От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 41 324
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
А за пункт 2 на бул. В.Левски някой да има инфо  Tired?
Аз съм там, сега доворих с тях утре след 12:00 часа ще са там /само платените/ Simple Smile))
  bouquet Чудесно!

Ееех, в центъра на София - последни на редицата. Мрън.  Crossing Arms

# 511
Искам да похваля Франсето за едно недоразумение......

Една мама от пишещите в този подфорум е направила поръчка от Даксон.....По незнайни канали и софтуерни грешки и преплитане на акаунти...тази поръчка започва да се води на...моето име.......

И тъй като няма нищо случайно с тази мама се запознаваме малко преди тази случка......По съвсем друг повод.......И ето..тя в един момент вижда поръчката си, но...с моето име...И така..с моето име, а от днес - и в моя акаунт - нейната поръчка се води на мен........Уговорихме се, че няма да има никакви проблеми и тя ще си получи пратката от мен....

Но днес...тя забелязва,че в сайта на Франсето има съобщение - http://www.francetobg.net/news/porchka-ot-daxon/ - в което тя открива поръчката си...И така..не знам как..но ето,че русенци са разбрали,че тази поръчка не е моята и търсят титуляра...

Браво на Франсето за адекватната намеса и за това,че по този начин показват,че няма начин да се изгуби пратка, която е стигнала при тях! smile3501

И тъй като...аз също имам поръчка от този сайт.......но ми изчезна от акаунта...аз въобще не знам дали ще стигне до изпращане, че май сайта не харесва моята карта, с която плащам, но все пак - ако и с нея стане по същия начин - съм оптимист,че тя ще стигне до мен!

# 512
  • София
СД

1.Пратки Офис 1 -на място*
2.Пратки Пункт 1 - на място*
3.Пратки Пункт 2 - обработват се*
4.Пратки Еконт -обработват се*
5.Пратки Български пощи- обработват се*

# 513
  • София
лелееееееее, пуснах поръчка към франсето и хем смених адреса, и явно после не съм натиснала да се запамети и сега пратката ми ще отиде на стария адрес....

някакви идеи?

1. естествено писах на Ларедут да сменят адреса ама дали ще го направят?!  newsm78

2. Франсето са в отпуск... но и те бяха изрично писали да не преустановим пращането на пратки до стария им адрес.....

остава последния вариант като не получи никой пратката просто да я върнат в ларедут и евентуално да ми върнат парите в пейпал  Cry

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 18:56 от elvirka

# 514
лелееееееее, пуснах поръчка към франсето и хем смених адреса, и явно после не съм натиснала да се запамети и сега пратката ми ще отиде на стария адрес....

някакви идеи?

Молба за анулиране, евентуално......

# 515
Здравейте!
Имам две поръчки, едната от които разделена на две, пуснати през СД......... По Колисимо и трите са доставени на адрес /или както бяха обявили от СД - складирани в пощата...../ на една дата - 30.07, но имам мейл от превозвача само за една от пратките /тръгнала последна/. Дали да очаквам друг мейл или .............
 Курсът тръгна на 01.08 и беше тук на 05.08, все още не са готови пратките, очаквам доставката с Еконт, т.е. вероятно ще се забавят още след предаването им от СД.
По принцип ползвам ФрансетоБГ, но в дните нямаха адрес.....

Моля, опровергайте ме........... кажете, че не съм права........... понеже съм много разочарована.

Благодаря mimanna, окуражи ме  Wink

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 23:20 от stokrini

# 516
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Преди време, някой беше писал за такова писмо от Ларедут:
Madame, Monsieur,
Votre colis LA REDOUTE est à votre disposition, dès maintenant, au Relais Colis® 57 route du Polygone, cordonnerie rapide, 67100 STRASBOURG.
Vous pouvez consulter ses horaires d’ouverture en cliquant sur le lien suivant : Horaires de votre Relais Colis®
Nous vous invitons à en prendre possession, à votre convenance, dans les 10 jours.
Ne répondez pas par mail à ce message, si vous souhaitez nous contacter appelez le 0969.323.515 (appel non surtaxé).
Le service de livraison Relais Colis® vous remercie et vous souhaite une excellente journée.

Разбрахте ли за коя поръчка става и въпрос и получихте ли си я все пак?

# 517
Преди малко получих следния, радостен за мен, имейл от СД:

Всички пратки от курса 01.08.2011 за пункт "О3" (бул. Васил Левски) , които са платени, са обработени.

Пратките ще могат да се вземат днес след 14:00ч в работно време на магазина.

Работно време на магазина:
Понеделник - Петък: 10:00 -19:00 ч.
Събота: 10:00 - 14:00 ч.
Неделя: почивен ден.

Peace

# 518
За пунктовете добре, но тези, които чакат с Еконт? Пратките още не са пуснати, седмица след пристигането на курса. Не знам колко от клиентите ще ползват пак услугите им за поръчка. А трябва да пристига и следващия им курс  Simple Smile. Никой не може да ти прецака бизнеса така, както...

# 519
АЗ получих sms от Еконт ,че имам пощенска пратка в офиса , който избрах от заявката на СД..и тъй като не чакам друго с Еконт си мисля,че е СД

# 520
И аз имам смс от Еконт, след малко тръгвам да я взема - пратка точно от Смарт, защото друга не чакам  bouquet

# 521
От Смарт е .....получих си  всичко Grinning Grinning

# 522
В Дружба, ако знаете каква опашка имаще преди час  Mr. Green
Явно последните неща от намалението и са наистина доста пакети. Rolling Eyes

# 523
  • Бургас
Сега звъннах в пункта на бул. В.Левски. Много любезен младеж ми каза, че все още ги няма пратките, но ги очакват всеки момент.  Peace

# 524
Е, и аз звъннах в Еконт, ама няма.... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт