От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 41 307
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
И аз нямам, а чакам 30 кила  Rolling Eyes...
А вчера ми звъняха от СД да ме питат как да ги разделят пратките за еконт, бях сигурна, че са ги пратили, но от еконт казаха, че няма за мен

# 526
Споко, бе, утре, другата седмица... И моите поръчки не са пристигнали още. Пък за следващите... ти си знаеш.

# 527
И аз имам смс от Еконт, след малко тръгвам да я взема - пратка точно от Смарт, защото друга не чакам  bouquet
Преди малко върнах се от Еконт - имам праткаааааааааа Peace

# 528
  • В полето, под тепето.
Искам да похваля Франсето за едно недоразумение......

Една мама от пишещите в този подфорум е направила поръчка от Даксон.....По незнайни канали и софтуерни грешки и преплитане на акаунти...тази поръчка започва да се води на...моето име.......

И тъй като няма нищо случайно с тази мама се запознаваме малко преди тази случка......По съвсем друг повод.......И ето..тя в един момент вижда поръчката си, но...с моето име...И така..с моето име, а от днес - и в моя акаунт - нейната поръчка се води на мен........Уговорихме се, че няма да има никакви проблеми и тя ще си получи пратката от мен....

Но днес...тя забелязва,че в сайта на Франсето има съобщение - http://www.francetobg.net/news/porchka-ot-daxon/ - в което тя открива поръчката си...И така..не знам как..но ето,че русенци са разбрали,че тази поръчка не е моята и търсят титуляра...

Браво на Франсето за адекватната намеса и за това,че по този начин показват,че няма начин да се изгуби пратка, която е стигнала при тях! smile3501

И тъй като...аз също имам поръчка от този сайт.......но ми изчезна от акаунта...аз въобще не знам дали ще стигне до изпращане, че май сайта не харесва моята карта, с която плащам, но все пак - ако и с нея стане по същия начин - съм оптимист,че тя ще стигне до мен!

Ами сигруно някой е видял в акаунта си чужда поръчка и им е писал. Wink
Браво и на него, че не иска подарък ! Laughing

# 529
  • на брега
Момичета, някоя от вас получи ли вече e-mail от Франсетобг за пристигнала пратка с курса от 5 август(от стария им адрес)?

# 530
Момичета, някоя от вас получи ли вече e-mail от Франсетобг за пристигнала пратка с курса от 5 август(от стария им адрес)?
  И аз това искам да  pазбеpа   Simple Smile

# 531
Искам да видите СД каква каша забъркаха с моите поръчки, просто ще ви пусна писмото, което писах до тях, защото не ми писна.....ами незнам..вече какво да кажа #Cussing out #Cussing out #Cussing out

"Здравейте,

днес във вашия офис в Дружба 2 е предадена поръчка на ............... Поръчката е на името на П.......... и е от .......... За съжаление нещо е станало голямо объркване, защото аз чакам 2 поръчки от този саит, като вие ми доставяте само едната. Къде е грешката?
Получих втората поръчка/ която е направена на 25.07.2011 с номер 5601425870210.

Но формуляра, които сте ми пратили е с номер на първата поръчка, направена на 14/07/2011 с номер 5601425870114.

Та къде е в момента въпросната първа поръчка? Как и кога мога да разбера?
Точно за нея ви писах сигурно 15 писма, и вие ми отговорихте 1 път, като ме уверихте че поръчката е доставена от френските пощи на ваш адрес.
Писах и на .........., за да ги питам дали  случайно поръчката не е върната към тях, след като никой не ми я доставя????

Много ви моля за бърз и адекватен отговор, какво се е случило и къде се е загубила въпросната поръчка. Само да ви кажа, че парите за нея от картата ми бяха изтеглени още на 17.07.2011.
Та възможно ли е да изпратите известие за пратка с несъответстващ номер на колета и аз какво да направя в този случай?

..........

# 532
  • София
Anais, преди няколко дни едно момиче сподели, че е получила чужда пратка, на името на Антония (фамилията не помня) от Шумен.... да не би да си ти?  newsm78

# 533
Не, не съм аз, моята е от Ив роше и се губи някъде по трасето....ще видя какво ще ми отговорят от СД и Ив Роше.

# 534
Момичета,имам един малко глупав въпрос!Онзи ден получих мейл от смарт-а,че поръчката ми е 8 кг. и беше изчислено цена 24.50.Избрала съм за доставка Еконт-от офис до клиент.И сега получавам смс от еконт,че имам ратка и дължа 42.30!!!Тези 17лв.,които ми идват отгоре за какво е-плащам на еконт за доставката ли?И нали уж беше горе-долу еднаква цената по Еконт и пощата,затова аз избрах Еконт,макар че предишната поръчка ми беше по пощата и беше много по-малка сума от тази?
Благодаря Ви!
Хубав ден!

# 535
  • Пловдив
Момичета,имам един малко глупав въпрос!Онзи ден получих мейл от смарт-а,че поръчката ми е 8 кг. и беше изчислено цена 24.50.Избрала съм за доставка Еконт-от офис до клиент.И сега получавам смс от еконт,че имам ратка и дължа 42.30!!!Тези 17лв.,които ми идват отгоре за какво е-плащам на еконт за доставката ли?И нали уж беше горе-долу еднаква цената по Еконт и пощата,затова аз избрах Еконт,макар че предишната поръчка ми беше по пощата и беше много по-малка сума от тази?
Благодаря Ви!
Хубав ден!

Избрала си куриерската услуга на Еконт - трябваше да избереш пощенска услуга на еконт

Аз официално приключих със Смарта - побеснях вече - и днес ми я няма в Еконт пратката  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
От СД ми казаха преди малко, че снощи били пратили и последните пратки - но тогава защо няма нищо за мен в Еконт.... Друг е въпросът, че според мен такива големи пратки трябва да ги пращат с предимство, а не последни  #2gunfire

# 536
Благодаря Ви!
Хубав ден!

Ами да, плащаш за доставката с Еконт - има калкулатор на сайта на СД. За 8 кг. с наложен платеж на 24,50, които дължиш за превоза от Франция плащаш към 16 лева, пък и ти си избрала по-скъпата опция за доставка до адреса ти. Ако беше офис-офис щеше да платиш малко над 10 лв. - зависи и от населеното място....А и както са ти писали вече при пощенска пратка с Еконт щеше да ти е и вероятно още малко по-ниска сумата.
С Български пощи за пратка между 7 и 10 кг. калкулаторът показва стойност 4,40.

ПП.  Получих най-после смс за пратка от СД. Равносметка: поръчка направена на 22.07, отпътувала с курса от 01.08., ще я взема днес 12.08

# 537
  • БУРГАС
A нчкой получили от СД по пощата, писах им нчколко емайла да попитам кога ще ми ч пратчт , но уви без отговор съм.

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 10:04 от anita_anita

# 538
 Момичета, имате ли мейли от франсето за последния курс?

# 539
  • на брега
Момичета, имате ли мейли от франсето за последния курс?
За съжаление нямам, а така се надявах да си получа пратката с този курс, но.... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт