От Франция до България - превоз на покупките ни (4)

• 41 299
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Всички пратки, пристигнали на новия ни адрес в Лил до 11.08 отпътуваха по график на 12.08. Очаква се да пристигнат в България на 19.08. Пратките, пътуващи с този курс можете да видите тук:
http://www.francetobg.net/bg/na-frjenski-adrjes/
Тъй като получихме информация за много поръчки от Daxon, които са поръчани от един клиент, а са в акаунта и името на друг, всички пратки от този сайт ще бъдат обработвани и изпращани отделно, след като всеки клиент си разпознае поръчката и ни уведоми за това. Молим клиентите, които са видяли срещу имената си поръчка от този сайт, а нямат такава, да ни уведомят, за да не им изпратим поръчка , която е на тяхно име, но не е за тях! Същото се отнася и за клиенти, направили поръчки от Daxon, които са пристигнали на друго име. Молим за Вашето свооевременно съдействие, тъй като иначе няма как да разберем коя поръчка за кого е!

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 601
Всички пратки, пристигнали на новия ни адрес в Лил до 11.08 отпътуваха по график на 12.08. Очаква се да пристигнат в България на 19.08. Пратките, пътуващи с този курс можете да видите тук:
Тъй като получихме информация за много поръчки от Daxon, които са поръчани от един клиент, а са в акаунта и името на друг, всички пратки от този сайт ще бъдат обработвани и изпращани отделно, след като всеки клиент си разпознае поръчката и ни уведоми за това. Молим клиентите, които са видяли срещу имената си поръчка от този сайт, а нямат такава, да ни уведомят, за да не им изпратим поръчка , която е на тяхно име, но не е за тях! Същото се отнася и за клиенти, направили поръчки от Daxon, които са пристигнали на друго име. Молим за Вашето свооевременно съдействие, тъй като иначе няма как да разберем коя поръчка за кого е!

Е, маме, златна си!  bouquet Видях и моята, която е на 4 стъпка , без номер за проследяване, спокойна съм! newsm44 newsm44

# 602

Е, маме, златна си!  bouquet Видях и моята, която е на 4 стъпка , без номер за проследяване, спокойна съм! newsm44 newsm44
Чудна новинка Simple Smile И моята пратка без номер за проследяване(от 25.07) е в списъка Laughing , че бях започнала да се притеснявам, така и не премина на следваща стъпка, а следващите поръчки са ми ок

# 603
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Следващия курс на СД се очаква да тръгне в края на седмицата.

# 604
Здравейте, малко късно, но все пак разбрах че и такава тема има  Embarassed

Пуснах втората си поръчка от Ла редут и първа с превозвача Смарт Деливъри и колисимо. Трябваше да пристигне на адреса в Страсбург след 11.08. Обадих им се и ми казаха да си проверя в сайта колисимо.фр. Днес проверих: пише, че на 12.08 получателят не е бил на адреса и пратката ще бъде занесена отново на следващия работен ден, което е било този понеделник. Само че не пише нищо повече, а вече сме четвъртък. Видях какво са писали на сайта си СД, но не ми стана много ясно какво означава това, че ще се изпращат в някакъв склад. И защо тогава ми казаха по телефона да провера в колисимо дали е пристигнала, като знаят какво ще пише там...

Някой от вас, който чака поръчка със следващия курс и е наясно с тази схема, би ли ми обяснил (СД не ми отговарят на всички телефони #Crazy)  Благодаря ви много   bouquet

# 605
Определено повече няма да поръчам със СД. Изпратили ми на 16ти 2 пратки от 2 различни курса - но не заедно а отделно. Е, благодаря, ама няма да се възползвам повече от услугите ви  Stop

# 606
Здравейте.За тези, които очакват пратки с курса на Франсето от 12-ти - пристигнал е!  newsm44
И да ги похваля - преди малко ми се обадиха във връзка с една объркана, абе направо ошашавена поръчка от Даксон - поръчана от мен, тръгнала на друго име и т.н. и уточнихме нещата. Определено съм доволна!

Информация за пристгнал курс
12.08.2011- 18.08.2011- пристигнал
Всички пратки са обработени и ще бъдат предадени за изпращане в Еконт и Български пощи на 19.08.2011. Всички клиенти ще получат е- мейл с информация за пратките си и дължимата сума на 19.08.2011. Клиентите от Русе ще могат да получат пратките си след 13ч на 19.08.2011г.

# 607
Здравейте.За тези, които очакват пратки с курса на Франсето от 12-ти - пристигнал е!  newsm44
И да ги похваля - преди малко ми се обадиха във връзка с една объркана, абе направо ошашавена поръчка от Даксон - поръчана от мен, тръгнала на друго име и т.н. и уточнихме нещата. Определено съм доволна!

Информация за пристгнал курс
12.08.2011- 18.08.2011- пристигнал
Всички пратки са обработени и ще бъдат предадени за изпращане в Еконт и Български пощи на 19.08.2011. Всички клиенти ще получат е- мейл с информация за пратките си и дължимата сума на 19.08.2011. Клиентите от Русе ще могат да получат пратките си след 13ч на 19.08.2011г.
Страхотна новина! Благодаря ти!  bouquet

# 608
  • Стара Загора
момичета,тези от вас които са пуснали поръчки на новият адрес на франсетобг и поръчките ви са се получили на адреса им,моля да кажете с п.код 59000 и изписващ само лил(не е лил седекс),ще има ли проблем с получването?
благодаря за отг  bouquet

# 609
Здравейте. Моля за помощ. Преди малко пуснах поръчка от акаунт, който не съм ползвала отдавна. Пропуснах да променя адресът на ФР и остана стария им адрес. Какво да направя? Да им пиша ли, за нов адрес, има ли бланка за смяна на адресът? Благодаря предварително.

# 610
Здравейте. Моля за помощ. Преди малко пуснах поръчка от акаунт, който не съм ползвала отдавна. Пропуснах да променя адресът на ФР и остана стария им адрес. Какво да направя? Да им пиша ли, за нов адрес, има ли бланка за смяна на адресът? Благодаря предварително.
Ако поръчката е на 1-ва стъпка аз бих я анулирала - на 1-ва страница в темата за Ларедут трябва да е обяснено как, мисля, че няма как да се промени адреса...

Имам мейл от Франсето с данни за изпратена с Еконт поръчка  Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 14:05 от tаnka80

# 611
  • София
Момичета ,има ли някой ,който да чака поръчка от 20/21.07. със СД ?

# 612

Аз имах поръчка от 22.07. - пристигна с курса на СД от 01.08....Не знам дали ти върши работа.

# 613
  • София

Аз имах поръчка от 22.07. - пристигна с курса на СД от 01.08....Не знам дали ти върши работа.

Мисля,че има някакво забавяне относно поръчките от 19,20 и 21.07. и са изпратени по-късно. Peace

# 614
  • Къде ли не
Здравейте писах в темата за редут, но там ме посъветваха да пиша тук!

Може ли да ми кажете как изглежда колисимо номерът? Имам поръчка от 13.07, за която нищо не знам. Не ми пратиха такъв номер, а посредника СД отказва да ми съдейства и да си провери в
 склада във Франция. В суивито ми поръчката стои на четвърта стъпка и пише това :

Colis nє 20112105480876 prйparй le 03/08/2011 Livraison prйvue а l'adresse de livraison choisie а partir du 01/08/2011
Възможно ли е толкова да ми я забавят? Разочаровах се от този посредник! Когато правех поръчката прочетох общите им условия и видях че пращат имейл като я получат, а сега не само, че не съм получила такъв , ами и усещам нотка на раздразнение от тяхна страна. Ми то с български пощи пристигаха по - бързо навремето!

Общи условия

Активация на акаунт