От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 41 384
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • София

Вие в С-я след получаване на мейла не означава ли, че вече ви е готова за получаване  newsm78

Ани,за жалост не . Sad
Статуса трябва да се промени в "на място ".

1. Пратки Офис 1 -обработват се*
   2. Пратки Пункт 1 - обработват се*
   3. Пратки Пункт 2 - обработват се*
   4. Пратки Еконт -обработват се*
   5. Пратки Български пощи- обработват се*

# 481
 Embarassed момичета, може ли да ме ориентирате за офиса в Дружба на СД.
на картата има хипермаркет наблизо, но непише кой.   Embarassed

# 482
  • София
Embarassed момичета, може ли да ме ориентирате за офиса в Дружба на СД.
на картата има хипермаркет наблизо, но непише кой.   Embarassed
Кауфланд

# 483
Благодаря  Simple Smile

# 484

Вие в С-я след получаване на мейла не означава ли, че вече ви е готова за получаване  newsm78

Ани,за жалост не . Sad

Мисля, че може да се вземат веднага. Аз досега винаги съм пращала брат ми да ги вземе като получа мейл. Почти винаги на сайта си стои "обработват се", когато аз вече си ровя из пакетите  Peace И сега го пратих до Дружба. Ще пиша какво е станало  Hug

# 485
и аз съм с 1 поръчка от СД, а чаках две...офффффф, нямам думи. Мнооооого са бързи. НЕма що #Cussing outкато знам че е доставена и ме е яд че не са я качили........Ще поръчвам с франсето. това е
То и моите от 19 и 20 по тракинга са пристигнали съответно на 27 и 28юли...

Едва ли ще има пристигнали пратки при тях и няма да ги натоварят.Смешно звучи .

Аз също нямам в този курс поръчка от 21.07.,но си мисля,че причината е в ЛР. Peace

fire lady,много бързо ми се вижда  в срок от 7 ,8 дни да са обработени и  доставени във фр.пощи.

Моите поръчки са от 20 и 22.07, но и двете идват сега. Аз затова одеве така реагирах, щото за едната имам @ от ЛР, че е получена на фр. адрес, а за другата не. Затова си помислих, че @ от СД е само за едната , но като се вгледах по- така в табличката, на втори ред се мъдреше втората поръчка. Ами така е като първо гледам total преди всичко.Едната е на моето, а другата на името на съпружието, но са ги таксували заедно.

# 486
  • София

Вие в С-я след получаване на мейла не означава ли, че вече ви е готова за получаване  newsm78

Ани,за жалост не . Sad

Мисля, че може да се вземат веднага. Аз досега винаги съм пращала брат ми да ги вземе като получа мейл. Почти винаги на сайта си стои "обработват се", когато аз вече си ровя из пакетите  Peace И сега го пратих до Дружба. Ще пиша какво е станало  Hug

Аз преди се обаждах по телефона и ми отговориха ,че щом видя в сайта статус "на място" мога да отида да си ги взема.В предният курс статуса се промени на следващият ден от полученият мейл. Peace

Става въпрос за пункт1- Надежда3.

# 487
Не могат да се взимат още /дори и от Дружба/, мъжът ми беше там, още не са транспортирани пратките по пунктовете Peace Гледам че са публикували във фейса че трябва да чакаме втори имейл, и тогава вече ще могат да се взимат ooooh!

# 488
Не могат да се взимат още /дори и от Дружба/, мъжът ми беше там, още не са транспортирани пратките по пунктовете Peace Гледам че са публикували във фейса че трябва да чакаме втори имейл, и тогава вече ще могат да се взимат ooooh!

Дам  ooooh! И нас ни върнаха  Crossing Arms За първи път ми се случва. Друг път като си видя мейла и веднага си ги вземам от Дружба. Ама сега...  Tired

# 489
  • София

Аз преди се обаждах по телефона и ми отговориха ,че щом видя в сайта статус "на място" мога да отида да си ги взема.В предният курс статуса се промени на следващият ден от полученият мейл. Peace

Извинявай,  но пункта в Надежда не е ли в 4 част - до улица Търговска или е преместен?

# 490
  • София

Дам  ooooh! И нас ни върнаха  Crossing Arms За първи път ми се случва. Друг път като си видя мейла и веднага си ги вземам от Дружба. Ама сега...  Tired

И аз се разкарах до там и съм адски разочарована  Crossing Arms За какво беше този мейл  Twisted Evil И аз бързо юркам мъжа ми да ходим, че утре е на работа. И се разкарваме от Драгалевци до Дружба  Twisted Evil Каго ще отида пак не знам и бензина ще ми излезне повече от 20%-та  Crossing Arms
Баси, много се разочаровах вече  Crossing Arms Crossing Arms

# 491
  • София

Извинявай,  но пункта в Надежда не е ли в 4 част - до улица Търговска или е преместен?

Вярно - като се замислих в 4 част на Надежда,а не 3 както пише в сайта на СД.
Не съм от Надежда ,но магазина се намира на едно пазарче в 4 част.Преди много години имаше офис на ВИС 2 там. Grinning

Това намерих в сайта :

Пункт 1:

кв. "Надежда", ул. "Христо Силянов" Nо 40, на ъгъла с ул. Търговска, магазин за цветя и подаръци "Настроение"

# 492
  • на брега
Курсът на Франсетобг (от стария адрес) e пристигнал в БГ.  Hug
http://www.francetobg.net/bg/kursovje/

# 493
  • София
И мен ме вьрнаха от пункта в Дружба... За какво тогава беше този мейл? newsm78

# 494
  • София
И мен ме вьрнаха от пункта в Дружба... За какво тогава беше този мейл? newsm78

Мейла е за инфо на пристигналите поръчки и дължимата сума. Peace

Може би утре ще имаме инфо за получаване на пратките.

Общи условия

Активация на акаунт