката от 01.08 и да си проверя данните. Не пише че е пристигнал в пункта където съм посочила, че искам да си го взема. Сега да чакам нов меил в който да пише че е в пункта или направо да ходя да си взимам поръчката  newsm78
Като че ли с петитсолей ми беше по-лесно и бързо.  ooooh!

# 479
Аз само да кажа, че взех и звъннах на СД да питам, мързи ме нещо да се мъкна до Еконта  Embarassed
Момчето мн любезно ми обясни, че в момента опакова пратките и вероятно утре ще пуска по Еконт наред, плащането ще е с наложен платеж, а не такава тъпа опция, каквато аз съм избрала  ooooh!
Само, тези които искат да получат през БПощи ще тр да преведат първо сумата и тогава да чакат пакетите.

Диони, мен ми пише същото, но аз ще чакам четвр/петък пратката в моя град.
Вие в С-я след получаване на мейла не означава ли, че вече ви е готова за получаване  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт