От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 41 283
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Имам мейл ,че пратките в пункт Надежда са доставени. Peace

Всички пратки от курса 08.08.2011 за пункт "О2" са обработени.
Пратките ще могат да се вземат от днес нататък (27.07.2011г) в работно време.

Само датата ми е странна. Grinning

пп.Допуснахме грешка при датата за доставка на пратките в магазина.

Пратките ще са налични днес 16.08.2011 след 9:30ч в магазин "Настроение".

Лек и успешен ден от екипа на Smart Delivery.

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 09:34 от tedichka07

# 586
СД вече се излагат ,още в неделя вечерта статуса се смени на обработени ,чакам пратка в офиса в Дружба, и да не могат 2 дни да ги доставят до там  ooooh! .

Peaceтам са вече, получих e-mail "Всички пратки от курса 08.08.2011 за пункт "О1" ще бъдат на място днес - 16.08.2011г след 14:00ч и ще могат да се вземат в работно време.

Работно време на магазина:

Понеделник - Петък: 10:00 -19:00 ч.
Събота: 10:00 - 14:00 ч.
Неделя: почивен ден." Hug

# 587
  • София
Пак ме пренебрегват с e-mail-ите Mr. Green.
Мерси на всички за инфото   bouquet.

# 588
А мейл за центъра (В Левски) някой получил ли е? Пак сме последни ...

Новини // Пункт 2 в центъра на София с определени дни и часове

Уважаеми клиенти,

Поради липса на достатъчно място за складиране, взимането на пратки от пункт 2, намиращ се бул. "Васил Левски" No 46, магазин "MaxLife, ще бъде регламентирано по нов начин. Ще имате възможност да вземете пратките си в определени за това дни и часове от седмицата. Всяка неделя ще ви уведомяваме за дните и часовете за следващата седмица. Извиняваме се за евентуалните неудобства, които ви причиняваме. Но засега ситуацията е такава и го налага. Другият вариант е да предотвратим раздаването на пратки в този пункт. Уверяваме ви, че правим всичко възможно, за да ви предоставим възможно най-удобен начин за получаване на пратките ви. Веднага щом намерим ново решение във ваша полза, ще ви уведомим!

За тази седмица ще можете да получите заплатените си пратки в:

Понеделник от 17-19 ч.

Сряда от 17-19 ч. и

Петък от 10-12 ч.

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 09:25 от Славчето

# 589
Имам получена пратка по "Еконт" (пощ. услуга) във Варна.

# 590
Момичета, след като съм посочила в заявката че искам с Български пощи и превод с пощенски запис, трябва първо да им преведа сумата със запис и след това да им сканирам бланката и да им пратя на имейла и вече на края те ще ми изпратят пратката.В този ред ли са нещата или аз бъркам?

# 591
Момичета, след като съм посочила в заявката че искам с Български пощи и превод с пощенски запис, трябва първо да им преведа сумата със запис и след това да им сканирам бланката и да им пратя на имейла и вече на края те ще ми изпратят пратката.В този ред ли са нещата или аз бъркам?

Да, така е Simple Smile

# 592
  • София
Ако чете АННА ИВАНОВА поръчвала чрез Смарт Деливъри, и очаква поръчка, нека да се свърже с фирмата. Вероятно е станало объркване, защото моето презиме е такова и получих мейл да се взема пратката от Дружба. Отидох, но се усъмних, че е мойта заради това че обикновено пиша фамилията си, а не презимето. Отворихме фактурата и се оказа, че поръчката не е мойта  Peace. Имаше 4-5 неща в поръчката, рокля би материя и панталон 46 размер.....поне мисля че така пишеше, товя успях да видя. Ако Анна чете тук, нека се свърже с фирмата  Peace

# 593
Знаете ли пти солей до кога са в отпуска? и кога е първия им курс?

# 594
Аз май съм направила голяма глупост - не съм сменила адреса на последната поръчка и вместо на СД съм го пратила на Пти Солей /или поне така си мисля, Yanislava Semerdzhieva беше там, тотално съм се объркала/, голяма бяла птица съм  Crazy  и сега не знам какво следва, от ЛаРедут ми писаха, че пратката със сигурност е получена. Някой да знае какво може да се направи? Предварително благодаря!   bouquet

# 595
Знаете ли пти солей до кога са в отпуска? и кога е първия им курс?

"След 25 юли офисът ни в Страсбург ще бъде затворен за лятна почивка до 25 август, след което ще приемаме отново поръчки от името на клиента по вече обявените условия.  "

В отпуска са до 25-ти август.

Аз май съм направила голяма глупост - не съм сменила адреса на последната поръчка и вместо на СД съм го пратила на Пти Солей /или поне така си мисля, Yanislava Semerdzhieva беше там, тотално съм се объркала/, голяма бяла птица съм  Crazy  и сега не знам какво следва, от ЛаРедут ми писаха, че пратката със сигурност е получена. Някой да знае какво може да се направи? Предварително благодаря!   bouquet

Предполагам като приключи отпуската - ще ти я доставят, все пак пишат, че после ще продължат да приемат поръчки от името на клиента. Надявам се всичко да се нареди, но като за начало пиши им един мейл по въпросчето Simple Smile

# 596
Знае ли някой кога е следващия курс на СД? В сайта ненамирам инфо, последния е от 08.08...пристигнал.

# 597
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Знае ли някой кога е следващия курс на СД? В сайта ненамирам инфо, последния е от 08.08...пристигнал.

Още няма информация, каза да проверяваме във Фейсбук.

# 598
  • София
Аз пък се чудя дали отново ще получаваме мейли от СД за пристигналите пратки във Франция както беше преди 22.07. ? newsm78

# 599
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз пък се чудя дали отново ще получаваме мейли от СД за пристигналите пратки във Франция както беше преди 22.07. ? newsm78

Силно се надявам.
Миналата седмица ми отговориха, че офиса им във Франция до днес е в ремонт и няма да могат да ми вземат пратка от пункт.

Общи условия

Активация на акаунт